SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkakrk wiem, że pytanie nie do mnie ale jeśli chodzi Ci o wspomagacze zajścia dzis się z takimi na allegro spotkałam nawet z jakiejś apteki jak i dla kobiet tak i dla mężczyzn na wzmocnienie nasienia jak byś chciała to poszukam w historii i podeśle Ci linka

KinderBaby lubi tę wiadomość

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette rozumiem też wcześniej nie przywiązywałam do tego takiej wagi

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nie pytałam się swojej gin. ale te 3 cykle po poronieniu to się liczy od zabiegu czy od pierwszej miesiączki? bo wydawało mi się, że od @ a gdzieś się spotkałam, że od zabiegu. może któraś z Was się orientuje ?

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po wizycie u gin no i zapisala mo dupka zeby wywolac @ i uregulowac cykle, na jajniku widac pecherzyki owulacyjne i ogolnie mam uskok s macicy i jak bedziemy sie stsrac to mam lezec na brzuchu

201601307246.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki za bledy ale pisze z tel

201601307246.png
  • gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette ja słyszałam, że 3 miesiące od zabiegu

Paulette, KinderBaby lubią tę wiadomość

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki gaga92, bo mi gin powiedziała, żebym przez 3 miesiące brala witaminy a po truskawkach mogę zacząć się starać "bo po truskawkach ładne dzieci się rodzą" tak dosłownie powiedziałam . Ale nie spytałam się jej właśnie jak to liczyć.

• gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie trzymałam tych trzech miesięcy nie wytrzymałam i do tego czasu nic

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi, a myślałam o tym, żeby może odpuścić sobie starania? tak wiem, że to trudno bo wiem sama po sobie, że chyba zbyt dużo i zbyt szybko sobie wyobrażam, ale podobno wielu kobietom właśnie olanie owulacji itp pomaga w zajściu .

• gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak słyszałam ale przez nieregularne cykle nigdy nie wiedziałam kiedy mam owu i nie przywiązywałam do tego aż takiej wagi po prostu kochaliśmy się bez zabazpieczenia i tylko rozczarowanie było jak @ przychodziła ale po ok 8 miesiącach okresu nie dostałam ponad dwa miesiące nawet dalej go nie mam testy negatywne więc wizyta u gina ciąże wykluczył oczywiście a stwierdził zespół policystycznych jajników :( dopiero jak @ przyjdzie mam zrobic badania z krwi i będzie wiadomo coś więcej i jak zabrać się za leczenie

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej taki mi przykro;/ kiepsko to wygląda. dlaczego kobiety z nieregularnymi cyklami zawsze muszą mieć pod górkę? ;/ rozumiem Cię, bo sama miałam tak, że nawet moich dni płodnych sam Einstein by nie wyliczył. Mi najpóźniej @ nie chciała przyjść po ponad 50dc. i poszłam wtedy do gin (bo testy jedna kreska) kazała mi iść na bete, ale ona wykluczyła ciąże i jeszcze jakiś tydzień i wtedy dostałam @ . no i w następnym cyklu zaszłam w ciąże. Ale czemu wtedy miałam takie długie zatrzymanie to ja do tej pory nie wiem.

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    Beta 172,3, jestem w szoku! :-)

no to rośniemy w siłę :) gratuluję :*

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj to jest mój 66 dzień cyklu :( zamiast się starać to czekam na @

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia 2806 gratuluje z całego serca:)

Też miałam problem z nieregularnymi miesiączkami. Czasami nie było @ przez 3 miesiące ale to było bardzo dawno temu tzn jak miałam 18 lat i trwało to do 21 roku. Później brałam duphaston a potem przez 2,5 roku tabletki anty i po odstawieniu jest dobrze niemalże jak w zegarku.

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    więc gaga92 czekamy wspólnie :* pocieszę Cię, że Ty zaraz po @ możesz zacząć a ja jeszcze chce odczekać te 3 miechy :) więc kochana głowa do góry .

• gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulette to się dopiero okaże nie wiadomo co mi przepisze po wynikach czy też nie będę musiała zrobić przerwy ale oby nie, ale w końcu się nam uda :*

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • gaga92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola tylko ja chcę się starać a nie dostać tabletki anty :(

j4x9t96g5y9iskw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby badania były jak najlepsze. ja muszę sobie podbić witaminę D3, bo mam 16 a norma od 30, a czytałam na forach, że to ma duży wpływ na zarodek tak i pewnie ma wpływ na zajście. A dużo masz tych badań do zrobienia?

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaga92 wiem, że teraz chcesz się starać:) ja po prostu wtedy nie planowałam dziecka więc nawet mi to na rękę było. A po odstawieniu myślałam, że problem powróci a jednak jest ok. Chociaż tak naprawdę czy jest wszystko dobrze to się okaże podczas starań hehe

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a masz już dziecko ? kiedy chcesz zacząć swoje starania?

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ