X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja tez w oczekiwaniu na @ kalendarzyk pokazuje ze za 4 dni mam dostać ,ostatnio miałam 18stego.Od kilku dni bolą mnie piersi jak nigdy,moze to po Bromergonie .
    A może to jakiś znak :)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby się Wam udało :*

Biedroneczka29, KinderBaby lubią tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen nie wiem czy dla mnie testowanie w czwartek to nie za szybko ?? Ale pewnie to zrobię :) bo nie wytrzymam o ile @ nie przyjdzie :)
    Mordeczka mam czasami cicha nadzieje,ale szybko znika .Zawsze sie nastawiam negatywnie broniąc sie chyba przed rozczarowaniem.Ale tak jak teraz mnie bolą piersi to nie bolały nigdy i tak szybko przed @ hmmmm wkręcam sobie ze to po tabletkach bo przeciez nie możliwe zeby mogło mi sie udać.Pewnie @ już sie szykuje na przyjście .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:25

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka bądź dobrej cichej myśli :) Tak wam zazdroszczę, że będziecie testować, że głowa mała :D ja dopiero czekam na starania a gdzie tu jeszcze do testowania :)

KinderBaby lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette zobaczysz jak szybko czas minie i będziesz i Ty testować :)

Paulette lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest zawsze masz cichą nadzieję że się udało a gdy zbliża się małpa to już nadziei brak

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :) :) :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Kara_ Znajoma

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy jak testy owulacyjne wychodzą negatywne to mogło dojść do owulacji.
    Dziś mam 16 dzień cyklu (cały trwa ok 28 dni) i dalej druga kreska nie jest tak ciemna jak pierwsza. Chociaż dzisiaj druga kreska(mimo że była jaśniejsza od pierwszej) była ciemniejsza niż w pozostałe dni.

zpdou6bdd7i11mhh.png

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kara tez tak miałam .

Sofija <3
    201602294556.png
  • TylkoChwila Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki, znowu mnie trochę u was nie było, ale to wszystko wina zabiegania, pracy, tego przeklętego remontu i w ogóle... A jak tam u was? Tak w ogóle to dzień dobry, już po 6, słonko świeci, ptaszki śpiewają, więc chyba pora wstawać, co? Chociaż u nas to akurat dziś chmurnie, słonka nawet nie widać... i jak tu się podnieść z łóżka, gdy za oknem tak jakoś szarawo? Aż się człowiekowi wszystkiego odechciewa...

"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) Ja nie miałam czasu wczoraj zajrzeć bo od rana wycieczki sobie robiliśmy z moim. Takie spontaniczne gdzie oczy poniosą aż do ZOO trafiliśmy. Gdyby nie szyba to lemur wylądowałby u mnie na twarzy :D Pisnęłam jak dziecko haha. U mnie przerwa w staraniach ale oczywiście przytulanka bez zabezpieczenia z przyzwyczajenia :)
    I wiecie co? Nawet małe dzieci, szczęśliwe rodzinki na mnie jakiegoś wrażenia nie robiły, pełny luz :D Sama czułam się jak dziecko :P

Paulette lubi tę wiadomość

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam tak że mi smutno jak widze małe dzieci czy szczęśliwe rodziny, bo gdzieś tam mam pewność że i mnie kiedyś coś takiego spotka.

Aganeska lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aganeska-zazdroszcze ci tego zoo. Wieki nie byłam.

Aganeska lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nadeszły może jakieś dobre wieści przez ten czas co mnie tutaj nie było (jakiś tydzień)? Któraś miała dwie kreseczki? Któremuś z waszych partnerów wyszły badania w normie? Wszystko u was w ogóle ok? I jak przeżyłyście święta? Tak w ogóle to ja tu tak rzadko bywam, że nawet osób nie kojarzę, bo jestem wzrokowcem i gdy któraś z was zmieni avatarek to niestety od razu ją mylę z kimś innym, albo biorę za kogoś nowego, albo co się ujawniła po dłuższym czasie nieobecności. Chyba muszę się nauczyć patrzeć na nazwy i je zapamiętywać, a nie na obrazki. I tak z ciekawości "staraczki po 20-tce" a więc ile macie latek? Ja jestem rocznik 93.

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rocznik 86 starość ku*** wa starość :) :)

Sofija <3
    201602294556.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 - Jaka tam starość? Po pierwsze każdy ma tyle na ile się czuje, po drugie starym to się będzie rok czy dwa przed emeryturą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rocznik '94 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agneska tylko pozazdrościć Twojemu nastawieniu :) zapewne pisałaś a ja nie zwróciłam uwagi, albo pewnie zapomniałam, ale mogę się spytać dlaczego masz przerwę w staraniach? Ja niby się nie staram, bo chcę od czerwca, ale i tak się nie zabezpieczamy :)

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette - To się starasz, tyle tylko że tak bez spinki :) To ja się właśnie staram tak jak ty, niby nic nie mierze, nie odliczam, a po prostu się nie zabezpieczamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby można tak to nazwać ;) tylko, że ja od bardzo dawna się nie zabezpieczam ze swoim i zaszłam tylko raz w ciąże. Więc teraz trudno mi to nazwać staraniem się ;) ale masz rację można uznać to za ćwiczenia do prawdziwego starania :D :)

‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ