Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma... jest za to @ :-( ! Szkoda tylko ,że sobie namieszałam w głowie tymi testami ... i tyle stresu przeżyłam .. rozpoczynam kolejny cykl :) dobrze, że z Wami !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    nie ma... jest za to @ :-( ! Szkoda tylko ,że sobie namieszałam w głowie tymi testami ... i tyle stresu przeżyłam .. rozpoczynam kolejny cykl :) dobrze, że z Wami !
    Oj przykro mi.. może znów się uda..

dziś piękna pogoda o 13wyruszam na spacer z psem jakiś dłuższy głową mnie boli po wczorajszych %% masakra,powiem wam ja coś chyba źle mierze ta temp. Czekam na @ ma dziś przyjść i coś jej nie ma znów cały cykl mi się przesunie..mam nadzieje ze nie bawem przyjdzie juz@

a wy jak tam?

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następnym razem ta Twoja małpa po łbie dostanie i odechce jej sie przychodzić i o tyle w tym temacie :D

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam temperature 38,1 wiecie może czym mogę się ratować?Mężu pojechał do apteki.

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia weź Pyralgine bardzo pomaga,mój miał gorączkę,trzy dni niczym nie dało się zbić jedna Pyralgina i spadło;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki chyba w jakiś rozjazdach weekendowych bo tu coś za cicho;)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na zakupach bo w lodówce już tylko światło świeciło :) Właśnie wróciłam :)
    Mnie lekko pobolewa podbrzusze i jajniki a tak to Oki :)

KinderBaby lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę w domu ,właśnie się kładę coś mam lenia.@ coś nie przychodzi.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj lenimy się w domu :) iiii... oglądamy mieszkania w internecie bo planujemy się wyprowadzic od teciow, niby mialo byc ok ale jest coraz gorzej i stwierdzilismy ze przez stres pewnie zajsc nie moge jeszcze teraz przez stres nie mam @ i musze miec wywolywana to juz w ogole , a jak juz bedziemy na swoim to przynajmniej bedzie spokoj

201601307246.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z zakupów i można trochę odpocząć. Dni płodne się skończyły więc pozostaje czekanie:)

AlaMat ja mieszkam z teściami ale nie narzekam:) wiadomo czasem mnie denerwuje teść ale da się wytrzymać. Za jakieś pół roku będziemy już w swoim domku i bardzo mnie to cieszy:) Jeśli Ty nie czujesz się najlepiej u teściów i są problemy to lepiej ciasny ale własny kąt. Przynajmniej spokój będziesz miała;) Powodzenia w szukaniu mieszkania:)

patkakrk lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • caławtrawie Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dzisiaj lenia, pół dnia przespałam ;)
    robiłam rano test, niestety negatywny, @ miała być wczoraj, temp. nadal z tych wyższych. Już sama nie wiem co o tym sądzić... chyba pozostaje mi cierpliwie czekać :)

860i3e5eicpea3we.png

bfarb201a7ylpd16.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam w Ostrawie na obiadku i na spacerze ;-) ! Mniam Mniam ...

AlaMat ... skadś to znam , nie ma to jak u siebie !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy już mieszkanko na oku :) Tzn dopiero w czerwcu będzie skończona budowa ale są to piętrowe mieszkania z ogródkiem , jutro mąż będzie dzwonił w sprawie kredytu i zobaczymy co z tego wyjdzie . Chcemy się wyprowadzić bo mamy już dosyc , ciagle czegos sie czepiaja , nic im nie pasuje , oni sa idelni i ciagle tylko wytykaliby nam bledy ... no kurcze ile mozna .. na dobra sprawe nic nam nie wolno o wszystko najlepiej jakbysmy sie pytali ahhh .. mamy dosc po prostu

201601307246.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna data.. tak jest niestety... wiadomo, że gdyby nie z teściami no to kredyt trzeba brac.. a mysmy juz przechodzili z mezem od kawalerek po m3 i koniec koncow o 100000 % wole miec ten kredyt i życ w spokoju

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    Inna data.. tak jest niestety... wiadomo, że gdyby nie z teściami no to kredyt trzeba brac.. a mysmy juz przechodzili z mezem od kawalerek po m3 i koniec koncow o 100000 % wole miec ten kredyt i życ w spokoju

No dokładnie też wyszliśmy z tego założenia , tylko jak narazie boimyy się troche rozmowy z teściem bo babcia nie widzi teściowa guz mózgu .. i tak na prawde zostawimy go samego z całym dużym domem i dwiema chorymi kobietami ale my na prawdę nie damy rady tutaj z nimi mieszkac bo w koncu sie pozabijamy

201601307246.png
  • caławtrawie Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat to ciężkie decyzje, ale to też Wasze życie. Niestety, ale czasem dla własnego dobra, trzeba podejść do pewnych kwestii egoistycznie. Skoro mieszkanie z teściami, już odbija się na Waszym związku, moim zdaniem nie ma co się zastanawiać. Poza tym można pomagać w miarę możliwości teściowi, nawet z nim nie mieszkając. :)

860i3e5eicpea3we.png

bfarb201a7ylpd16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja siedzę w domu ,właśnie się kładę coś mam lenia.@ coś nie przychodzi.
    Mojej koleżanki @ tez nie ma.. ale nie będę chyba testować bo testowalam w 11dpo i nic więc raczej teraz tez nic.. a ty sikanko jutro na testa?
    a powiedz mi długo zbijasz ta prolaktyne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    Mamy już mieszkanko na oku :) Tzn dopiero w czerwcu będzie skończona budowa ale są to piętrowe mieszkania z ogródkiem , jutro mąż będzie dzwonił w sprawie kredytu i zobaczymy co z tego wyjdzie . Chcemy się wyprowadzić bo mamy już dosyc , ciagle czegos sie czepiaja , nic im nie pasuje , oni sa idelni i ciagle tylko wytykaliby nam bledy ... no kurcze ile mozna .. na dobra sprawe nic nam nie wolno o wszystko najlepiej jakbysmy sie pytali ahhh .. mamy dosc po prostu
    Ja juz długo przed ślubem mieszkałam z mężem bo bałam się ze potem do teściów albo moich rodziców pójdziemy a tego nie zniese.. wiec wynajmuje a teraz myślimy tez nad kupnem:)

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caławtrawie wrote:
    AlaMat to ciężkie decyzje, ale to też Wasze życie. Niestety, ale czasem dla własnego dobra, trzeba podejść do pewnych kwestii egoistycznie. Skoro mieszkanie z teściami, już odbija się na Waszym związku, moim zdaniem nie ma co się zastanawiać. Poza tym można pomagać w miarę możliwości teściowi, nawet z nim nie mieszkając. :)

To fakt tym bardziej ,że blisko będziemy siebie mieszkać . Myśleliśmy ,że będzie ok ,że dogadamy się wszyscy ale jednak nie idzie to w dobrym kierunku tylko jest coraz gorzej i tescie zaczynaja robic nam na zlosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:54

201601307246.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka od 16.01.2015 właśnie się zastanawiam czy jutro zatestowac.Miesiac temu miałam @14-stego .Dr opowiadał mi fajna sytuacje jak jednej pacjentce przepisał Bromergon i ona po miesiącu dzwoni z pretensjami,ze tabletki miały uregulować miesiączkę a Ona do dziś miesiączki nie dostała , a Doktor pyta:A robiła Pani test?Nie!To proszę zrobić.I się okazało,ze w ciąży była haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 21:01

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ