X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dzięki za wyjaśnienie z temperaturą :) Może w następnym cyklu się skuszę i trochę pomierzę... a mogę wiedzieć ile czasu już się staracie?
    Ja też staram się luzować, bo bym całkowicie oszalała, mam teraz gorący okres w pracy, więc nawet nie mam czasu myśleć... Chociaż, przed każdą zblizająca sie miesiączką mam cichą nadzieję, że może jednak sie udało :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    więcej informACJI i dokładniej opisane masz w pytaniach i odpowiedziach w bazie wiedzy, tam jest ładnie wyjaśnione :)
    my staramy się od stycznia, to był drugi cykl po poronieniu i łyżeczkowaniu, także wiem jak to jest, jeśli za każdym razem myślisz, że to może właśnie ten miesiąc, a na drugi dzień przychodzi miesiączka.. I mam tą myśl "kur*a, znowu nic z tego ". Ale cóż... Widać ktoś chce wypróbować naszą cierpliwość, a wierzę, że jak zdamy ten egzamin, to dostaniemy wspaniałą nagrodę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:30

Małami89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak dziewczyny jestesmy wystawione na niezla probe. Ale wiem ze damy rade. Zgadzam sie ze dobrze ze jest ta grupa bo i ten moj tez by zwariowal na czasy slucha mnie ze zrozumieniem a czasem to juz widze ze ma mnie dosyc :P ale jak to sie mowi widzialy galy co braly hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie. Ale wydaje mi się, że nie powinnam go za bardzo obciążać, bo mężczyźni mają słabszą psychikę :D może tego nie wytrzymać pewnego dnia :D

Paulette, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie masz racje o tym nie pomyslalam :P jejku jak sie nudze ten moj dzwonil czy przejade sie z nim po czesci do samochodu i od razu jakies zakupy zrobimy no i pojechalam z nim. A teraz siedze w aucie i sie nudze dobrze ze chociaz mi swoj telefon zostawil bo ja w swoim nie mam pakietu na internet. Ale zaraz chyba wyjde z siebie i stane obok :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, czemu? :D ja jak z moim wejdę do sklepu z częściami komputerowymi to mogę nie istnieć :D staję się niewidoczna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego zostalam w samochodzie zeby mu nie przeszkadzac bo tez wtedy staje sie niewidoczna, a w poblizu nie ma zadnego sklepu do ktorego bym mogla sie wybrac bosame jakies magazyny sa. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, widzę, że wszystkie mamy podobne problemy :) Po sklepach elektronicznych moze łazić godzinami a jak ja potrzebuję buty to wszedzie szybko i szybko :P

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ tu cisza.. Co porabiacie Kobietki? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po całym dniu nic nie robienia nic mi się już więcej nie chce. więc odpoczywam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! i tak trzymaj :D a u mnie sukces - co prawda okien nie umyłam, ale wyprasowałam to, co trzeba i ogarnęłam ogólnie dom ;) więc dzień nie poszedł na marne :D

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na praniu ubrań roboczych mojego mężczyzny i wypraniu ręczników się zakończyło :D w końcu nie mogłam nic więcej zrobić skoro mnie ze sobą zabrał hehe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajj.. :D dokładnie. przecież się nie rozdwoisz :D
    a ja przeglądam sobie przepisy tortów w internecie, bo mój brat za tydzień ma urodziny i szukam czegoś fajnego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziesz piekła ? ;> ja to w ogóle nie mam talentu przy wypiekach :D zawsze wyjdzie mi zakalec :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie że tak - uwielbiam piec, gotować ;) i nieskromnie sie pochwalę że to mi akurat wychodzi :D może mam to po mamie, bo ona zawsze świetne ciasta robiła. Zawsze piekła sama chleb, kupowaliśmy tylko jak np. zabrakło mąki a akurat młyn był zamknięty :D
    zresztą dziś ma 62 lata i nadal sama piecze chleb, jak jest świężutki, z pieca to dzwoni do nas i przyjeżdżamy do niej po świeżutki bochenek, cieplutki prosto z pieca :) mmm pycha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez uwielbia gotowac i piec ciasta, ale ja tego talentu po niej nie dostalam tylko po jej siostrze rodzonej ktora byla takim samym zdolniachem kulinarnym jak ja :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ja mam dwa "chore"pytania a mianowicie ja przed okresem zawsze plamie jeden dzien leci mi takie brązowe i czy ja mam to juz zapisać jako pierwszy dzien miesiączki jak to u Was wyglada jak to interpretujecie? I tak samo jak juz jest końcówka miesiączki tak jak dzisiaj mało co plamie to koniec miesiączki mam dzisiaj czy jutro jak juz nic nie będę plamić ? Chuba za dużo juz czytam i zwariowalam hahahahahahah

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj biedroneczko :)
    A wiec tak - plamienie ogólnie zalicza się jako "stary " cykl, a ja za koniec miesiączki uważam dzień, w którym nie leci już nic,jet sucho i czysto. nawet delikatne plamienie to jeszcze miesiączka ;)
    tak ja to interpretuje :)
    mam nadzieję, że pomogłam :)

Paulette - no tak to czasami bywa :D za to masz pewnie inne talenty :D

Biedroneczka29, Paulette lubią tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dziękuje Ci bardzo nie wiem tylko nadal czy te plamienie przed @ liczyc juz jako miesiączkę ,bo czytając jedne dziewczyny twierdza ze to juz sie liczy jako @ a inne ze nie :/ ja plamienie miałam w sobotę a w ndz rozbujała sie @ wiec liczę od niedzieli i juz :)
    A reszta dziewczyn co o tym sadzi ??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) to ja też dołączam :)

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ