Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!
Paskudny dzień!
Dziś śmigam na bierzmowanie,zobaczymy jak będzie (oczywiście nie swoje tylko kuzynki haha)
Samopoczucie dziś oki,zobaczymy co dzień przyniesie..
inaa-a miałaś jakieś plamienia? drugi test już powtórzony może to dobrze może sobie ścieli fasolka na 9-mesiecy -
nick nieaktualny
-
Inna, mój pierwszy, pierwszy test w poniedziałek tak wyglądał - ale stwierdziłam, że się nakręcam. We wtorek wyszedł mi już taki jak Wam wcześniej wysłałam.
Dzisiaj mój już jest mocniejszy, ale nadal słaba ta kreska.
Może u Ciebie będzie tak samo!!! Bardzo Ci tego życzę!
PS. Mnie kłuje w podbrzuszu od 7 dnia po owulacji gdzieś
Dokładnie tak jakby mi ktoś igły wsadzał. Powtórz test, na pewno będzie dobrzeinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:AlaMat- jak u ciebie sytuacja? Dalej cisza czy przyszła @?
Biedroneczka29- a u ciebie jak? testowanko kiedy? skusiłaś się?
Mordeczka- w pracy czy dziś odpoczywasz? czy od sypiasz nocke?
A u mnie dalej cisza @ nie ma. Jutro do ginekologa jadeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:25
-
AlaMat... znowu sobie obejrzałam Twój filmik z wesela bo tak mi się Twoja uroda podoba i te oczyyyy !!!!!! ( nie jestem zboczona jak cos hahaha ) ale jakoś Twoja energia tak do mnie przemawia ze masakra hahah mam nadzieje, że jutro u ginekologa bedzie wszystko w porządku...
Ja dzisiaj powtórzyłam test i znowu wyszedł taki cien cienia jak wczoraj. Czuje sie tez tak samo okropnie bly -
No mam tego świadomość, że tak czy siak powinnam w poniedziałek .. ale natura ludzka jest przeklęta - ciekawska, niecierpliwa hihi .. chociaż powoli się zaczynam uśmiechać bo wiem ze wczorajszy test nie był np. wadliwy pomalutku pomalutku ...
-
nick nieaktualny
-
jak Wasz dzień dziewczyny? u mnie paskudna pogoda a tak pięknie było... a teraz bezczelnie choć jeszcze nie ma wieczoru popijam winko Wasze zdrowie :*