Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Patka od 16.01.2015 właśnie się zastanawiam czy jutro zatestowac.Miesiac temu miałam @14-stego .Dr opowiadał mi fajna sytuacje jak jednej pacjentce przepisał Bromergon i ona po miesiącu dzwoni z pretensjami,ze tabletki miały uregulować miesiączkę a Ona do dziś miesiączki nie dostała , a Doktor pyta:A robiła Pani test?Nie!To proszę zrobić.I się okazało,ze w ciąży była haha
Hehe fajna niespodzianka, jakby mnie taka historia spotkała to chyba bym do nieba skakała -
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Patka od 16.01.2015 właśnie się zastanawiam czy jutro zatestowac.Miesiac temu miałam @14-stego .Dr opowiadał mi fajna sytuacje jak jednej pacjentce przepisał Bromergon i ona po miesiącu dzwoni z pretensjami,ze tabletki miały uregulować miesiączkę a Ona do dziś miesiączki nie dostała , a Doktor pyta:A robiła Pani test?Nie!To proszę zrobić.I się okazało,ze w ciąży była haha
dziś piękny dzień ma tak być przez cały tydzień,wybieram się na siłownie coś się poruszać i na 13 do 21 do pracy -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Udanego tygodnia życzę. Cicho tu wczoraj było. My byliśmy u znajomych na roczku ich córeczki. Chyba jestem stworzona do bycia ciotką
-
nick nieaktualnyZadzwoniłam teraz do mojego gina , że miałam mieć umówione hsg i czekam już tydzień bo oddziałowa miała do mnie dzwonić, to mi powiedział "Jak powiedziała, że zadzwoni to na pewno zadzwoni" i hu*! już się zdenerwowałam! teraz czekaj sobie łaskawie, nie wiadomo co robić eh chyba trzeba nowego lekarza szukać.
-
nick nieaktualny
-
sama się zastanawiam jakiego ginekologa wybrać - idę w czwartek do poleconego przez znajomą i znajomą znajomej
Zobaczymy, jak mi się nie spodoba to zmienię, bo zależy mi na tym, żeby był bardzo wnikliwy, szczegółowy i wszystko tłumaczył i znosił to że jestem panikarą i był cierpliwy, heheheh
ale ja to prywatnie, na nfz wkurza mnie, że nie robią od ręki USG, takto może bym się zdecydowała -
nick nieaktualny