Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna pewnie żeby było zdrowe. mi też się marzy dziewczynka zobaczymy co będzie. Ja to zawsze mówiłam że jak będę w ciąży to nie chce znać płci dziecka ważne żeby zdrowo się rozwijało i zdrowe było.
No Agniesia był pozytyw jak nicGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane Przepraszam za weekendową nieobecność, ale w sobote miałam zjazd w szkole, wróciłam późno imieniny taty już trwały dom pełen gości a w niedzielę byłam na komunii i późno wróciłam to już mi się nie chciało zaglądać
Co tam u Was słychać ?Yooanna lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
Mi marzy się synek, mam już dwie córeczki więc jeśliby się udało to byłoby perfekcyjnie, chociaż z kolejnej dziewczynki także bym się cieszyła
Paulette, to w ten weekend nie mogłaś narzekać na nudę
U mnie wszystko w porządku, muszę poczekać jeszcze jeden dzień i jeśli @ nie przyjdzie to zaczynam testowanie. Na razie brak jakichkolwiek objawów miesiączkowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:20
-
nick nieaktualnyYooanna wrote:Hej kobietki
Mi marzy się synek, mam już dwie córeczki więc jeśliby się udało to byłoby perfekcyjnie, chociaż z kolejnej dziewczynki także bym się cieszyła
Paulette, to w ten weekend nie mogłaś narzekać na nudę
U mnie wszystko w porządku, muszę poczekać jeszcze jeden dzień i jeśli @ nie przyjdzie to zaczynam testowanie. Na razie brak jakichkolwiek objawów miesiączkowych.Yooanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny
U mnie na razie spokojnie nuda straszna, ludzi nie ma. zaczęłam w kokońc brać te resztę tabletek na infekcje, mąż zadowolony, bo nie serduszkowalismy już 3 tygodnie przez te mów dolegliwosci, później była kuracja, potem okres i teraz trzeba skończyć tabletki. już się nie mogę doczekać końca tej kaski
Yooanna-podziwiam.ja w tamtym cyklu zaczęłam testowaC już 6 dpo, co było głupotą totalną,a od 10dpo to już były testy codziennie jak nie miałam to poszłam i kupiłam także trzeba mieć silną wolę...Yooanna lubi tę wiadomość
-
Gabi nie ma co podziwiać. Nie mam testu więc nie mogę go zrobić, haha. Nie ma co mnie kusić a do tego nie ma w pobliżu apteki
Mordeczka, nie ma sensu się stresować zbyt wczesnymi testami, które mogą zmylić i pokazywać wynik negatywny. Też wolę poczekać a jak już @ nie przyjdzie do 15dpo to wtedy zatestuję.
To teraz już czas na odpoczynek masz -
nick nieaktualnyFaktycznie dziewczynki z tymi testami jak je się ma w domu i zbliża się @ to można zbzikować. Ja też się w żadne nie zaopatrzyłam, chociaż mam jeden ale to tylko dlatego, że był gratis do termometru Więc schowałam go w kąt i niech sobie czeka. Chociaż ten cykl jednak jest stratny (zbyt wysokie TSH) na chwilę obecną poszukuję dobrego endo, no ale oczywiście nikt z moich znajomych nie ma takich problemów i nikt żadnego dobrego nie zna Więc muszę zdać się na internet, a to bardzo mi się nie podoba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no nie pytalam wlasciwie , teraz w srode mam isc wiec zapytam.. bo kurcze ovufriend wyznaczylo mi owulacje w 48dc ..i jestem ciekawa czy to w ogole mozliwe ... tym bardziej,ze mam 61dc @ nie ma ... wiec nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 18:31