Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dzisiaj jestem po wizycie u dziadków i zakupach w mieście. Dziadek został ze swoimi prawnuczkami a po moim powrocie stwierdził, że nie dałby rady z takimi dwoma codziennie zostawać sam, hahah. Dały mu w kość małe kobietki
Jeszcze 6 dni do @.gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Yooanna no to niezłe te Twoje córeczki a Ty z nimi codzienie sama I niech ci, co mówią, że kobieta przy dzieciach dużo pracy nie ma, sie zamienią chociaż na 2-3 dni
Mam nadzieję, że Tobie się udało Kochana baa.. co ja mówię. Ja jestem prawie pewna że się udałoYooanna lubi tę wiadomość
-
Na początku nie chciał się przyznać i powiedział, że grzeczne były. Później się wydał
Oj tak, przy dzieciach jest masa pracy. Lubię mieć wieczne zajęcie. Dziadek się dziwi, że chcę jeszcze trzecie skoro mu było ciężko z dwójką, która umie się razem bawić
A znoszenie tych gorszych dni i czasem strasznych humorów dziecka wynagradza to "kocham cię mamo" jego ust.
Chciałabym bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:22
-
nick nieaktualnyCześć Gabi a jakoś mi zleciało na trochę ogarnięciu w domu, a przez większość czasu wciągałam się w czytanie książki, żeby zabić sobie jakoś czas myślami tym, że innym się udaje. Miałam kiepski start rano i tak humor mi się trzymał cały czas kiepski
-
nick nieaktualnyYooanna mogę się tylko domyślać, że jest ciężko.. Mi czasem siostrzenica po jednym dniu tak da w kość ale swoje to ja uważam, że kobieta to inaczej odczuwa. Tak mi się wydaje, że do swoich dzieci ma się lepszą cierpliwość i w ogóle. No ale jeszcze tego nie wiem na własnej skórze .
Ja cały czas trzymam kciuki, zeby pokazała się zielona kropeczka na Twoim wykresieYooanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tylko mówię o swoich przypuszczeniach. Bo tak jak piszesz 24/7
Ja od razu zapowiadam dziś jestem niedysponowana, bo niedługo jadę na zakupy przed imieninowe z mamą dla taty. A następnie jadę do przyszłej szwagierki pomóc jej trochę w przygotowaniach do komunii
Miłego dnia kochanegabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny