Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja ze swoją mamą mogę pogadać prawie o wszystkim. i wolę jej się wygadać niż jakiejś pseudo "przyjaciółce" która jak się pokłócimy powtórzy wszystko komuś innemu Na swoją przyszłą teściową na chwilę obecną też nie mam co narzekać jest dla mnie miła i też mogę z nią pogadać na różne tematy
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja niestety nie mogę z moją pogadać o niczym, tylko o takich podstwowych rzeczach jak pogoda itp. Już nie raz tak było, że powiedziałam jej coś , prosiłam o zachowanie tajemnicy, a ona co? Rozgadała ppo ciotkach i wujkach z drugiego końca Polski nie ufam jej już. Poza tym często jest tak, że rozmawiamy, żartujemy, a ona w pewnym momencie wyskakuje z komentarzem, niby żartem,ale który naprawdę rani.
Ajj. Tak mi dzisiaj smutno jakoś i ciężko na sercu. -
nick nieaktualnyGabi przykro mi z tego powodu. Czasem tak bywa, ale dobrze ze chociaz mozesz na swoja tesciowa liczyc. Powiem Ci ze caly dzien bylam nawet zadowolona a teraz na wieczor zlapal mnie jakis dol i tez mi strasznie mi smutno. Nawet nie wiem czym jest to spowodowane. Ale bym usiadla z lampka wina i zaczela plakac...
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Alu no dziwne że tempka w górę idzie a czujesz się jakoś na @ czy nic ?
generalnie przez pare dni bolaly mnie sutki i myslalam ,ze lada moment bedzie @ .. teraz niby bola mniej sa takie wrazliwe , kilka dni temu bolaly mnie jajniki i tez myslalam ,ze lada moment bedzie @ a tutaj nic cisza.. wiec ja juz nie wiem nic .. jestem totalnie zdezorientowana -
Mordeczka z tego co widze to w 13dpo miałaś negatywny,a w 17 pozytyw?
Ja mam nieco podobny wykres i tez testowałam 13 dpo i negatyw, a teraz sie zraziłam i boje sie testować... w obawie ze bedzie jedna kreska. Straszie kłuje mnie prawa strona, kłuje to złe słowo, mam takie wczesniej niespotykane skurcze o róznej czestotliwości. No i cycki... masakra! BOMBY! i milion zyłek jak pajeczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Mordeczka, również gratuluję!
Paulette, super byłoby gdyby temperatura jeszcze podskoczyła.
Moja temperatura coś szaleje a skok który mogę brać na poważnie był dopiero 5dpo. Trochę późno. Dziś trochę opadła, ale to pewnie przez wcześniejsze mierzenie o 1,5 godziny.
Jak wam ranek mija?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dobrze, chociaż mam lenia jak zawsze nie wiem czy on mi w ogóle kiedyś minie Wcześniej bolało mnie tak jak na miesiączkę, a teraz mam takie dziwne uczucie na lewym jajniku jakiś taki ciężki mi się wydaje. Pewnie objaw zbliżającej się pędem @
W między czasie robię pranie i próbuję się zmotywować do większego zaangażowania w porobieniu przy czymś w domu
A co do tej mojej temperatury to już w tym cyklu nie podskoczy -
nick nieaktualny
-
łapię dziewuszki !!!!!!! hihih u mnie też z pepino negatywy ale jak zawsze jeszcze sie łudzę bo jakoś czuje ze to to ... hmmmmm pewnie mi sie znowu wydaje, ale nadzieja umiera ostatnia