Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na polach golfowych
Mordeczko jak sie czujesz?? Jakieś dolegliwości ciążowe juz sa ??
Dziewczyny jak często serduszkujecie przy staraniach?? Czytałam ze codzienne serduszkowanie nie jest dobre,a każdy w kolo powtarza kochajcie sie ile wlezie,tanie,południe,wieczor a na pewno sie uda.Teraz obiorą opcje co drugi dzien -
nick nieaktualnyja w tym okresie płodnym pomyślałam żeby kochać sie co 2 gi dzień, ale chyba nam nie wyjdzie i będzie częściej Jakoś oboje mamy. Dziś już po jego pracy nie wytrzymaliśmy, jutro umowiliśmy się na sex randkę w sobote chce odpuścić ale pewnie też sie nie uda:D a poniedziałek to juz bliska okolica owulacji albo i owulacja:D chyba pójdę po testy owu bo ciekawa jestem, a miałam się w tym miesiącu nie stresować
-
Ja kochałam się z mężem co drugi dzień.
Gabi jeszcze się nie umówiłam do Gina no i jeszcze chodzę do pracy.
Biedroneczko czuję się dobrze na razie żadnych objawów nie mamgabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie. Otóż u mnie zaistniała taka sytuacja, że mam globulki dopochwowe gynalgin, zdążyłam zużyć 5 sztuk przed okresem, i zostało jeszcze pięć. W ulotce napisane jest, że nie należy używać podczac miesiączki, ale u mnie wygląda to tak że od 3 dnia już lecą takie resztki i to tylko jak jestem w pozycji pionowej, a jak leżę to jest czysto, np. dziś rano wstałam po nocy i było suchutko. (przeprSaszam za dosłowność . Te tabletki zażywam właśnie na noc. I w związku z tym mam pytanie do Was - czy w takiej sytuacji wzięłybyście wieczorem tą tabletkę, skoro ranow wstaję i dopiero wtedy zaczyna lecieć, a tabletka i tak wypływa po wstaniu.. Czy jednak byście poczekały? proszę o pomoc, i przepraszam za zagmatwanie pytania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoszłam i jak zobaczyłam testy owu to same mi wskoczyły do koszyka:D
Postanowiłąm mojemu nie mowić że to są dni płodne(stresował się zastanawiał, rozmyślał, a nawet 'dojść' nie mógł) więc gdy już zobaczył testy owu zrobił duże oczy. Skłamałam że dopiero za tydzień zacznę je robić bo mi się przydadzą Troszkę skłamałam, ale on wiedział że nie będę mu już mówiła kiedy są te dni i się zgodził A tak pozatym to w rossmannie jest promocja na testy owu z domowego lab. kosztują 20,99
Jutro idę na juwenalia u nas w mieście są.
A jeszcze lepsze że będąc na nocce dziś myślałam sobie że być może to już moja ostatnia nocka (2 w miesiącu mam, w maju już zrobione a w czerwcu mam dopiero po przypuszczalnych dniach testowania:)) jak będą II kreski ide do lekarza po zwolnienie na kręgosłup i nie będę w nocy w ogóle pracowała, albo i nie będę w ogóle pracowała. Chemia, ciężkie kartony i stres raczej nie są wskazane:) -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Jak tam ??
Mordeczka ja na Twoim miejscu bym wolała wziąć już zwolnienie, żeby siebie i dzidziusia nie narażać
Wczoraj odebrałam wyniki z TSH i jestem delikatnie mówiąc wkurzona
Na samym początku marca miałam : 3,850 μIU/ml, a teraz mam 3,135 μIU/ml . No i myślę, żeby iść do endo, no ale oczywiście muszę chyba odpuścić starania Sama nie wiem co mam robić.. Tak bardzo się nastawiłam na ten cykl, a tu taki numer Co byście zrobiły na moim miejscu ? Tak myślę, że nie które kobiety nie starają się zajść w ciąże nie badają sobie tsh może i mają wyższe ode mnie i rodzą zdrowe dzieci bez żadnych komplikacji.. Już sama nie wiem -
Witajcie kobietki!
Paulette, a jakie są normy dla TSH? Może lekarz mógłby przepisać się leki dostosowane dla kobiet w ciąży by ciąża dobrze się rozwijała? Nie znam się na tym całkowicie, nigdy nie robiłam sobie tego typu badań..
I moja temperatura już powolutku spada w dół. Wątpię czy się podniesie, mój wykres raczej obiecująco nie wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 10:15
-
nick nieaktualnyNorma jest do 4,780 . Ale na kazdym forum itd mowia ze staraczka powinna miec max do 1,5 wiec mi sporo brakuje
Kochana moze to tylko jednorazowy spadek i nie ma powodów do obaw. Zreszta poki nie ma @ jest jeszcze nadzieja. A roznie to u kobiet bywa. Ten spadek moze jeszcze sie wzbic. Nigdy nic nie wiadomo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:24
-
Jeśli taka jest norma to ja nie widzę problemu. Tylko, że nie jestem obeznana z tematem i raczej nie mogę się w tej kwestii wypowiadać.
Masz rację, póki nie ma @ zawsze jest jeszcze jakaś szansa. Staram się o tym nie myśleć jak na razie. Nie w tym miesiącu to może uda się w kolejnym
Popsuł mi się humor Pralka mi zdechła a z serwisu przyjadą do mnie dopiero za tydzień...