Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
odebralam wyniki : LH 9,23 mIU/ml , Estradiol 151,70 pg/ml , Progesteron 8,35 ng/ml , Prolaktyna 14,47 ng/ml .
Generalnie to moj M zaczal sie smiac bo progesteron miesci sie w I trymestrze ciąży (2,8-147,3 ng/ml ) a ja mam 8,35 ng/ml .
aaa tam nie wiem jak mam te wyniki interpretowac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, ból miesiączkowy niestety nie dał mi dziś długo pospać więc jestem tu. Nowy cykl przede mną
zobaczymy co to będzie
P.S
Yooanna takie nasze życiemój na szczęście niedługo wrócił po napisaniu mojego posta ale i tak już zmęczony i bez chęci do życia .
-
nick nieaktualnyhej Kobietki
melduję się i jarano tempka zmierzona, zaryła o glebę, trochę było mi smutno, ale cóż... nie poradzę nic
teraz czekam na małpiszona i do dzieła
nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.. przynajmniej będę mogła wypić trochę winka na weselu, które już 30
Yoanna - u nas też pięknie, słonecznie. Podobno od jutra ma lać
jakie plany na dziś? -
Będę dalej trzymać za Ciebie kciuki w nowym cyklu
Na dziś jedynie domowe sprawy i spacer z dziewczynami. Jutro za to wyjeżdżam z nimi do dziadków na cały dzień i na zakupy przy okazji
Ja mam nadzieję, że na weselu kuzyna w lipcu nie będę mogła pić żadnego alkoholu. I wcale nie dlatego, że byłabym kierowcą
Moja temperatura dla OF jest zbyt trudna do zinterpretowania. Wyznaczyło mi owulację na trzy dni prędzej bo wtedy był niezakłamany skok. Jeśli tak by było to faza lutealna miałaby tylko 10 dni. Według tego co ja sobie wyliczyłam to dzisiaj jest już nie 3dpo tylko 7dpo. Ten wykres chyba nie bierze pod uwagę tego, że skok temperatury może być po kilku dniach od owulacji tylko dzień po.
Ehh, wczoraj się naczytałam o bliźniętach, heheh. U mnie w rodzinie są bliźniaki jednojajowe i dwujajowe, do tego szansa zwiększa się podobno z każdą kolejną ciążą. Tak sobie teraz myślę, że gdyby mi się kiedykolwiek przydarzyło takie szczęście to chyba nie dałabym radyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:24
-
nick nieaktualnyYoanna - na wykres trzeba patrzeć raczej tak z przymrużniem oka ;)mi w tamtym cyklu 3 razy przeuwał owulację, a ostatecznie wyznaczył ją 16 dc, chociaż wyraźny skok ( o 0,35 stopnia) miałam 13 dc i dwa dni wcześniej też miałam typowe objawy na owulację, bóle owulacyjne, śluz płodny itp.
A co do bliźniąt - ja bym bardzo chciała, żeby mi się trafiło. U mine w rodzinie są dwie pary bliźniąt dwujajowych, moja mama i jej rodzeństwo. Za każdym razem była dziewczynka i chłopczyk. Babcia była trzeci raz w ciąży, też z bliźniętami, ale niestety organizm był za słaby, doszło do odklejenia łożyska (chyba - nie jestem pewna), w każdym bdąź razie trzecią parkę niestety straciła, a i ją ledwo odratowali. A czytałam, że podobno szanse zwiekszają się co drugie pokolenie - czyli wypada na mnie
A tak ogólnie, to ile chciałybyście mieć dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:37
Yooanna lubi tę wiadomość
-
Będę się trzymać swojego w takim razie. Gdyby było jak myślę, to wtedy faza lutealna wynosiłaby 14 dni. Wszystkie objawy miałam przed owulacją a ona pojawiła się najprawdopodobniej dzień po bólach i kiedy był szczyt śluzu. Na to też wskazywał test owulacyjny a na drugi dzień gdy zrobiłam, negatyw
O, to na mnie też by wypadało bo moja babcia urodziła bliźniaków jednojajowych, ale za czwartym razem. Za to dziadka brat (mój wuja) ma siostrę bliźniaczkę.
To pewnie spora szansa jest
Ja chciałabym trójkę, ale za to czwarte bym się nie pogniewała, jeśli miałabym dostać je na razPóźniej nie będzie już szans na ciążę bo mam do wyleczenia nadżerkę, po tym lekarze odradzają mieć kolejne dzieci.
A Ty Gabi, ile chciałabyś dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:47
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zawsze myślałam o 2 maksymalnie, ale ostatnio rozmawiałam o tym z moim D. i on stwierdził, że dwoje to o wiele za mało. Chciałby czworo. I jak tak zaczęłam się zastanawiać, to doszłam do wnioosku, że też chcę wiecej, trójkę przynajmniej
oboje pochodzimy z wielodzietnych rodzin, ja mam 5 rodzeństwa, on 3 - i nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć tylko jednego brata albo być jedynaczką
w razie czego zawsze mogę liczyć na brata
i chciałabym, żeby moje dzieci też miały w sobie oparcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyślicznie! kurcze ja zawsze chciałam mieć córkę Emilkę
Eleonora - świetnienie jest takie popularne, a bardzo ładne.. Takie delikatne
A u mnie zaraz będzie potop - @ się rozkręca, brzuch boli coraz mocniej.Ale to dobrze.. Im szybciej przjdzie tym szybciej ożemy się postarać znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:32