Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Ja tez w oczekiwaniu na @ kalendarzyk pokazuje ze za 4 dni mam dostać ,ostatnio miałam 18stego.Od kilku dni bolą mnie piersi jak nigdy,moze to po Bromergonie .
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Carmen nie wiem czy dla mnie testowanie w czwartek to nie za szybko ?? Ale pewnie to zrobię bo nie wytrzymam o ile @ nie przyjdzie
Mordeczka mam czasami cicha nadzieje,ale szybko znika .Zawsze sie nastawiam negatywnie broniąc sie chyba przed rozczarowaniem.Ale tak jak teraz mnie bolą piersi to nie bolały nigdy i tak szybko przed @ hmmmm wkręcam sobie ze to po tabletkach bo przeciez nie możliwe zeby mogło mi sie udać.Pewnie @ już sie szykuje na przyjście .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:25
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się czy jak testy owulacyjne wychodzą negatywne to mogło dojść do owulacji.
Dziś mam 16 dzień cyklu (cały trwa ok 28 dni) i dalej druga kreska nie jest tak ciemna jak pierwsza. Chociaż dzisiaj druga kreska(mimo że była jaśniejsza od pierwszej) była ciemniejsza niż w pozostałe dni. -
Cześć kobietki, znowu mnie trochę u was nie było, ale to wszystko wina zabiegania, pracy, tego przeklętego remontu i w ogóle... A jak tam u was? Tak w ogóle to dzień dobry, już po 6, słonko świeci, ptaszki śpiewają, więc chyba pora wstawać, co? Chociaż u nas to akurat dziś chmurnie, słonka nawet nie widać... i jak tu się podnieść z łóżka, gdy za oknem tak jakoś szarawo? Aż się człowiekowi wszystkiego odechciewa..."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
Dzień dobry Ja nie miałam czasu wczoraj zajrzeć bo od rana wycieczki sobie robiliśmy z moim. Takie spontaniczne gdzie oczy poniosą aż do ZOO trafiliśmy. Gdyby nie szyba to lemur wylądowałby u mnie na twarzy Pisnęłam jak dziecko haha. U mnie przerwa w staraniach ale oczywiście przytulanka bez zabezpieczenia z przyzwyczajenia
I wiecie co? Nawet małe dzieci, szczęśliwe rodzinki na mnie jakiegoś wrażenia nie robiły, pełny luz Sama czułam się jak dzieckoPaulette lubi tę wiadomość
-
A nadeszły może jakieś dobre wieści przez ten czas co mnie tutaj nie było (jakiś tydzień)? Któraś miała dwie kreseczki? Któremuś z waszych partnerów wyszły badania w normie? Wszystko u was w ogóle ok? I jak przeżyłyście święta? Tak w ogóle to ja tu tak rzadko bywam, że nawet osób nie kojarzę, bo jestem wzrokowcem i gdy któraś z was zmieni avatarek to niestety od razu ją mylę z kimś innym, albo biorę za kogoś nowego, albo co się ujawniła po dłuższym czasie nieobecności. Chyba muszę się nauczyć patrzeć na nazwy i je zapamiętywać, a nie na obrazki. I tak z ciekawości "staraczki po 20-tce" a więc ile macie latek? Ja jestem rocznik 93."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgneska tylko pozazdrościć Twojemu nastawieniu zapewne pisałaś a ja nie zwróciłam uwagi, albo pewnie zapomniałam, ale mogę się spytać dlaczego masz przerwę w staraniach? Ja niby się nie staram, bo chcę od czerwca, ale i tak się nie zabezpieczamy
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niby można tak to nazwać tylko, że ja od bardzo dawna się nie zabezpieczam ze swoim i zaszłam tylko raz w ciąże. Więc teraz trudno mi to nazwać staraniem się ale masz rację można uznać to za ćwiczenia do prawdziwego starania
KinderBaby lubi tę wiadomość