Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatkakrk wrote:No niby tak,ale nie wiem czy troszkę czuje się nie zaniedbana ze czemu nie dała od razu badań i w sumie sama nie wiem szukam dziury w całym haha
Na pije się dziś wina przejdzie mi.KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja piję od wielkiego dzwona. ale to różnie, albo piwa te smakowe(bo normalnego nie lubie), czasem zdarzy wypić się czystą, chociaż wolę smakowe. Ostatni raz piłam po świętach jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Od tamtej pory nie miałam ani kieliszka % w ustach.
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
kuuurde dzisiaj nie da was sie nadgonić .. witam nowe dziewczyny .. i gratuluje żabciu kochana !!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo !
Paulette, zabcia2806, KinderBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya to nie w takim wypadku zaczekaj do wieczorynki. (której już nie ma) biedne dzieci ja nie wiem, jakie to może być straszne dzieciństwo bez tych bajek o 19.;/ wszystko co najlepsze zabierają. tylko na tych programach dla dzieci same bijatyki ;/
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja piję bardzo bardzo rzadko. Zawsze jak jest jakaś impreza to z mężem dzielimy się sprawiedliwie - On mnie zawozi a ja go przywożę hehe:)
A ja wizytę u fryzjera mam 27 marca wreszcie doprowadzę się do kultury:D a w przesądy nie wierzę. Miłego wieczorku:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż w domku po pracy!! Jupi weekend aczkolwiek będe myśleć o tym wyniku prolaktyny co mi tam wyjdzie..
Robiłam dziś test jakiś mam taki paskowy co do testów owu mi dołączyli więc nawet nie wiem jaką on ma czułość i wyszedł mi negatyw więc chyba nic z tego,co prawda mówi się że póki @ nie ma to jest nadzieja ale chyba wątpie.
W pierwszej ciąży(która poroniłam) kreska wyszła mi dopiero po 5 dnach po @ i to słaba ale wątpię żeby teraz tak było choć nadziei się imam a póki co lampka wina teraz i może jakieś tv.. a wy co robicie że taka cisza? śpicie juz?