Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabi dzięki za wyjaśnienie z temperaturą Może w następnym cyklu się skuszę i trochę pomierzę... a mogę wiedzieć ile czasu już się staracie?
Ja też staram się luzować, bo bym całkowicie oszalała, mam teraz gorący okres w pracy, więc nawet nie mam czasu myśleć... Chociaż, przed każdą zblizająca sie miesiączką mam cichą nadzieję, że może jednak sie udałogabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywięcej informACJI i dokładniej opisane masz w pytaniach i odpowiedziach w bazie wiedzy, tam jest ładnie wyjaśnione
my staramy się od stycznia, to był drugi cykl po poronieniu i łyżeczkowaniu, także wiem jak to jest, jeśli za każdym razem myślisz, że to może właśnie ten miesiąc, a na drugi dzień przychodzi miesiączka.. I mam tą myśl "kur*a, znowu nic z tego ". Ale cóż... Widać ktoś chce wypróbować naszą cierpliwość, a wierzę, że jak zdamy ten egzamin, to dostaniemy wspaniałą nagrodęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:30
Małami89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tak dziewczyny jestesmy wystawione na niezla probe. Ale wiem ze damy rade. Zgadzam sie ze dobrze ze jest ta grupa bo i ten moj tez by zwariowal na czasy slucha mnie ze zrozumieniem a czasem to juz widze ze ma mnie dosyc ale jak to sie mowi widzialy galy co braly hehe
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie masz racje o tym nie pomyslalam jejku jak sie nudze ten moj dzwonil czy przejade sie z nim po czesci do samochodu i od razu jakies zakupy zrobimy no i pojechalam z nim. A teraz siedze w aucie i sie nudze dobrze ze chociaz mi swoj telefon zostawil bo ja w swoim nie mam pakietu na internet. Ale zaraz chyba wyjde z siebie i stane obok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie że tak - uwielbiam piec, gotować i nieskromnie sie pochwalę że to mi akurat wychodzi może mam to po mamie, bo ona zawsze świetne ciasta robiła. Zawsze piekła sama chleb, kupowaliśmy tylko jak np. zabrakło mąki a akurat młyn był zamknięty
zresztą dziś ma 62 lata i nadal sama piecze chleb, jak jest świężutki, z pieca to dzwoni do nas i przyjeżdżamy do niej po świeżutki bochenek, cieplutki prosto z pieca mmm pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:45
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny ja mam dwa "chore"pytania a mianowicie ja przed okresem zawsze plamie jeden dzien leci mi takie brązowe i czy ja mam to juz zapisać jako pierwszy dzien miesiączki jak to u Was wyglada jak to interpretujecie? I tak samo jak juz jest końcówka miesiączki tak jak dzisiaj mało co plamie to koniec miesiączki mam dzisiaj czy jutro jak juz nic nie będę plamić ? Chuba za dużo juz czytam i zwariowalam hahahahahahah
-
nick nieaktualnywitaj biedroneczko
A wiec tak - plamienie ogólnie zalicza się jako "stary " cykl, a ja za koniec miesiączki uważam dzień, w którym nie leci już nic,jet sucho i czysto. nawet delikatne plamienie to jeszcze miesiączka
tak ja to interpretuje
mam nadzieję, że pomogłam
Paulette - no tak to czasami bywa za to masz pewnie inne talentyBiedroneczka29, Paulette lubią tę wiadomość
-
Gabi dziękuje Ci bardzo nie wiem tylko nadal czy te plamienie przed @ liczyc juz jako miesiączkę ,bo czytając jedne dziewczyny twierdza ze to juz sie liczy jako @ a inne ze nie ja plamienie miałam w sobotę a w ndz rozbujała sie @ wiec liczę od niedzieli i juz
A reszta dziewczyn co o tym sadzi ??gabi544 lubi tę wiadomość