Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Wszystkie Panie jak miło sie tu wchodzi z rana jak tu same takie dobre wieści i człowiek ma wtedy dobre myśli i tobie sie uda Ja właśnie werbuje internet za prezentami na dzień dziecka dla mojego 8 miesięcznego chrześniaka i brakuje mi pomysłu chodź sam mam niewiele starsze dziecko w domu ale z nim jest łatwiej bo wiem czym sie najchętniej bawi może wy macie jakieś pomysły ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana Tobie udało się w 10 cyklu ja się boję, że psychicznie nie dałabym rady tyle wytrzymać, mam nadzieję, że jednak Bóg mnie nie wystawi na tak długą próbę.
Najważniejsze teraz że Wam się udaje i mam nadzieję, że coraz więcej dziewczyn jeszcze dołączy -
nick nieaktualny
-
Wizyte mam na 16:15 . O ile dobrze ovufriend mi policzylo to powinnam byc w 8tc ale to sie okaze na wizycie, dzisiaj generalnie od rana zle sie czulam caly czas mnie mdlilo albo zgage mialam tak na przemian, a jak bylam glodna to mialam odruchy wymiotne ...
-
nick nieaktualnyRacja lepiej zmienić lekarza, jeśli ma się wątpliwości. Powiem Wam, że ja sama już chyba zgłupiałam przez tych lekarzy. Byłam u 3 i żadne z nich mi nie odpowiada Albo ze mną jest coś nie tak, albo nie wiem.. Pierwsza gin. ona nigdy nic nie wiedziała liczyła się tylko dla niej kasa i zero pytań a jak o coś spytałam to mnie wyśmiała. Drugi gin (wiem, że to nie jego wina, albo przy nim poroniłam). Trzecią gin byłam zachwycona na początku, ale z biegiem czasu nie wiem czy do niej pójdę. Nie dała mi skutecznego leku na tarczycę, żeby mi obniżyć i cały czas mówiła, że jestem za młoda na dziecko i żebym się jeszcze zastanowiła. Nawet jak moja mama do niej później poszła na wizytę to też ją przekonywała, żeby mnie namówiła, żebym zrezygnowała z ciąży i się wstrzymała jeszcze 2-3 lata Ale ja nie chcę czekać. No i teraz sama nie wiem co mam robić... ehh trochę się rozpisałam . przepraszam
-
Najwyraźniej z nimi było coś nie tak. ! Co za konowały
Kobieta sama wie kiedy jest najważniejszy moment na macierzyństwo! Jak byłam u mojego w lutym powiedziałam mu jak sprawa stoi to powiedział mi tak: Spróbujcie jeszcze ze 2-3 miesiące sami a jak się nie uda będziemy sprawdzać co jest nie tak także udało się w 3 miesiącu gdy gin nam tak kazał i teraz czekam na wizytę u niegoPaulette lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyNo i to jest lekarz. A nie ona na mawia, żebym się wstrzymała. A sama ma chyba trójkę dzieci Zastanawiam się czy teraz nie pójdę do takiego lekarza, który głównie mną się zajmował jak byłam w szpitalu. On wszystko mi wyjaśniał, dał mi nawet obejrzeć na monitorze już niestety ale martwą Fasolkę.. Ale mogłam ją chociaż na wyświetlaczu obejrzeć... I z nich wszystkich był najbardziej taki wyrozumiały. Mimo, że młody to widać w nim doświadczenie. Ale z wizytą u gin muszę sie wstrzymać we wtorek na 16 jadę do endokrynolog Gabi by się ze mnie uśmiała, bo marudziłam, że nie znam nikogo znajomego co by chodził do takiego specjalisty Powiedziałam mojej mamie a mama na mnie oczy przecież ja tyle lat się leczyłam A ja na śmierć o tym zapomniałam i idę do tej co mama chodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:49
gabi544 lubi tę wiadomość