Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gaga92 ja od rana nie wiem w co ręce wsadzić - obowiązki domowe poza tym budujemy dom a to wiąże się z brakiem czasu bo zawsze trzeba gdzieś coś załatwić ale to w sumie dobrze bo nie mam czasu myśleć jak bardzo chciałabym żeby się udało:)
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny faktycznie ciężko Was nadrobić!
zabcia2806 z całego serducha gratuluje zdrówka Tobie i małej fasolce
to i ja się wypowiem na temat % a wiec bardzo mało, nie lubię no chyba ze naprawdę mnie najdzie ochota ale to zazwyczaj drinkuje z moja teściowa no i latem to lubię jak jest tak gorąco to piwko zimne cytrynowe lub jabłkowe a palić to pale jak smok, mój mąż rzucił i się bardzo z tego cieszę ale ja nie potrafię, a nie daj boże jak mi zbraknie to dom do góry nogami przestawiam. masakra ;/ ja już ogarnęłam domek, mój jest w pracy i się nudzę, pogoda brzydka jest bardzo zimno brrr... a i co najlepsze jestem po @ wiec teraz czekam na dni serduszkowaniaKinderBaby lubi tę wiadomość
1 cykl starań -
hello dziewczyny .. mi tempka drastycznie spadła wiec nic z tego - @ chyba nadchodzi małymi krokami ... testy sie myliły jest mi okropnie smutno ... :* ! Trzymam za Was kciuki !
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Co do wieczorynek to szkoda, ze nie ma bo jednak miały swój urok. To nie to co teraz. Dziecko siedzi jak w hipnozie 24/h naoogladaja się głupich scen a potem koty podpalają. W tym tygodniu czytałam, że w naszej okolicy dzieciaki w wieku od 9 l. zmaltretowały ciężarną kotkę. A skąd się biora takie pomysły? Rzecz jasna, ze z tych niby niewinnych bajek.
Co do alkoholizowania się: WINKO Aczkolwiek mam czasem chęć na piwo ale dużo nie wypije, najwyżej szklaneczkę. Wódka od większego święta ale nie dużo, ewentualnie drinki, żeby za bardzo nie odchylać się od towarzystwa.
Wczorajszy drugi monitoring w tym cyklu po 3 dniach: endometrium z 6,8 na 11,2 mm, na prawym jajniku pęcherzyka brak, na lewym z 11 na 17,82. Kolejny za 4 dni.
Lekarz powiedział, że był przekonany, że owulki nie będzie ale jeszcze nic straconego. Cykle mi się wydłużyły. Ale powiedział, ze jeśli to przez krótkie cykle nie miałam owu to dobrze, że się wydłużyły. Zdaje mi sie, ze to sprawka ziółek Nie przyznałam się, że piję zioła.
Zobaczymy co wyjdzie mi w środę.
Jestem tak entuzjastycznie nastawiona. Nie na to, ze zajdę w ciążę ale na początek na to że mam owulację, o ile przyjdzie. KOCHAM Was dziewczyny, kocham ten podły świat -
Hej dziewczyny jestem z rocznika 91 i czasem do was wpadam czasami bo od pary mies nie mam czasu dla siebie ale jak pozwolicie bede czasem do was wpadac. co do picia to ja juz ponad 2lata nie pije alko moze czasem ale to troszeczke zeby mi temp nie zaburzylo hehe moze to glupie ale tak niestety u mnie jest. Ale nie moge przestac palicTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inaa tulę:* Następnym razem się uda:) Mam pytanie do bardziej doświadczonych Dziewczyn odnośnie mierzenia temperatury. Czy jest sens w moim przypadku mierzyć temperaturę jak w poniedziałki i środy wstaję o 1 w nocy a w pozostałe dni tygodnia tzn wtorek, czwartek i piątek o 2 w nocy. W weekendy wstaję normalnie tzn o 6 rano ale mogłabym się poświęcić i wstawać o stałej porze. Tylko no właśnie czasami śpię w nocy po 2, 3 godziny i nie wiem czy to mierzenie byłoby wiarygodne...
-
hej dziewczyny :)wpisuje sie do Was mam 24lata:)
Dzisiaj jest moj 35 dc i nic. zadnych objawow na @ cycki mnie nie bola a zawsze bolaly przed @ nawet poltora tygodnia przed owulacje mialam w 22 dniu cyklu a test ciazowy robilam wczoraj ale popoludniu i jedna kreska. Moze i za wczesnie na testowanie i ze zrobilam popoludniu. Juz powinnam miec okres ale ani widu ani slychu :0 Moze sie udalo? jak jutro sie nie pojawi w poniedzialek ide na beteDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
baby ... ja też palę prawie paczkę i zawsze mam owulacje... ale trzymam kciuki za wytrwałość super się rzuca z desmoxanem... jest zajebisty... !
jak mój maż stwierdził po prostu mniej ch*j cie strzela z desmoxanem heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 14:15
-
nick nieaktualny