Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AlaMat wrote:To jeszcze u gin nie bylas !? ja dzis w 41 dniu cyklu bylam i gin stwierdzila ze 41 dzien to juz za dlugi cykl
byłam u gina w tamtą środę ale po usg powiedział, że jestem przed @ że widzi, że macica sie zbiera do okresu, że nie długo przyjdzie i na razie czekamKinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jak miałam zabieg 9-go lutego a jest już 13-sty marzec. to może na dniach dostanę. moja gin powiedziała, że w 4 tyg pewnie dostanę @, bo byłam u niej 28 lutego. No ale, że po poronieniu jest tak samo jak i przed z okresem więc mi się musi spóźniać niż innym;/
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygaga92 wrote:Kurcze tak bym chciała żeby @ już przyszła żebym mogła zrobic te badania i starać sie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto i tak, że dowiedziałaś się wcześniej, bo ja cieszyłam się że jestem w 10 tyg. a okazało się, że płód przestał się rozwijać na 7 tyg. Pytam się, bo nie mam tak kogo się o to spytać, a czuję że gdy spytam osób, które tego nie przeżyly mogą mnie zlekceważyć. Wiem, że płeć dziecka określa się dużo później, ale ja od początku czułam, że będzie to Anastazja i wydaje mi się, że gdyby było wszystko wporządku już bym szalala za sukieneczkami. Ale moje pytanie jest takie czy to normalne, że nawet jak w przyszłości będę w ciąży i urodzę dziewczynkę(chociaż płeć się dla mnie nie liczy, aby dziecko było zdrowe) nie chcę jej dać już tak na imię, bo mój Aniołek tak właśnie się nazywa. Ktoś może uznał by to za głupie, sama już nie wiem..
-
Anastazja bardzo ładne imię tez mi się podoba a co do Twoich odczuć rozumiem je, ja nie zdążyłam nadać imienia mojemu dziecku choć rozmawiałam z chłopakiem na ten temat mieliśmy kilka opcji ale żadnego konkretnego nie wybralismy. na Twoim miejscu na pewno postąpiłabym tak samo i nie jest to głupie, jak dla mnie po prostu szanujesz pamięć o swoim Aniołku którego nikt już nie zastąpi
-
nick nieaktualny