Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
AleOla26 wrote:Ala bo normalnie musimy sie spotkać byś mogla to propoctwo przelac na mnie !
Ahhh
Mówiłam mojemu, że poznałam super psiapsióły na forum i że super się z wami pisze, że na insta mam cześć z was ❤️ mówił, że musimy się spotkać kiedyś 🤭 jak już on tak mówi to musimy hahah
Teraz przesyłam internetowo proroctwo na każdą z was ❤️ dwie kreski zobaczycie do końca roku ❤️❤️❤️zakochanaaw, doomi03 lubią tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:Alalalalalalaaaaa !!!!! TO CUDOWNA WIADOMOSC !!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI KOCHANA !!!
Trzymaj proszę mocno❤️ przez ostatnie sytuację jak u Doomi boję się, że test to też głupi przypadek 🥺
Niki wrote:O jesuuuuu 😲😲😲♥️ cudownie ♥️ a to oznaczaa że mi też mose się uda 🤣 o dzisas Ala kochana aż mnie w żołądku ścisnęło jak to zobaczyłam ♥️♥️♥️♥️
Musi się udać ❤️❤️❤️ moja paro, proroctwo musi się dokonać 😜🤣 uwierz ja się jak galaretka trzeslam 😜😜😜 do teraz nie wierzę w to -
Ja siedzę w kolejce do endo i żołądek mi zaraz wyskoczy. Stresssss mega.
Ala pary są nierozłączne😅♥️ oczekuj mnie ♥️😆aliciaaa lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Dziewczyny jeżeli macie ochotę to podaję moje insta ewe_lina_s dodawajcie!
Alicja nie sledzilam za bardzo tego wątku w ostatnich dniach możesz mi napisać Twoje objawy o ile jakieś miałaś?megson91 lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Mrs.C wrote:Po cichu gratuluję:*
Ile jesteś dni po owu? Jakieś objawy?
Kurcze 15/16 dpo, dokładnie nie wiem bo nie robiłam testów owu, nie miałam monitoringu. Tylko pierwszy raz w życiu ból owulacyjny 🙈
Objawy naprawdę ciężko mi stwierdzić... Przedwczoraj i wczoraj o tej samej porze jakieś lekkie plamienie czy śluz zabarwiony lub z nitkami krwi. Też ciężko mi stwierdzić bo miałam zatrucie żołądkowe, później bóle żołądka, od razu po tym ból zęba 😵 tak to chyba na nic nie zwróciłam uwagi bo wszystko mówiło mi, że nic z tego i że okres będzie lada chwila. Ooo jeszcze pryszcze mi wyszły 🙈 ale w perwsej ciąży też miałam brzydki ryjek do 20 tyg. Później już piękna cera. Jak Ci się chce to kilka postów pisałam co mnie gryzie, możesz poczytać ❤️ dziękuję za gratulacje ❤️ -
Mrs.C wrote:Marzę żeby wrócić do domu i się położyć spać. Najchętniej przespalabym całe dnie tak mnie wszystko dołuje
Jeszcze kłuję mnie całe podbrzusze, idzie wredna @...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Ja Cię kręcę!!! Gratulacje! Ale sie cieszę 😍😍😍
Teraz nas zarazaj!
Jeśli potwierdzi się za dwa dni i później beta lub wizyta to zagrażać będę ❤️ moje proroctwo na dziś to do końca roku wszystkie będziemy w ciąży ❤️❤️💗 dziękuję za gratki 💗❤️💗 -
AleOla26 wrote:Kurczę kupiłam dzisiaj test. Czułość 10. @ za 5 dni, testy i obliczenia mowia, że powinnam czekać 10dni po owu, czyli testować najwcześniej w środę. Jest sens czekać ?
Bolą mnie jajniki i piersi.... ale objawy jak na @, także no nic niezwykłego nie czuje ((
Ala kiedy miałaś dostać @ że testowałaś ?
Ja jestem dziś 10 dni po i blado więc ja tylko czekam na morze czerwone 😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
AleOla26 wrote:Kurczę kupiłam dzisiaj test. Czułość 10. @ za 5 dni, testy i obliczenia mowia, że powinnam czekać 10dni po owu, czyli testować najwcześniej w środę. Jest sens czekać ?
Bolą mnie jajniki i piersi.... ale objawy jak na @, także no nic niezwykłego nie czuje ((
Ala kiedy miałaś dostać @ że testowałaś ?
Wiesz co okres powinna mieć w sobotę lub dziś, tylko u mnie też termin miesiączki wiecie jaki.. Bardzo chodliwy bo raz cykle 56 dni raz 28, raz 43. Więc ciężko było mi stwierdzić kiedy. Wiedziałam, że już 15/16dpo więc miesiączką prawidłowo powinna być 😊
Myślę, że testować możesz zacząć od 10dpo co dwa dni jeśli masz testów dużo. Tak bym czekałam do terminu chociaż wiem, że mega ciężko... Wiesz, że nie wszystko stracone. Często obawy na @ są takie same jak ciążowe. ❤️ -
Niki wrote:Ja siedzę w kolejce do endo i żołądek mi zaraz wyskoczy. Stresssss mega.
Ala pary są nierozłączne😅♥️ oczekuj mnie ♥️😆
Kochana czekam już na twoje kreseczki ❤️ dawaj znać po wizycie co ci powiedział i co z lekami 😊 znam ten stres oczekiwań do lekarza 😜 -
aliciaaa wrote:Mówiłam mojemu, że poznałam super psiapsióły na forum i że super się z wami pisze, że na insta mam cześć z was ❤️ mówił, że musimy się spotkać kiedyś 🤭 jak już on tak mówi to musimy hahah
Teraz przesyłam internetowo proroctwo na każdą z was ❤️ dwie kreski zobaczycie do końca roku ❤️❤️❤️29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Evelle28 wrote:Dziewczyny jeżeli macie ochotę to podaję moje insta ewe_lina_s dodawajcie!
Alicja nie sledzilam za bardzo tego wątku w ostatnich dniach możesz mi napisać Twoje objawy o ile jakieś miałaś?
Kurcze u mnie problem bo miałam zatrucie żołądkowe i ciężko mi powiedzieć co było objawem zatrucia co mogło być ciążowe 😜 chociaż wtedy było za wcześnie. Teraz dwa dni mialam niby plamienie minimalne lub śluz podbawiony krwią lub z niktmai krwi, ale też taka minimalna ilość. Jakieś pojedyncze bóle podbrzusza jak na @. Ogólnie nic co by zwróciło mocno moja uwagę 😜 czasem zabolala mnie blizna po cesarce co też brałam pod okres -
aliciaaa wrote:Jeśli potwierdzi się za dwa dni i później beta lub wizyta to zagrażać będę ❤️ moje proroctwo na dziś to do końca roku wszystkie będziemy w ciąży ❤️❤️💗 dziękuję za gratki 💗❤️💗
Mówiłam Ci, pamiętasz? Haha
Mam nadzieje tylko, że nas nie odpuscisz...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
aliciaaa wrote:
Ala ja bylam przekonana ze u Ciebie będą dwie kreski, po prostu to czulam i im bardziej zaprzeczalas ze na pewno w tym cyklu to nie ciąża tym bardziej wiedziałam ze sie mylisz, tylko czekałam az się w koncu odwazysz wysikac ten test
Rosnijcie zdrowo i zarażaj nas ciążowym fluidkami.
Kreskeczka wyraźna tak jak i u mnie była , tylko u Ciebie wierzę ze to na pewno juz 100 % prawdziwy pozytyw wiec nie boj sie, na pewno będzie ciemniejsza w kolejnych dniachaliciaaa lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Po cichu Ci zazdroszczę, ale jak zobaczyłam ten test to aż się uśmiechnęłam!
Mówiłam Ci, pamiętasz? Haha
Mam nadzieje tylko, że nas nie odpuscisz...
Kochane, może ten wątek nie jest długo, może długo się też nie znamy, ale czuję w was większe wsparcie niz w niejednej osobie, która mam na miejscu ❤️ kurcze kto inny zrozumie homroki kobiet starających się jak nie same kobiety, które czekają na dwie kreski?! ❤️ Jesteście moim wielkim oparciem, wiem, że mogę wam dużo tutaj napisać i wiem, że zawsze odpiszecie ❤️
Jak wszystko się potwierdzi, że to ciąża, to i tak zostaje z wami ❤️ będę tutaj waszym aniołem stróżem ❤️😜 dziewczyny jesteście najlepsze ❤️❤️❤️ -
aliciaaa wrote:Musi się udać ❤️❤️❤️ moja paro, proroctwo musi się dokonać 😜🤣 uwierz ja się jak galaretka trzeslam 😜😜😜 do teraz nie wierzę w to
Kochana nie boj sie... Sytuscje jak moje zdarzają niewiarygodnie rzadko, wręcz rzeklabym ze prawie w ogole... Po prostu mialam tego pecha ze bylam tym przypadkiem jeden na milion i tyle... U ciebie na pewno jest ciąża jesteś już w terminie @ i do tego te objawy, ten zabarwiony sluz.
Ja wiem ze to na pewno ciąża i bedzie wszystko dobrze, dbaj o siebie kochana i rosnijcie zdrowo...
I trzymam za słowo twoje proroctwa -
aliciaaa wrote:Kochane, może ten wątek nie jest długo, może długo się też nie znamy, ale czuję w was większe wsparcie niz w niejednej osobie, która mam na miejscu ❤️ kurcze kto inny zrozumie homroki kobiet starających się jak nie same kobiety, które czekają na dwie kreski?! ❤️ Jesteście moim wielkim oparciem, wiem, że mogę wam dużo tutaj napisać i wiem, że zawsze odpiszecie ❤️
Jak wszystko się potwierdzi, że to ciąża, to i tak zostaje z wami ❤️ będę tutaj waszym aniołem stróżem ❤️😜 dziewczyny jesteście najlepsze ❤️❤️❤️aliciaaa lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️