X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak 28.05 dostane @ będzie już 9 cykl... a wczesniej 5 cykli, zrobilismy sobie przerwe, bo zaczynałam nową pracę i nie chciałam od razu zajsc w ciąże, ale jak widać nie jest to takie łatwe. Miałam już takie momenty załamania, że chciałam rezygnować a teraz wrzuciłam na luz. Mam jeszcze troche czasu więc wierzę, że w koncu się uda :) do trzydziestki mam zamiar mieć przynajmniej jedno dziecko :P

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda się prędzej czy później kochana <3 Ja w tym cyklu też miałam odpuścić i porobić sobie badania itd ale się udało i do dnia dzisiejszego w to nie wierzę :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to świetnie, że w końcu się udało! a długo czekałaś?
    Ja zamierzam badania porobić po wakacjach. Na razie daje nam jeszcze szansę :) może uda sie ją wykorzystać :)

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małami89 - uda się zobaczysz :) :* my w tym cyklu totalnie odpuściliśmy , kochaliśmy sie wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę bez żadnej spiny :) i jak widac dwie kreski są :D więc uda się życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki oraz PRZESYŁAM WIRUSKI :)

Paulette, Carmen1724, Yooanna, gabi544 lubią tę wiadomość

201601307246.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 10 cyklu się udało :)

Paulette lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleMat o zesz w mordę jeża sorry za stwierdzenie,ale u Ciebie wszystko to było takie "inne" a tu proszę jakie cudowne dwie kreseczki,No lepszego prezentu na dzien mamy nie mogłaś dostac.Ciesze sie ogromnie razem z Tobą.Duzo fasolek ostatnio zaowocowało oby tak dalej :)

Paulette lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz Wy będziecie następne !! :D :* <3

Biedroneczka29, Yooanna lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleMat i oczywiście gratuluje z całego <3
    Mordeczko zobaczymy na kogo teraz kolej :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zatem czekamy na rozwój sytuacji. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moreczka kupiłam suszone morele. Ale one obrzyyydliweee, no ale czego się nie robi <3 :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala gratulacje. My już po wizycie u gina jest pęcherzyk to dopiero 5tc i 6 dzień. Objawów prawie nie mam tylko cycki bolesne i dzisiaj nudności ale czytałam że to może być od niskiego ciśnienia a miałam dzisiaj 93/65 czy jakoś tak. Ponawiam wiruski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:25

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny :) jestem w 18 tc. Pilam mieszanke Ojca Sroki, pewnir nie jedna z was zna te zioła. Nam takowe do oddania, sama mieszalam wszystkie ziolka z osobnych opakowań :)

km5supjy0xczfwah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Nie było mnie jeden dzień, wchodzę, a tutaj takie wiadomości :0 Ala - gratuluję z całego serca . Ale mi się mordka cieszy z rana :D ile fasolek już tutaj przybyło. Rośnijce w siłę. :)
    życzę Wam miłego dnia Kochane :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki.
    Ala gratuluję! :)
    To super, że jest co raz więcej fasolek, to bardzo motywujące.
    Nam wszystkim niebawem się uda :D

gabi544 lubi tę wiadomość

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mija dzień? :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nie najgorzej ;)
    Szkoda tylko, że piękna pogoda na razie się skończyła, pochmurno jest i zacznie zaraz pewnie padać.
    A Tobie jak mija dzień?

W piątek powinnam doczekać się termometru owulacyjnego. Mierzenie zacznie się dopiero od 6 dnia cyklu. Może ten będzie dokładny ;)

A i mam do was pytanko.
    Po skończeniu się tego abonamentu, który dostaje się zaraz po zarejestrowaniu, wykupywałyście go na dalszy okres?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:34

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny ! ;) Yooanna masz racje , z testami ciążowymi nie ma co się spieszyć bo mogą dac zły wynik mimo ciązy np. jak za szybko się zrobi . Mordeczko to nie chcesz znać płci dziecka ? Mnie zawsze synek się marzył a teraz mam napaleńca na córke ale jak będzie synek to będę również w niebo wzięta , dziękuje Bogu , ze skarb zdrowy ! ;) jutro 19 tydzień już zaczynam , jeny jak to leci ...
    AlaMat gratuluje Ci z całego serca ! Widzisz różnie los płata figle , u Ciebie mega późno owulacja i kropeczek mimo to jest , Ja w ogole miałam jej nie mieć ;) potwierdzone przez gina , ze nie będzie a tu bach w 24 dniu cyklu lub 23 dostałam naturalna owulacje gdzie również miałam potwierdzony brak owulacji przez ginekologa , brałam clo raz wyszło to poroniłam w 5 tyg i odpuściliśmy , byłam w Polsce w odwiedziny u rodzinki , wróciłam 2 dni później okazało się , ze owulka przyszła i teraz ciesze się 300 gramowym szkrabem który ma prawie 20 cm ;D <3 a staraliśmy się dokładnie 23 cykle w tym 6 odpuszczonych na ostre leczenie zapalenia organizmu ... nareszcie jesteśmy szczęśliwi a koniec października będzie moim najszczęśliwszym okresem w zyciu ! ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki witam się w 5 tc mdłości się zaczęły i szczerze powiedziawszy mam już ich dość :D
    Agniesia mi smakowały morele :)
    Zakręcona nie ważna płeć ważne żeby zdrowe było :) Choć w głębi duszy marzy mi się bliźniacza parka :D
    Alu o której masz wizytę :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się marzą bliźniaki☺ u mnie mdłości brak wczoraj tylko mi dokuczały ale to od ciśnienia raczej było.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen jeszcze będziesz miała ich dość :P
    Yooanna mi jak się skończył abonament wykupiłam sobie na rok :) Możesz sobie wykupić na miesiąc 3 miesiące lub rok :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ