Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
patkakrk wiem, że pytanie nie do mnie ale jeśli chodzi Ci o wspomagacze zajścia dzis się z takimi na allegro spotkałam nawet z jakiejś apteki jak i dla kobiet tak i dla mężczyzn na wzmocnienie nasienia jak byś chciała to poszukam w historii i podeśle Ci linka
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki gaga92, bo mi gin powiedziała, żebym przez 3 miesiące brala witaminy a po truskawkach mogę zacząć się starać "bo po truskawkach ładne dzieci się rodzą" tak dosłownie powiedziałam . Ale nie spytałam się jej właśnie jak to liczyć.
-
nick nieaktualnyprzykro mi, a myślałam o tym, żeby może odpuścić sobie starania? tak wiem, że to trudno bo wiem sama po sobie, że chyba zbyt dużo i zbyt szybko sobie wyobrażam, ale podobno wielu kobietom właśnie olanie owulacji itp pomaga w zajściu .
-
też tak słyszałam ale przez nieregularne cykle nigdy nie wiedziałam kiedy mam owu i nie przywiązywałam do tego aż takiej wagi po prostu kochaliśmy się bez zabazpieczenia i tylko rozczarowanie było jak @ przychodziła ale po ok 8 miesiącach okresu nie dostałam ponad dwa miesiące nawet dalej go nie mam testy negatywne więc wizyta u gina ciąże wykluczył oczywiście a stwierdził zespół policystycznych jajników dopiero jak @ przyjdzie mam zrobic badania z krwi i będzie wiadomo coś więcej i jak zabrać się za leczenie
-
nick nieaktualnyojej taki mi przykro;/ kiepsko to wygląda. dlaczego kobiety z nieregularnymi cyklami zawsze muszą mieć pod górkę? ;/ rozumiem Cię, bo sama miałam tak, że nawet moich dni płodnych sam Einstein by nie wyliczył. Mi najpóźniej @ nie chciała przyjść po ponad 50dc. i poszłam wtedy do gin (bo testy jedna kreska) kazała mi iść na bete, ale ona wykluczyła ciąże i jeszcze jakiś tydzień i wtedy dostałam @ . no i w następnym cyklu zaszłam w ciąże. Ale czemu wtedy miałam takie długie zatrzymanie to ja do tej pory nie wiem.
-
zabcia2806 wrote:Beta 172,3, jestem w szoku!
no to rośniemy w siłę gratuluję :*KinderBaby lubi tę wiadomość
-
zabcia 2806 gratuluje z całego serca:)
Też miałam problem z nieregularnymi miesiączkami. Czasami nie było @ przez 3 miesiące ale to było bardzo dawno temu tzn jak miałam 18 lat i trwało to do 21 roku. Później brałam duphaston a potem przez 2,5 roku tabletki anty i po odstawieniu jest dobrze niemalże jak w zegarku.KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gaga92 wiem, że teraz chcesz się starać ja po prostu wtedy nie planowałam dziecka więc nawet mi to na rękę było. A po odstawieniu myślałam, że problem powróci a jednak jest ok. Chociaż tak naprawdę czy jest wszystko dobrze to się okaże podczas starań hehe
-
nick nieaktualny