Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabi zapraszam do siebie na wieś ja z jednej strony bym chciała się wyprowadzić gdzieś do miasta i w ogóle. Ale z jednej strony tak jak opisujesz to wszystko to ja też to lubię to po pierwsze a po drugie jak mówię swojemu żebyśmy może poszukali czegoś w mieście to on za nic się nie chce przenieść i nawet o tym nie chce słuchać. Więc pozostaje mi cieszyć się urokami polskiej wsi hehe
-
nick nieaktualnyNa stronce mopsy w potrzebie a buldożka nie chce bo podobno są bardziej chorowite. A my właśnie wcinamy naleśniki i likierek bananowy popijamy Jutro po roślinki lecimy i po jeszcze kilka rybek, a potem do moich rodziców na obiad i na działkę. Mama moja wymyśliła na jutro królika w śmietanie z tymiankiem i pieczonymi ziemniaczkami już się doczekać nie mogę.
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:Na stronce mopsy w potrzebie a buldożka nie chce bo podobno są bardziej chorowite. A my właśnie wcinamy naleśniki i likierek bananowy popijamy Jutro po roślinki lecimy i po jeszcze kilka rybek, a potem do moich rodziców na obiad i na działkę. Mama moja wymyśliła na jutro królika w śmietanie z tymiankiem i pieczonymi ziemniaczkami już się doczekać nie mogę.
Moje jajniki mi żyć nie daja:( bola ciagle:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny