X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja twierdzę tak jak Gabi, dziwne plamienie dla mnie to stary cykl, dopiero jak małpa się rozkręca to liczę jako nowy cykl. I koniec @ liczę jak już nie ma ani jednej plamki. ;)

gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Misia :) opowiedz coś o sobie :)
    OOO. Hej Paulette :) jak mija popołudnie ? :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    Dzisiaj jestem po wizycie u dziadków i zakupach w mieście. Dziadek został ze swoimi prawnuczkami a po moim powrocie stwierdził, że nie dałby rady z takimi dwoma codziennie zostawać sam, hahah. Dały mu w kość małe kobietki :D
    Jeszcze 6 dni do @.

gabi544 lubi tę wiadomość

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Yooanna :) no to niezłe te Twoje córeczki ;) a Ty z nimi codzienie sama :D I niech ci, co mówią, że kobieta przy dzieciach dużo pracy nie ma, sie zamienią chociaż na 2-3 dni :D
    Mam nadzieję, że Tobie się udało Kochana ;) baa.. co ja mówię. Ja jestem prawie pewna że się udało ;)

Yooanna lubi tę wiadomość

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nie chciał się przyznać i powiedział, że grzeczne były. Później się wydał :D
    Oj tak, przy dzieciach jest masa pracy. Lubię mieć wieczne zajęcie. Dziadek się dziwi, że chcę jeszcze trzecie skoro mu było ciężko z dwójką, która umie się razem bawić ;)
    A znoszenie tych gorszych dni i czasem strasznych humorów dziecka wynagradza to "kocham cię mamo" jego ust. <3

Chciałabym bardzo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gabi a jakoś mi zleciało na trochę ogarnięciu w domu, a przez większość czasu wciągałam się w czytanie książki, żeby zabić sobie jakoś czas myślami tym, że innym się udaje. Miałam kiepski start rano i tak humor mi się trzymał cały czas kiepski :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yooanna mogę się tylko domyślać, że jest ciężko.. Mi czasem siostrzenica po jednym dniu tak da w kość :P ale swoje to ja uważam, że kobieta to inaczej odczuwa. Tak mi się wydaje, że do swoich dzieci ma się lepszą cierpliwość i w ogóle. No ale jeszcze tego nie wiem na własnej skórze .

Ja cały czas trzymam kciuki, zeby pokazała się zielona kropeczka na Twoim wykresie <3

Yooanna lubi tę wiadomość

• misia881 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę mieć 24 lata w grudniu :) we wrześniu 2014 brałam ślub i teraz kolej na maluszka :)
    pracuje, konczę studia :)
    dopiero rozpoczynamy się starać, dziś bylam u gina z wynikami krwi i tsh i powiedział ze wszystko jest ok i nie ma żadnych przeciwskazań :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Misia :)

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ma się lepszą cierpliwość ale też ma się dziecko 24 godziny na dobę a te nierzadko, nawet nocą, potrafią dać w kość.

Jesteście kochane <3

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tylko mówię o swoich przypuszczeniach. Bo tak jak piszesz 24/7 :)

Ja od razu zapowiadam dziś jestem niedysponowana, bo niedługo jadę na zakupy przed imieninowe z mamą dla taty. A następnie jadę do przyszłej szwagierki pomóc jej trochę w przygotowaniach do komunii :)

Miłego dnia kochane <3

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobiety:) jak mija dzień? :)
    ja do 17w pracy.ale nuda :D a tu jeszcze 4 godziny :D

Paulette lubi tę wiadomość

• misia881 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wstalam po nocce, a dalej jestem zmeczona. A dzis czeka mnie kolejna :( padam na ryjek

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia nie jesteś sama z nockami :/ też nie dawno wstałam po nocce i dzisiaj idę na następną i ostatnią

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo i ja też wstałam 30min temu po nocce:D Zaczynają mi się dni płodne więc zaczynamy porządne starania:D

Paulette lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia działaj działaj :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie pracujecie ;) ?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję w drukarni

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w spożywczym ;)
    Mordeczka - widzę już suwaczek ciążowy :) super. A kiedy pierwsza wizyta ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuje w Rossmannie:D

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ