Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w ogóle nie mam pojęcia no właśnie widziałam ze tak ovu Ci wyznaczyło.. No ciekawe.. W ogóle dziwny jest kochana ten Twój cykl, nie wiadomo ani w prawo ani w lewo to u Ciebie. Ani @ ani ciąży. Chyba, że coś może zaowocowało jednak No ale i tak jesteś dzielna bo ja bym już dawno panikowała
-
od paru dni bola mnie jajniki , czasami zabola tak mocno ,ze mam ochote leciec do wc zalozyc podpaske bo mam wrazenie ,ze to @ a tutaj nic tylko śluz ... już chyba od tygodnia bolą mnie sutki jak dotykam , mega parcie na slodkie .. niby wszystko sie klei razem z soba a z drugiej strony mysle ,ze to chyba bylby cud, no nie wiem jutro pojade chyba do apteki kupic test ... bo ostatni test ktory wykonywalam byl w 42dc jeszcze niby przed owulacja ktora wyznaczylo ovufriend.. kurcze nie wiem co z tym faktem zrobic
-
nick nieaktualnyAla - zrób test lub betę, może akurat natura psikusa sobie zrobiła.
Paulette - ja mimo, że miałam kilka rekomendacji od znajomych, rodziny to i tak poszukałam jeszcze w internecie na stronie znanylekarz i nie żałuję, bo i tak zrobiłam po swojemu i poszłam do tego z internetu, a nie z polecenia rodziny. A daleko masz do płocka? Może poszukaj jeszcze z innego większego miasta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i jak w ten deszczowy dzień . Dziewczyny głowa do góry trzebaże dalej próbować starać się aby za rok Świętować tak miły dzień mamy w objęciach dziecka .Ja walczyłam 2 lata i mam jedno słoneczko teraz staram się o drugie i też po każdej @ mam doła że nie udało sie ale po chwili mi mija bo wiem że los sie w końcu znowu do mnie uśmiechnie.
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny! Widze, że kiepskie humorki... Eh tez tak mam, ja mam jeszcze 2 dni do @. Oczywiscie milion objawow ciązy ale zapewne wmowionych Czekam narazie cierpliwie, test lezy spokojnie w szufladzie i czeka na lepsze dni Nie załamujmy się, wakacje przyniosą upragnione fasolki, wierzę w to!! Czy w najblizszych dniach któraś z Was testuje??