Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ten test co dziś zrobiłam to w ogole jakiś dziki .. pierwsze co to był negatywny za chwile ukazał się cień ale takiej grubej krechy po czym za chwilę znikł i cały czas już jest negatywny..
.
Mąż mój zauważył ,że zrobił się ten cień a później jak chciałam jeszcze raz zobaczyć to już nie było ..
nie wiem sama ... jajniki mnie dziś bolały tak jakby @ miała być , przestały boleć @ nie ma .. nie wiem , myślę,że wszystko się wyjaśni w przeciągu paru dni , ale tak czy tak myślę ,że raczej @ przyjdzie sądząc po temperaturzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 15:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem mamą dwóch dziewczynek, starsza córka ma trzy latka, młodsza roczek. Od tego cyklu zaczęły się starania na poważnie, z mierzeniem temperatury i prowadzeniem wykresu
Pierwsze dziecko urodziłam chwilę przed dziewiętnastymi urodzinami.
Może się wam wydawać trochę nie rozsądne staranie się o kolejne dziecko w tym wieku, ale w moim przypadku odkładanie w czasie nie jest dobrym pomysłem
Dziękuję za miłe powitanie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 18:02
AlaMat lubi tę wiadomość
-
Yooanna wrote:Jestem mamą dwóch dziewczynek, starsza córka ma trzy latka, młodsza roczek. Od tego cyklu zaczęły się starania na poważnie, z mierzeniem temperatury i prowadzeniem wykresu
Pierwsze dziecko urodziłam chwilę przed dziewiętnastymi urodzinami.
Może się wam wydawać trochę nie rozsądne staranie się o kolejne dziecko w tym wieku, ale w moim przypadku odkładanie w czasie nie jest dobrym pomysłem
Dziękuję za miłe powitanie :*
Nie ma idealnego wieku dla bycia Mamą, jedna będzie już gotowa w wieku 18 lat a druga w wieku 30 lat nie ma na to reguły
Ja tak bardzo chciałabym na teście ujrzeć te dwie kreseczki ale zobaczymy co to bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 18:40
Yooanna, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yooanna witam Cie serdecznie ja liczę sobie 29 wiosenek
A ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie ,dni płodne kalendarzyk wyznaczył mi dokładnie na majówkę,a dzis owulacje ale czy ona wystąpiła to nie mam pojęcia .Ciekawe czy ten bociek u mnie sie sprawdzi.prolaktyna zbadana i spadła poza normę czas pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:18
Yooanna lubi tę wiadomość