X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na polach golfowych :)
    Mordeczko jak sie czujesz?? Jakieś dolegliwości ciążowe juz sa ??
    Dziewczyny jak często serduszkujecie przy staraniach?? Czytałam ze codzienne serduszkowanie nie jest dobre,a każdy w kolo powtarza kochajcie sie ile wlezie,tanie,południe,wieczor a na pewno sie uda.Teraz obiorą opcje co drugi dzien :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym okresie płodnym pomyślałam żeby kochać sie co 2 gi dzień, ale chyba nam nie wyjdzie i będzie częściej :D Jakoś oboje mamy. Dziś już po jego pracy nie wytrzymaliśmy, jutro umowiliśmy się na sex randkę :D w sobote chce odpuścić ale pewnie też sie nie uda:D a poniedziałek to juz bliska okolica owulacji albo i owulacja:D chyba pójdę po testy owu bo ciekawa jestem, a miałam się w tym miesiącu nie stresować :D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochałam się z mężem co drugi dzień. ;)
    Gabi jeszcze się nie umówiłam do Gina no i jeszcze chodzę do pracy. :/
    Biedroneczko czuję się dobrze na razie żadnych objawów nie mam ;)

gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs

Wysłany: 21 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko całe szczęście ,ze nie masz żadnych dolegliwości tym bardziej ,ze do pracy chodzisz :)
    Agnes Ja jutro pójdę do apteki właśnie po testy owu :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co wolałabym mieć objawy i siedzieć w domu. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤

Wysłany: 21 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do kiedy planujesz chodzić do pracy ?

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja w drukarni nie mam lekkiej pracy przez 10 godzin cały czas stoje i worzę palety z książkami robię w ciężkich warunkach kurz pyłki różnego rodzaju. Chemikalia i inne pierdołki

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mordeczka gratuluje ;-) a i może warto pomyśleć o zwolnieniu skoro pracujesz w takich warunkach ?

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:20

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie. Otóż u mnie zaistniała taka sytuacja, że mam globulki dopochwowe gynalgin, zdążyłam zużyć 5 sztuk przed okresem, i zostało jeszcze pięć. W ulotce napisane jest, że nie należy używać podczac miesiączki, ale u mnie wygląda to tak że od 3 dnia już lecą takie resztki i to tylko jak jestem w pozycji pionowej, a jak leżę to jest czysto, np. dziś rano wstałam po nocy i było suchutko. (przeprSaszam za dosłowność ;) . Te tabletki zażywam właśnie na noc. I w związku z tym mam pytanie do Was - czy w takiej sytuacji wzięłybyście wieczorem tą tabletkę, skoro ranow wstaję i dopiero wtedy zaczyna lecieć, a tabletka i tak wypływa po wstaniu.. Czy jednak byście poczekały? proszę o pomoc, i przepraszam za zagmatwanie pytania :D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na co masz te globulki? Ja bym poczekała jeszcze z 10 jeżeli by to nie robiło różnicy.
    Nutka jak będę na wizycie u Gina to powiem mu o zwolnieniu i o warunkach w jakich pracuję

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na grzybicę pochwy...

Wysłany: 21 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi ja bym raczej zaczekała :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam i jak zobaczyłam testy owu to same mi wskoczyły do koszyka:D
    Postanowiłąm mojemu nie mowić że to są dni płodne(stresował się zastanawiał, rozmyślał, a nawet 'dojść' nie mógł) więc gdy już zobaczył testy owu zrobił duże oczy. Skłamałam że dopiero za tydzień zacznę je robić bo mi się przydadzą :D Troszkę skłamałam, ale on wiedział że nie będę mu już mówiła kiedy są te dni i się zgodził:) A tak pozatym to w rossmannie jest promocja na testy owu z domowego lab. kosztują 20,99 :)
    Jutro idę na juwenalia u nas w mieście są.

A jeszcze lepsze że będąc na nocce dziś myślałam sobie że być może to już moja ostatnia nocka :) (2 w miesiącu mam, w maju już zrobione a w czerwcu mam dopiero po przypuszczalnych dniach testowania:)) jak będą II kreski ide do lekarza po zwolnienie na kręgosłup i nie będę w nocy w ogóle pracowała, albo i nie będę w ogóle pracowała. Chemia, ciężkie kartony i stres raczej nie są wskazane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jak tam ??

Mordeczka ja na Twoim miejscu bym wolała wziąć już zwolnienie, żeby siebie i dzidziusia nie narażać :)

Wczoraj odebrałam wyniki z TSH i jestem delikatnie mówiąc wkurzona :/
    Na samym początku marca miałam : 3,850 μIU/ml, a teraz mam 3,135 μIU/ml . No i myślę, żeby iść do endo, no ale oczywiście muszę chyba odpuścić starania :/ Sama nie wiem co mam robić.. Tak bardzo się nastawiłam na ten cykl, a tu taki numer :( Co byście zrobiły na moim miejscu ? Tak myślę, że nie które kobiety nie starają się zajść w ciąże nie badają sobie tsh może i mają wyższe ode mnie i rodzą zdrowe dzieci bez żadnych komplikacji.. Już sama nie wiem :/

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki! :)

Paulette, a jakie są normy dla TSH? Może lekarz mógłby przepisać się leki dostosowane dla kobiet w ciąży by ciąża dobrze się rozwijała? Nie znam się na tym całkowicie, nigdy nie robiłam sobie tego typu badań..

I moja temperatura już powolutku spada w dół. Wątpię czy się podniesie, mój wykres raczej obiecująco nie wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 10:15

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norma jest do 4,780 . Ale na kazdym forum itd mowia ze staraczka powinna miec max do 1,5 :/ wiec mi sporo brakuje :/

Kochana moze to tylko jednorazowy spadek i nie ma powodów do obaw. Zreszta poki nie ma @ jest jeszcze nadzieja. A roznie to u kobiet bywa. Ten spadek moze jeszcze sie wzbic. Nigdy nic nie wiadomo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:24

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli taka jest norma to ja nie widzę problemu. Tylko, że nie jestem obeznana z tematem i raczej nie mogę się w tej kwestii wypowiadać.

Masz rację, póki nie ma @ zawsze jest jeszcze jakaś szansa. Staram się o tym nie myśleć jak na razie. Nie w tym miesiącu to może uda się w kolejnym :)

Popsuł mi się humor :/ Pralka mi zdechła a z serwisu przyjadą do mnie dopiero za tydzień...

• Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dołączam do Was :) mam 23 lata, o dzidziusia staram się prawie rok. Mój problem polega na podwyzszonej prolaktynie, niepekajacych pecherzykach lub pekajacych za szybko...:)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Teresa :)

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ