X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dzięki za wyjaśnienie z temperaturą :) Może w następnym cyklu się skuszę i trochę pomierzę... a mogę wiedzieć ile czasu już się staracie?
    Ja też staram się luzować, bo bym całkowicie oszalała, mam teraz gorący okres w pracy, więc nawet nie mam czasu myśleć... Chociaż, przed każdą zblizająca sie miesiączką mam cichą nadzieję, że może jednak sie udało :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    więcej informACJI i dokładniej opisane masz w pytaniach i odpowiedziach w bazie wiedzy, tam jest ładnie wyjaśnione :)
    my staramy się od stycznia, to był drugi cykl po poronieniu i łyżeczkowaniu, także wiem jak to jest, jeśli za każdym razem myślisz, że to może właśnie ten miesiąc, a na drugi dzień przychodzi miesiączka.. I mam tą myśl "kur*a, znowu nic z tego ". Ale cóż... Widać ktoś chce wypróbować naszą cierpliwość, a wierzę, że jak zdamy ten egzamin, to dostaniemy wspaniałą nagrodę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:30

Małami89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak dziewczyny jestesmy wystawione na niezla probe. Ale wiem ze damy rade. Zgadzam sie ze dobrze ze jest ta grupa bo i ten moj tez by zwariowal na czasy slucha mnie ze zrozumieniem a czasem to juz widze ze ma mnie dosyc :P ale jak to sie mowi widzialy galy co braly hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie. Ale wydaje mi się, że nie powinnam go za bardzo obciążać, bo mężczyźni mają słabszą psychikę :D może tego nie wytrzymać pewnego dnia :D

Paulette, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie masz racje o tym nie pomyslalam :P jejku jak sie nudze ten moj dzwonil czy przejade sie z nim po czesci do samochodu i od razu jakies zakupy zrobimy no i pojechalam z nim. A teraz siedze w aucie i sie nudze dobrze ze chociaz mi swoj telefon zostawil bo ja w swoim nie mam pakietu na internet. Ale zaraz chyba wyjde z siebie i stane obok :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, czemu? :D ja jak z moim wejdę do sklepu z częściami komputerowymi to mogę nie istnieć :D staję się niewidoczna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego zostalam w samochodzie zeby mu nie przeszkadzac bo tez wtedy staje sie niewidoczna, a w poblizu nie ma zadnego sklepu do ktorego bym mogla sie wybrac bosame jakies magazyny sa. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, widzę, że wszystkie mamy podobne problemy :) Po sklepach elektronicznych moze łazić godzinami a jak ja potrzebuję buty to wszedzie szybko i szybko :P

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ tu cisza.. Co porabiacie Kobietki? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po całym dniu nic nie robienia nic mi się już więcej nie chce. więc odpoczywam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! i tak trzymaj :D a u mnie sukces - co prawda okien nie umyłam, ale wyprasowałam to, co trzeba i ogarnęłam ogólnie dom ;) więc dzień nie poszedł na marne :D

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na praniu ubrań roboczych mojego mężczyzny i wypraniu ręczników się zakończyło :D w końcu nie mogłam nic więcej zrobić skoro mnie ze sobą zabrał hehe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajj.. :D dokładnie. przecież się nie rozdwoisz :D
    a ja przeglądam sobie przepisy tortów w internecie, bo mój brat za tydzień ma urodziny i szukam czegoś fajnego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziesz piekła ? ;> ja to w ogóle nie mam talentu przy wypiekach :D zawsze wyjdzie mi zakalec :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie że tak - uwielbiam piec, gotować ;) i nieskromnie sie pochwalę że to mi akurat wychodzi :D może mam to po mamie, bo ona zawsze świetne ciasta robiła. Zawsze piekła sama chleb, kupowaliśmy tylko jak np. zabrakło mąki a akurat młyn był zamknięty :D
    zresztą dziś ma 62 lata i nadal sama piecze chleb, jak jest świężutki, z pieca to dzwoni do nas i przyjeżdżamy do niej po świeżutki bochenek, cieplutki prosto z pieca :) mmm pycha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez uwielbia gotowac i piec ciasta, ale ja tego talentu po niej nie dostalam tylko po jej siostrze rodzonej ktora byla takim samym zdolniachem kulinarnym jak ja :P

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ja mam dwa "chore"pytania a mianowicie ja przed okresem zawsze plamie jeden dzien leci mi takie brązowe i czy ja mam to juz zapisać jako pierwszy dzien miesiączki jak to u Was wyglada jak to interpretujecie? I tak samo jak juz jest końcówka miesiączki tak jak dzisiaj mało co plamie to koniec miesiączki mam dzisiaj czy jutro jak juz nic nie będę plamić ? Chuba za dużo juz czytam i zwariowalam hahahahahahah

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj biedroneczko :)
    A wiec tak - plamienie ogólnie zalicza się jako "stary " cykl, a ja za koniec miesiączki uważam dzień, w którym nie leci już nic,jet sucho i czysto. nawet delikatne plamienie to jeszcze miesiączka ;)
    tak ja to interpretuje :)
    mam nadzieję, że pomogłam :)

Paulette - no tak to czasami bywa :D za to masz pewnie inne talenty :D

Biedroneczka29, Paulette lubią tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dziękuje Ci bardzo nie wiem tylko nadal czy te plamienie przed @ liczyc juz jako miesiączkę ,bo czytając jedne dziewczyny twierdza ze to juz sie liczy jako @ a inne ze nie :/ ja plamienie miałam w sobotę a w ndz rozbujała sie @ wiec liczę od niedzieli i juz :)
    A reszta dziewczyn co o tym sadzi ??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) to ja też dołączam :)

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ