Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie dziewuszki
Łapię wiruski, duuuużo wirusków... A u mnie temperatura taka dziwna jakaś. Góra - dół. NIe wiem co o tym myśleć wczoraj robiłam test ciążowy z allegro, który dostałam z owulacyjnymi, ale nie pokazał się nawet cień cienia, a podobno ma czułość 10 mIU/ml (podobno, bo tak jest na aukcji, na opakowaniu nie ma żadnej wiadomości) to było 11 DPO, nie wiem, czy było za wcześnie czy po prostu nie wyszło w tym cyklu
byłam dziś na becie, ale się wkurzyłam bo babka w rejestracji powiedziała, że wynik będzie dziś po południu, a w laboratorium, po pobraniu krwi i zapłaceniu mnie poinformowali, ze jutro po południu albo w środę
Myślicie, że jeżeli się udało, to dziś, 12 dpo beta coś wykaże?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi oby beta już coś pokazała Ciebie załatwili tak z betą jak i mnie kiedyś ale następnym razem już miałam chody w laboratorium, bo kazali mi przyjechać po południu ja pojechałam a oni, że na drugi dzień będą a ja się wkurzyłam i mówię, że 30 km musiałam jechać w jedną stronę i to po dwa razy itp to faxem ze szpitala załatwiła moje wyniki
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastępnym razem pójdę zrobić w laboratorium przyszpitalnym
właśnie wróciłam z zakupów, ale mnie brzuch boli jak na @, po sklepie latałam jak opętana, bo myślałam, że ciocia przyjechała. Latam co chwilę sprawdzać ale nie ma nic...
Paulette, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette - no u mnie właśnie też. Wczoraj w trakcie oglądania filmu miałam takie skurcze regularne, jak zawsze gdy mi się zaczyna @. I były dosyć mocne. Poszłam się kąpać, a tam sucho byłam tak zaskoczona może u Ciebie też tak jest...
Paulette, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi zaczynasz już mówić jak Yooanna Owszem macie rację nie można się poddawać, ale jestem negatywnie już nastawiona, bo w tym cyklu uważaliśmy, żeby nie doszło do niczego, ale wiadomo człowiek jest tylko człowiekiem
Najgorsze jest te czekanie. Przyszła by @ to już bym zaczynała myśleć o nowym staraniu takim na poważnie, bo to już 3 cykl mija a tu marnowanie czasu i plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tam ale skąd ja mam wiedzieć czy nie idzie teraz jakaś lepsza produkcja ? wtedy kiedy u mnie to i tak by nic nie zmieniło ? Chociaż dziś się zastanawiałam na czym to polega, że kobieta podobno może zajść w ciąże podczas miesiączki? Słyszałam, że to podobno możliwe, ale nie wiem ..
-
nick nieaktualnya nie wiem, o takich przypadkach słyszałam, ale nie spotkałam w otoczeniu
w sumie.. jakby tak pomyślec.. Jak ma np. cykle krótkie, załóżmy 24 dni, ma 6 dni miesiączki, i w ostatni dzień okresu współżyje, a owulację ma np. 10 dnia, to teoretycznie możliwe, bo plemniki mogą przeżyc do do 72 godzin. Chociaż trochę to naciągane jak dla mnie
mi się to nie przydarzyło.. Ba. mi się nawet nie przydarza, jak w okresie skrupulatnie wyliczonej owulacji współżyjemyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:09
-
nick nieaktualny