Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Carmen1724 wrote:Nie wiem czy znasz historię mojej poprzedniej ciąży... No i dlatego takie dyspozycje dostałam od gina leżenie jest o tyle dobre że nie naciskasz na szyjkę, a ja dodatkowo mam mieć założony szew w 12 tygodniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam dzień rozpoczęty:) więc może od początku:) obudziłam się o 5 rano bo myślałam, że @ już się pojawiła ale nie więc sobie myślę zrobię sikacza no i zrobiłam ale po 2 minutach stwierdziłam, że nic z tego nie będzie bo brzuch dalej boli więc go odłożyłam. Wstałam z łóżka bo mnie piersi bolały myślę sobie pewnie na @ ja patrzę a taka ciemna obwódka mi się zrobiła wokół brodawek i nie wiem co mnie tknęło, żeby zerknąć znowu na test a tam 2 kreski:))) Ta druga normalna, widoczna ale jasna. Jutro powtórzę test dla pewności:) dodam tylko,że nigdy nie miałam czegoś takiego żeby nawet po czasie "coś" się pojawiło. Zobaczymy co pokaże test jutro a jak wyjdzie druga kreseczka to w poniedziałek idę na betę. Ból na @ minął
Aganeska, Torunianka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie temperatura spadła drastycznie, pogoda się załamała, obudziłam się z kaszlem, bezbolesnymi cyckami (aż zatęskniłam za tym bólem )
No to miłego weekendu koleżanki
Oby u Was było weselej :* -
Carmen ja jeszcze nie wiem czy to na 100% ciąża w poniedziałek zrobię betę i wtedy będę miała pewność ale bóle na @ minęły tylko takie ćmienie czuję jak po owulacji i tyle:) co kawałek sprawdzam czy druga kreska z testu nie zniknęła hehe i dalej jest:) ciężko mi w to uwierzyć bo to pierwszy cykl starań Ale jakby nie było tzn oby beta potwierdziła ciąże. Przesyłam wiruski łapcie ile wlezie heheh i życzę powodzenia każdej z Was życzę i trzymam kciuki:) zobaczymy co jutro drugi test pokaże ale tak czy inaczej czekam do poniedziałku:)
Miłego weekendu moje Kochane:* -
nick nieaktualny
-
Już przejrzałam całą galerię testów hehe Tak czy inaczej czekam spokojnie do poniedziałku na betę Dobrze, że bóle na @ ustąpiły a myślałam, że rano będzie czerwono
Co do mojej kreski jest cienka, różowa i widoczna gołym okiem ale tylko spokój nas uratuje;)
-
Witajcie u mnie przepiękna pogoda,wiosna na całego wiec wzięłam sie za mycie okien a pózniej przystroje moje wielkanocne drzewko jajeczkami,kurczakami,ptaszkami,motylkami itp.
Karola ja już po cichutku gratuluje i trzymam kciuki aby beta potwierdziła fasolkę.
Miłej soboty. -
Biedroneczka29 wrote:Witajcie u mnie przepiękna pogoda,wiosna na całego wiec wzięłam sie za mycie okien a pózniej przystroje moje wielkanocne drzewko jajeczkami,kurczakami,ptaszkami,motylkami itp.
Karola ja już po cichutku gratuluje i trzymam kciuki aby beta potwierdziła fasolkę.
Miłej soboty.