Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote:ehhh te oczekiwanie jest taaaaaaaaakie długie... ale czuje.. że się coś zagnieżdżać zaczyna hahaha bo kłuje mnie podbrzusze lekko i czuje sie jakbym miała dostać grype... ( nie ma to jak sobie wmawiać , a co haha ! )
Inaa mnie kłuje praktycznie od owulacji, dziwny ten ból jest... raz mocniejszy raz słabszy i taki kłujący
więc może coś jest na rzeczy -
Bety nie robię bo nie mam jak zrobić, dojeżdżam do pracy 70 km i nie mam jak rano iść na badanie krwi
do gina właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej iść, jak pójdę teraz to będzie za wcześnie, a jakbym chciała od razu usłyszeć serduszko to musiałabym poczekać na wizytę jeszcze ze 3 tygodnie - nie wiem czy wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:Bety nie robię bo nie mam jak zrobić, dojeżdżam do pracy 70 km i nie mam jak rano iść na badanie krwi
do gina właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej iść, jak pójdę teraz to będzie za wcześnie, a jakbym chciała od razu usłyszeć serduszko to musiałabym poczekać na wizytę jeszcze ze 3 tygodnie - nie wiem czy wytrzymam
Gratuluję:* teraz czekamy na resztę,może się uda.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Shibuya!!! Super wiadomość. Ja właśnie wróciłam do domu. Pogoda bezlitośnie piękna A na 20 mam do gina na monit. Nie chce mi się tak późno jechać. Miłego dnia życzę
Shibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurka dziewczyny zrobiłam sobie pomiar kontrolny przed chwilą i mocno się zdziwiłam bo nigdy jeszcze nie miałam w pomiarach kontrolnych temperatury 37,9 mam nadzieję ze to dobra oznaka ...