Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak 28.05 dostane @ będzie już 9 cykl... a wczesniej 5 cykli, zrobilismy sobie przerwe, bo zaczynałam nową pracę i nie chciałam od razu zajsc w ciąże, ale jak widać nie jest to takie łatwe. Miałam już takie momenty załamania, że chciałam rezygnować a teraz wrzuciłam na luz. Mam jeszcze troche czasu więc wierzę, że w koncu się uda do trzydziestki mam zamiar mieć przynajmniej jedno dziecko
-
nick nieaktualny
-
Małami89 - uda się zobaczysz :* my w tym cyklu totalnie odpuściliśmy , kochaliśmy sie wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę bez żadnej spiny i jak widac dwie kreski są więc uda się życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki oraz PRZESYŁAM WIRUSKI
Paulette, Carmen1724, Yooanna, gabi544 lubią tę wiadomość
-
AleMat o zesz w mordę jeża sorry za stwierdzenie,ale u Ciebie wszystko to było takie "inne" a tu proszę jakie cudowne dwie kreseczki,No lepszego prezentu na dzien mamy nie mogłaś dostac.Ciesze sie ogromnie razem z Tobą.Duzo fasolek ostatnio zaowocowało oby tak dalej
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAla gratulacje. My już po wizycie u gina jest pęcherzyk to dopiero 5tc i 6 dzień. Objawów prawie nie mam tylko cycki bolesne i dzisiaj nudności ale czytałam że to może być od niskiego ciśnienia a miałam dzisiaj 93/65 czy jakoś tak. Ponawiam wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:25
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj nie najgorzej
Szkoda tylko, że piękna pogoda na razie się skończyła, pochmurno jest i zacznie zaraz pewnie padać.
A Tobie jak mija dzień?
W piątek powinnam doczekać się termometru owulacyjnego. Mierzenie zacznie się dopiero od 6 dnia cyklu. Może ten będzie dokładny
A i mam do was pytanko.
Po skończeniu się tego abonamentu, który dostaje się zaraz po zarejestrowaniu, wykupywałyście go na dalszy okres?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:34
-
Dzień dobry dziewczyny ! Yooanna masz racje , z testami ciążowymi nie ma co się spieszyć bo mogą dac zły wynik mimo ciązy np. jak za szybko się zrobi . Mordeczko to nie chcesz znać płci dziecka ? Mnie zawsze synek się marzył a teraz mam napaleńca na córke ale jak będzie synek to będę również w niebo wzięta , dziękuje Bogu , ze skarb zdrowy ! jutro 19 tydzień już zaczynam , jeny jak to leci ...
AlaMat gratuluje Ci z całego serca ! Widzisz różnie los płata figle , u Ciebie mega późno owulacja i kropeczek mimo to jest , Ja w ogole miałam jej nie mieć potwierdzone przez gina , ze nie będzie a tu bach w 24 dniu cyklu lub 23 dostałam naturalna owulacje gdzie również miałam potwierdzony brak owulacji przez ginekologa , brałam clo raz wyszło to poroniłam w 5 tyg i odpuściliśmy , byłam w Polsce w odwiedziny u rodzinki , wróciłam 2 dni później okazało się , ze owulka przyszła i teraz ciesze się 300 gramowym szkrabem który ma prawie 20 cm a staraliśmy się dokładnie 23 cykle w tym 6 odpuszczonych na ostre leczenie zapalenia organizmu ... nareszcie jesteśmy szczęśliwi a koniec października będzie moim najszczęśliwszym okresem w zyciu ! -
Hej dziewczynki witam się w 5 tc mdłości się zaczęły i szczerze powiedziawszy mam już ich dość
Agniesia mi smakowały morele
Zakręcona nie ważna płeć ważne żeby zdrowe było Choć w głębi duszy marzy mi się bliźniacza parka
Alu o której masz wizytę :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny