Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caławtrawie wrote:Z chęcią dołączę się do Was
dawaj chodź
pijaństwo się szerzy... i my mamy być odpowiedzialnymi matkamibaby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ten mój jest zły i biadoli bo malo kasy zarobi w nast miesiącu ze mu się juz nieopłacalne w tym miesiącu chodzić do pracy ze wyjdzie dzisiaj wczesniej eh a ze ja w trakcie Winka to mi humorek dopisuje, ubiorem się w sexi bieliznę, zrobię mu jedzonko i naleje mu kielicha wisniowki a potem to wiadomo... Mam nadzieje ze mu humor wroci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:39
-
mi nie masz czego zazdrościć, mojego też nie ma dzisiaj. A mam taką ochotę.... uuuhhh... i dobrze, że go nie ma bo lekarz mi się kazał wzbronić od sexu do piątku.
pies mi jęczy jak opętany. Muszę z nim wyjść na spacer a tu tak pizga wiatrem... Idę. Odezwę się jutro pewnie dopiero. Po spacerze gorąca kąpiel i lulu.. Miłej nocy, upojnej komu dane, komu nie to napojnej -
nick nieaktualny
-
Hej, ja już mam weekend. Chcę jutro iść na betę i musiałam urlop wziąć. Wyszedł mi dziś na teście cień cienia i chcę to sprawdzić bo nie chce ryzykować w pracy.
Mamy malowanie i taki sajgon że szok ale już koniec widać i będę mogła być częściej z Wami.
Trzymajcie kciuki i módlcie się za nas.inaa, Aganeska lubią tę wiadomość
-
Ale sie rospisaly i rozpily-zdrowko
Ja dzis mialam hustawke nastrojow.Od rana w pracy wkurzal mnie kumpel fajtułapa,pozniej moja komorka doprowadzila mnie prawie do szalu,malo brakowalo i bym wyła.Po pracy maz wyskoczyl do apteki po test.Kupil elektroniczny i zrobilam jazde,ze takiego nie chcialam.Dojechalismy do domu wykapalismy sie i maz zaproponowal zakupy i nowa komorke wiec humor od razu sie poprawil .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:59
-
patkakrk wrote:Biedroneczka29-to chyba z tobą poczekam,a powiedz bolą cie piersi? I sutki? Bo mnie od wczoraj zaczęły dziś bolą i swedza bardzo.
-
oj wy ... musze przyznac ze uwielbiam piwo, malibu z mlekiem, drink " monte" tj. orzechówka z mlekiem , i winko półsłodkie.. też czasem potrafiłam wypic całą butelke bądź w lato 3 piwka... a teraz nie ryzykuje hhihihihihi pijcie tez za mnie jak bedziecie piły.. chyba że @ w poniedziałek przyjdzie to sie na..le... hihi
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny ale Wam zazdroszcze:-) z pol roku nie pije przez ta moja prolaktyne no ale czego sie nie robi dla upragnionego Maluszka:-) u mnie w pracy straszna sie robi atmosfera, az nie chce mi sie tam isc jutro Zabcia trzymam kciuki, napisz jak wynik bedzie. Baby, tez taki plan mam, wiec do dziela, dluga noc przed Nami, a jutro chyba owu, albo dzis, wiec trzeba korzystac
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Czytam was codziennie ale jakos po pracy nie mam weny napisać, jutro ostatni z moich dni ciągiem najgorsze jest to że od wczoraj jestem chora gorączka katar kaszel i ropa w gardle a owulacja zbliża się wielkimi krokami. Chcicałam dziś z moim podziałać trochę ale wrócił od kolegów w niezbyt dobrym stanie. Jutro mu nie odpuszcze! A jeszcze opierdziel dostanie jutro jak wstanie:D
Mam strasznie ciężki ten miesiąc zaczęłam pracę w tamtą środę kończe dopiero jutro codziennie w pracy jestem. Ale weekend wolny i gdy dalej bede chora to biore L4 zeby wyzdrowieć. Nie wiem czy przez chorobę coś wyjdzie w tym cyklu bo oboje smarkamy
Inaa- Serdecznie gratuluje i cieszę się! Tak jak napisałaś teraz czas na Ciebie!