Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj i dzisiaj, przez pół dnia walczyłam z facetem of intrenetu. nic nie działało, a ten się upierał, że z jego strony wszystko ok. Nie dosyć, że ta pogoda taka nijaka, to jeszcze ludzie upierdliwi.
Ale widzę, że dużo się działo
Inaa spokojnie, będzie wyraźniejsza ale zrobiłaś niespodziankę -
nick nieaktualny
-
Hmm do mnie za chwile chrzestna przyjeżdża .. będe jej robić pazuuuuuuurki heh ona pewnie bedzie popijać winko , a ja nie.. bo jakby tak faktycznie ciąża... a mam taaaaaką ochotę hihi
-
baby1991 wrote:A ja czekam na telefon ze szpitala w sprawie drożności i się chyba nie do czekam a chciałabym mieć juz to z głowy.
I zaraz otwieram winiacza:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
carlo rossi różowe to moje najulubieńsze a teraz przed owulką o ile bedzie co sie okaże jutro pije półsłodkie czysto wionogronowe czerwone
-
nick nieaktualny
-
u mnie prawdopodobnie wszystkie cykle bezowulacyjne
Właśnie pisałam do aniacicha prywatna wiadomość dzisiaj ale nie mam odpowiedzi. Mama nadzieję, że u nich wszystko dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby ja dopiero miałam pierwszy monitoring ale lekarz mi powiedział, że prawdopodobnie po 2 latach bezowocnych starań mam wszystkie bezowulacyjne. Nie leczy mnie na to i nie będzie leczył bo powiedział, że to za duże wyzwanie nawet żeby clo przepisać bo u nas nie ma odpowiedniej opieki więc lepiej żebym poszła do kliniki niż do innego gina bo nawet jeśli mi któryś przepisze clo to reszte co się bedzie ze mną działo będą mieli w dupie.
Ale znalazłam w mniejszym mieście lekarza, trochę chamski bywa w zależności od humoru ale zajmuje się prawdopodobnie leczeniem lekkiej niepłodności. Ma najnowszy sprzęt i czytałam że mimo jego sposobu bycia jest szczegółowy i bardzo pomaga pacjentkom. W skrajnych przypadkach odsyła do kliniki. Ja się z powodu braku owulacji nie uważam za skrajność. Moim zdaniem takimi problemami powinni zajmować się wszyscy ginekolodzy. Zwłaszcza że ja mam hormony i inne pierdolety w normie. Jutro po monitoringu gdy będę miała czarno na białym że nie mam owu to napiszę do niego maila. Przedstawie mu całą sytuację, zeskanuje wszystkie badania i poproszę żeby zdecydował czy podejmie się mnie leczyć. Nie chce na razie iść do kliniki bo to większy koszt i prawie 200 km ode mnie...baby1991 lubi tę wiadomość
-
baby1991 wrote:Nie pierdol pij następną haha:p
jak tak mówisz to aż mam ochotę Cię zaprosić do siebie i się uwalić -
nick nieaktualny
-
też tak mam ale czasem wystarczy mi jedna lampka. Nie wiem od czego to zależy. Kiedyś myślałam, ze przed okresem szybciej mnie bierze ale to jednak nie ma reguły. Bo czy przed @ czy w czasie dni płodnych różnie bywało.
Ale mam prze****ne. Taką mam ochotę wiadomo na co ale doktorek kazał się wstrzymać do piątku bo można obraz zakłócić. Nosz ja pierdziele
Całe szczęście, że mojego ukochanego nie ma dziś w domu -
nick nieaktualny