Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:patkakrk bierzesz jakieś witaminki? dobre masz wyniki po poronieniu ?
wiesz co witaminy mam kurcze nazwy nie pamiętam a w domu nie jestem,kwas foliowy,i od 20dc biorę duphaston i za 4dni testuje jak negatyw to odstawiam jak pozytyw biorę dalej,i tyle badan żadnych nie kazała mi robi bo to tak naprawdę w 2 cyklu juz się udało wiec twierdzi ze takie rzeczy się zdarzają jak się nie uda przez kolejne 4cykle wtedy zestaw badań. A ja na swoją rękę troszke poszłam teraz zrobić prolaktyne i zobacze jaki wynik będzie i może pójdę na tsh i tym podobne.
i może zmienię lekarza.. choć Lubie ja..
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatkakrk wrote:wiesz co witaminy mam kurcze nazwy nie pamiętam a w domu nie jestem,kwas foliowy,i od 20dc biorę duphaston i za 4dni testuje jak negatyw to odstawiam jak pozytyw biorę dalej,i tyle badan żadnych nie kazała mi robi bo to tak naprawdę w 2 cyklu juz się udało wiec twierdzi ze takie rzeczy się zdarzają jak się nie uda przez kolejne 4cykle wtedy zestaw badań. A ja na swoją rękę troszke poszłam teraz zrobić prolaktyne i zobacze jaki wynik będzie i może pójdę na tsh i tym podobne.
i może zmienię lekarza.. choć Lubie ja..KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Dziewczyny przeczytałam zdanie które zmusza mnie do 100% rzucenia pelnia !!!!!!
"Palenie niszczy komórki jajowe. Co za tym idzie, zwiększa ryzyko wystąpienia u kobiet cykli bezowulacyjnych."KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Dziewczyny przeczytałam zdanie które zmusza mnie do 100% rzucenia pelnia !!!!!!
"Palenie niszczy komórki jajowe. Co za tym idzie, zwiększa ryzyko wystąpienia u kobiet cykli bezowulacyjnych."KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:rozumiem, w takim razie życze pozytywu a co do lekarza to skoro ją lubisz to może nie zmieniaj, to też bardzo ważne jak pacjentka ma dobry kontakt ze swoim lekarzem.
Na pije się dziś wina przejdzie mi.KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny