Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:Biedroneczka29-dlatego chyba zrobię,a co mi tam,choć mam przeczucie ze nic z tego dlatego nawet na betę nie idę..
Mordeczka myślisz ze to zle przepowiada? Bo moje jest owu pokazały owulke 1marca a aplikacja 2marca dzień później..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bosz.... przede mna w kolejce do kasy stała dziewczyna, która była w ciąży, kiedy kasjerka zapytała o tą ciąże to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sie żaliła, że to wpadka i przerażona jest bo czuje się gruuuuuuuuuuuuuuuuba ... tak pomyślałam...pewnie kobiety w ciąży czują się grubo i brzydko, ale ja i tak byłabym cała w skowronkach i nie przejmowałabym się brzuszkiem wrecz przeciwnie cieszyłabym się z niego... macie podobne podejscie czy ja wymyslam?
-
Ja tak myślę, że nie każdy jest stworzony do macierzyństwa. Pewnie, że niezbyt fajnie słucha się takich "żalów" dziewczyn, które wpadły, a nie chciały, dla których ciąża oznacza wyłącznie mękę i utratę figury, zwłaszcza, że dla nas ten stan to marzenie , z drugiej strony nikogo nie zmusimy do bycia szczęśliwym, bo my byśmy się tak czuły Ale tak to już jest, że każdy ma inne priorytety...
Inaa, tak myślisz? Może masz dar przepowiadania Podoba mi się mój wykres, ale jednak staram się nie robić sobie wielkiej nadziei, tylko cierpliwie czekać. -
Jeszcze kilka dobrych dni do przewidywanej @, więc wszystko może się zdarzyć i nie zdarzyć a raczej będę cierpliwie czekać. Jak się uda będę szczęśliwa, a jak nie to mówi się trudno, będziemy próbować dalej.
Tobie Inaa też już niedługo sytuacja się wyjaśni, dobrze myślę? -
Sama już nie wiem, teoretycznie zakładałam, że w tym cyklu na luzie, bez nakręcania, czekam sobie na @, a jak nie przyjdzie to wtedy ewentualnie zatestuję.
@ ma niby przyjść 14, niestety mam troszkę dłuższe cykle... ale teraz to już mi namieszałyście w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:55