Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
oczywiście absolutnie nie żałuję, że nie będę mogła pić
dla dobra sprawy mogę nie pić nawet do końca życia!
dziewczyny zerknijcie na mój wykres - dzisiaj powinnam dostać okres, tempka wzrosła, to chyba dobry znak?
Cały czas gdzieś siedzi we mnie strach, że jednak dostanę ten okres, wiem - głupota, ale nadal nie mogę uwierzyć, że to prawda -
Hejka ja już po wizycie u Gina Zrobił mi usg dowcipne jajniki w porządku macica w porządku co do starań to mówił że poczekamy ze 2 3 cykle i zacznie nas sprawdzać pod każdym kątem powiem szczerze że jestem spokojniejsza kazał mi brać zamiast kwasu foliowego INOFEM zobaczymy co będzie dalej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:15
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnycześć dziewczyny. dołączam i ja do Was jako staraczka. Chociaż jeszcze tylko psychicznie, bo fizycznie chcę poczekać, bo w lutym miałam zabieg wyłyżeczkowania i jeszcze czekam na pierwsza @ po. Chcę odliczyć 3 cykle po i zacząć się starać. Chociaż już teraz biorę witaminy przepisane przez moją nową gin. Za Was wszystkie 3mam kciuki
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyze swoim narzeczonym byłam już gotowa od dawna (tak około dwa lata temu przestaliśmy uważać i się zabezpieczać), postanowiliśmy w kwietniu tak bardziej na poważnie, ale w listopadzie poczułam, że muszę być mamą, że chcę nią być no i w styczniu zobaczyłam dwie kreseczki. Ale nigdy nie liczyłam swoich starań na cykle.
KinderBaby lubi tę wiadomość