Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam za podatatek zaplacic bo dzis termin sie konczyl a ta grupa jest tylko widoczna dla ich czlonkow i nikt tego nie zobaczy. Jak piszesz to widza to tylko dziewczyny ktore tam sa zapisane. Pelna anonimowosc. Tylko tyle ze kazda wie jak druga wyglada
Yooanna, gabi544 lubią tę wiadomość
-
Eee tam. Sami swoi
W końcu wszystkie mamy ten sam cel, więc mnie to nie martwi
Nie chcę tylko by wszyscy moi znajomi wiedzieli. Wolę mieć niewielkie grono wtajemniczonych osób by obyło się bez głupich pytań co chwilę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 15:48
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajnie też się zapiszę
Yoanna rozumiem Cię - przecież nie z wszystkimi jesteśmy tak blisko, żeby o tak intymnych rzeczach informować. U nas nikt nie wie, tylko Wy i tak zostanie. Nawet jak zajdę w ciążę to nie mam zamiaru do minimum 4,5 miesiąca informować rodziny, oprócz męża, bo oni to zawsze potrafią walnąć głupim komentarzem
Paulette, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam tak samo jak Wy. Takie szczegoly znacie tylko wy. Sama tez nie chce jakichs pytan albo glupich komentarzy, bo zawsze sie ktos znajdzie kto powie mi ze jestem albo za mloda albo wymysli rownie cos glupiego. Ja tez jak zajde w ciaze to rodziny szybko nie poinformuje
gabi544, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak mija popołudnie?
u mine był silny deszcz, dopiero przed chwilą się uspokoiło, a na dodatek mocno wiało, mało głowy nie urwie
I mam taki widok z okna teraz jest co powdziwiać (nie chodzi o hangary ze zdjęcia )
http://iv.pl/images/75745676225048128026_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:21
Yooanna, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yoanna widzie że wczoraj wszystkie dzieci były łaskawe dla mama mój syn również a dzisiaj cały dzień by spędził najlepiej u mnie na rękach . Ale bez niego nie wyobrażam sobie mojego świata.
gabi544, Yooanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny