Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
O to jeszcze troche do wizyty ale to nawet lepiej bo na ta chwile byś zobaczyła sam pęcherzyk a takto juz bd bąbel z serduszkiem o widzisz jaki sprawisz sobie prezt urodzinowy Ja mojej mamie sprawie wnuczke na urodziny hihi bo ma 17 października
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia oki , myślałam , ze z Łodzi jak mówiłaś o Juwenaliach bo w Łodzi tz były niedawno Działajcie
Mordeczka wiesz byłam pare dni temu na usg i siusiaka nie widziała wiec szansa na córke spora ale za tydzień mam połówkowe usg już więc może potwierdzi się Ja od początku czuje , ze córcia bd , zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Dawno tu nie zaglądałam ale jaka miła niespodzianka;) Gratuluję wszystkim, którym się udało a za resztę w dalszym ciągu trzymam kciuki;)
Nie byłam z Wami długo bo szybko "przeszłam" na fioletową stronę ale cały czas Was podczytuję
Mordeczko strasznie się cieszę, że Ci się udało:* Dużo zdrówka i bezproblemowej ciąży Ci życzę -
Agniesia ananasa jadłam dzień po owulacji i jadłam po 4 kawałki przez 6 dni no i to tego jadłam suszone morele niby też pomagają i jadałam taką małą garść
ZakreconaOna oby przypuszczenia okazały się na dziewczynkę najważniejsze by było zdrowe
Karola1990 dziękuję bardzo :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór , Mordeczko pewnie , ze najważniejsze zdrowie dziecka płeć mniej ważna chociaż fajnie mieć takie przeczucie od początku a potem się potwierdza , nie mogę doczekać się usg które mam za tydzień w dzień dziecka może już dowiem się na 99 % czy babeczka czy siusiorek bo 100 % tylko przy porodzie hihi