X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja twierdzę tak jak Gabi, dziwne plamienie dla mnie to stary cykl, dopiero jak małpa się rozkręca to liczę jako nowy cykl. I koniec @ liczę jak już nie ma ani jednej plamki. ;)

gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Misia :) opowiedz coś o sobie :)
    OOO. Hej Paulette :) jak mija popołudnie ? :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    Dzisiaj jestem po wizycie u dziadków i zakupach w mieście. Dziadek został ze swoimi prawnuczkami a po moim powrocie stwierdził, że nie dałby rady z takimi dwoma codziennie zostawać sam, hahah. Dały mu w kość małe kobietki :D
    Jeszcze 6 dni do @.

gabi544 lubi tę wiadomość

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Yooanna :) no to niezłe te Twoje córeczki ;) a Ty z nimi codzienie sama :D I niech ci, co mówią, że kobieta przy dzieciach dużo pracy nie ma, sie zamienią chociaż na 2-3 dni :D
    Mam nadzieję, że Tobie się udało Kochana ;) baa.. co ja mówię. Ja jestem prawie pewna że się udało ;)

Yooanna lubi tę wiadomość

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nie chciał się przyznać i powiedział, że grzeczne były. Później się wydał :D
    Oj tak, przy dzieciach jest masa pracy. Lubię mieć wieczne zajęcie. Dziadek się dziwi, że chcę jeszcze trzecie skoro mu było ciężko z dwójką, która umie się razem bawić ;)
    A znoszenie tych gorszych dni i czasem strasznych humorów dziecka wynagradza to "kocham cię mamo" jego ust. <3

Chciałabym bardzo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gabi a jakoś mi zleciało na trochę ogarnięciu w domu, a przez większość czasu wciągałam się w czytanie książki, żeby zabić sobie jakoś czas myślami tym, że innym się udaje. Miałam kiepski start rano i tak humor mi się trzymał cały czas kiepski :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yooanna mogę się tylko domyślać, że jest ciężko.. Mi czasem siostrzenica po jednym dniu tak da w kość :P ale swoje to ja uważam, że kobieta to inaczej odczuwa. Tak mi się wydaje, że do swoich dzieci ma się lepszą cierpliwość i w ogóle. No ale jeszcze tego nie wiem na własnej skórze .

Ja cały czas trzymam kciuki, zeby pokazała się zielona kropeczka na Twoim wykresie <3

Yooanna lubi tę wiadomość

• misia881 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę mieć 24 lata w grudniu :) we wrześniu 2014 brałam ślub i teraz kolej na maluszka :)
    pracuje, konczę studia :)
    dopiero rozpoczynamy się starać, dziś bylam u gina z wynikami krwi i tsh i powiedział ze wszystko jest ok i nie ma żadnych przeciwskazań :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Misia :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ma się lepszą cierpliwość ale też ma się dziecko 24 godziny na dobę a te nierzadko, nawet nocą, potrafią dać w kość.

Jesteście kochane <3

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tylko mówię o swoich przypuszczeniach. Bo tak jak piszesz 24/7 :)

Ja od razu zapowiadam dziś jestem niedysponowana, bo niedługo jadę na zakupy przed imieninowe z mamą dla taty. A następnie jadę do przyszłej szwagierki pomóc jej trochę w przygotowaniach do komunii :)

Miłego dnia kochane <3

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobiety:) jak mija dzień? :)
    ja do 17w pracy.ale nuda :D a tu jeszcze 4 godziny :D

Paulette lubi tę wiadomość

• misia881 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wstalam po nocce, a dalej jestem zmeczona. A dzis czeka mnie kolejna :( padam na ryjek

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia nie jesteś sama z nockami :/ też nie dawno wstałam po nocce i dzisiaj idę na następną i ostatnią

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo i ja też wstałam 30min temu po nocce:D Zaczynają mi się dni płodne więc zaczynamy porządne starania:D

Paulette lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia działaj działaj :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie pracujecie ;) ?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję w drukarni

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w spożywczym ;)
    Mordeczka - widzę już suwaczek ciążowy :) super. A kiedy pierwsza wizyta ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuje w Rossmannie:D

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ