Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia jesli moje stopkowe słowa się sprawdzają bo tak też wywróżyłam w listopadzie Małej Myszce.. to jak nie @ małpa w poniedziałek u mnie- napisze że czas na Ciebie kochana, uszy do góry będzie dobrze ! Nie dajcie sie chorobie.. zreszta choroba nie szkodzi zeby może człowiek nie w takiej formie wtedy ale.... nigdy nie wiadomo !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 23:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlaMat- może jakaś żołądkówka?
Shibuya- i tak zazdroszczę nawet roku bez alko..
Aleś cię popiły,kurcze że się na załapałam,też uwielbiam wino carlo rossi jak rózówe tak białe pół słodkie
Dziś mocne postanowienie uczę się mierzyć temperature haha stos stron internetowych łykłam mierze dziś 37,2 nie wiem czy źle czy dobrze ale zmierzone do @ jeszcze 3 czy 2 dni więc jeszcze pomierzę przez te dni..
dziś ostatni dzień do pracy i weekend jupi.. -
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:AlaMat- może jakaś żołądkówka?
Shibuya- i tak zazdroszczę nawet roku bez alko..
Aleś cię popiły,kurcze że się na załapałam,też uwielbiam wino carlo rossi jak rózówe tak białe pół słodkie
Dziś mocne postanowienie uczę się mierzyć temperature haha stos stron internetowych łykłam mierze dziś 37,2 nie wiem czy źle czy dobrze ale zmierzone do @ jeszcze 3 czy 2 dni więc jeszcze pomierzę przez te dni..
dziś ostatni dzień do pracy i weekend jupi..
Ja też mam do @ jeszcze 3 dni i dzisiaj tempka 37,18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Dziewczyny! Już od dawna czytam Wasze wpisy i wreszcie postanowiłam napisać i ja:) Mam nadzieję, że mogę się dołączyć?
Jest to mój pierwszy cykl starań także zobaczymy jak to wyjdzie:) Temperatury nie mierzę bo nie mam takiej możliwości tzn raz wstaję o 1 w nocy raz o 3 a czasem o 7 rano:)
Zapomniałam o najważniejszym gratulacje dla tych, którym się już udało a za nas, starające się trzymam kciuki:):* -
zabcia2806 wrote:Hej, ja 13 o godzinie 13 odbieram wynik bety. Pewnie zmarnowałam dzień urlopu i 40 zł ale chociaż będę pewna.
3mam kciuki żeby nie był to zmarnowany dzień