Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
12 dc
prawy i lewy jajnik- pęcherzyki 11 mm
endometrium 6,8
SŁABO!!!!
Chyba, że owulka się opóźni.
Kolejna wizyta w piątek.
Gin mi powiedział, że jeśli nie mam owulacji to on mi nie da nic na to ani na pęknięcie pęcherzyka bo gdybym zaszła w ciążę to jest wyzwanie. Bo taka ciąża wymaga większej opieki. A u nas w mieście nie warto. Powiedział też, że jeśli chcę to mogę iść do innego pizdogrzeba ale nie poleca bo tu nikt mi nie udzieli opieki odpowiedniej. Najwyżej na ślepo będą walić leki. -
Witajcie,ja dzis wstalam i lekko kreci mi sie w glowie i ogolnie jakos mi dziwnie.Moze po Bremorgon-ie ale to dziwne bo tylko przez pierwsze trzy dni cos mi po nim dolegalo a pozniej nie.Maz sie ze mnie smieje bo jak mi nie dobrze to zawsze ns cos zganiam tylko nie na ciaze.
Milego dnia. -
nick nieaktualnyHej,dziś się nawet wyspałam kawusia i ruszam coś posprzątać w domku,bo masakra.. aczkolwiek nie chce mi się haha,pogoda się zmieniała już jest brzydko.
AlaMat-przykro mi teraz cierpliwie czekać na @ i znów do dzieła..
Ja dziś testowałam haha negatyw cóż spróbujemy jeszcze w piątek.. jak nie to kolejny miesiąc seksualnej rozpusty,haha..
Aganeska-może się opóznić.. -
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:Hej,dziś się nawet wyspałam kawusia i ruszam coś posprzątać w domku,bo masakra.. aczkolwiek nie chce mi się haha,pogoda się zmieniała już jest brzydko.
AlaMat-przykro mi teraz cierpliwie czekać na @ i znów do dzieła..
Ja dziś testowałam haha negatyw cóż spróbujemy jeszcze w piątek.. jak nie to kolejny miesiąc seksualnej rozpusty,haha..
Aganeska-może się opóznić..
umówiłam się na piątek do ginekologa niech zobaczy co jest grane -
nick nieaktualny
-
patkakrk marzę o tym, żeby się opóźniła niż jakby jej miało wcale nie być.
W ostatnim cyklu OF pokazało późną owulację. Testy owulacyjne były negatywne, śluz był w środku cyklu, plamienia i kłucie w p. jajniku. Także nie wiem co myśleć. Piję ziółka od początku cyklu ale na dzień dzisiejszy poprawy nie widzę. Łykam wiesiołek bo w tamtym cyklu właśnie miałam bardzo mało śluzu, w tym prawie wcale. Lekarz powiedział, że mam bardzo wąską szyjkę. Wiem to bo w czasie stosunku zaczynam odczuwać lekki ból. Się wszystko pieprzy zamiast iśc ku lepszemu. Jeszcze trochę to mi błona dziewicza odrośnie -
patkakrk wrote:ej powiedzcie mi czy zawsze dobrze wam,wyliczył ten program owulacje?
AlaMat-nie kupowałam ich ale o nich słyszałam że ok i chyba będę ją kupować teraz jak się nie uda a tym cyklu.. więc możemy kupić je razem.. i zobaczyć jak działa
mi ovufriend nie liczy dobrze owulacji -
nick nieaktualny