Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie wiem KOCHANA, ja pierwsze TSH robiłam po godzinie 12 i nikt w laboratorium nie mówił, ze to za późno, lekarz tym bardziej. Wiem tylko, że jeśli przyjmujesz lek na tarczycę, który trzeba wziąć minimum pół godziny przed śniadaniem, to idziesz na TSH bez leku, więc jednocześnie bez śniadania. Choć mówię o euthyroxie, nie wiem jak przyjmujesz ten jodid
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj piękna pogoda jest. mam nadzieję, że się utrzyma cały dzień i będzie można wyjść na dłuuugi spacer
Gabi, takie obniżenie temperatury jeszcze nic nie znaczy, po owulacji jeden był u Ciebie jeszcze większy i szybko się podniosło. Może być tak samo tym razem
Paulette, zawsze lepiej się przebadać bo ma się stuprocentową pewność na czym się stoi. Może lek pomógł i jest lepiej. Mam nadzieję, że tak jest
Myślałam, że OF zmieni mi zielone światło jednocześnie przy określeniu owulacji. Owulacji nie określiło a dziś już czerwone światło. Eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:58
-
nick nieaktualnymi gin nic nie mówiła jak mam brać ten lek więc biorę go zawsze rano no i dziś już go oczywiście wzięłam więc może jednak pojadę w poniedziałek ...
Yooanna oj tak dziś pogoda na prawdę piękna, niech się w końcu robi ciepło, bo nawet wyjść nie można nic porobić, bo ciagle zimno jest a jeszcze w tych szczerych polach u mnie to wiatr wieje w każdą stronę
P.S
tak czy siak nawet jak dziś zrobie to wynik i tak będę miała w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOwszem mieszkam na wsi i ja do sklepu typu Biedronka mam 7 km Owszem mam sklep dwa domy dalej, ale tam interes owocuje w piwa
No właśnie chyba poczekam do poniedziałku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:19
Yooanna lubi tę wiadomość
-
Najbliżej market to też koło 7 km, jednak do POLO nie lubię chodzić a do biedronki mam 13
Jak w tym miesiącu mi się nie uda, postanowiłam, że kupuję lepszy termometr bo ten aktualny to jakaś kpina. Mogę kilka razy z rzędu mierzyć sobie temperaturę i ma ogromną rozbieżnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:23
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja polo, biedronke i lewiatan mam 7km . ale też polo nie lubię
Ja mam taki zwykły termometr elektroniczny, ale nawet jak mierzę kilka razy z rzędu to tak samo wskazuje, ale cały czas myślę, żeby nie zainwestować w jakiś specjalny termometr, ale to na razie tylko na myśleniu o nim się kończyYooanna lubi tę wiadomość
-
W polo zbyt łatwo trafić na nieświeże mięso - masakra jak dla mnie.
Też mam najzwyklejszy elektroniczny. Może zależy też od firmy... Myślę by kupić z takim co daje pomiary do dwóch cyfr po przecinku. Chciałabym by mi się już nie przydał
Został mi jeden test owulacyjny i mam zamiar zrobić go chwilę przed terminem @, ciekawa jestem co mi pokaże -
nick nieaktualnyNie żebym coś zarzucała kasjerkom w polo, ale u nas często się mylą na swoją korzyść, w biedronce ani razu nie byłam oszukana, a w polo przy dużej ilości zakupów już kilka razy byłam oszukana. A niestety po odejściu od kasy nie ma reklamacji
Ja kupiłam jakiś za 10 zł. Nie wiem może jest i kiepski, no ja też myślałam o takim jak Ty mówisz, ale boję się, że wydam kase, a będzie tak samo mierzył jak i ten co mam w domu -
nick nieaktualny
-
I do tego pracują jak za karę... Nie wiem skąd oni biorą tam ludzi na pracowników.
Jeśli po kilka razy wychodzi jedna temperatura to znaczy, że dobry musi być. Mój robi różnicę nawet o ponad pół stopnia... A taki owulacyjny dużo droższy nie jest od zwykłego chyba. Na allegro są w cenie zwykłego, zobaczy się jak sprawa wygląda w aptece.
Czy taki zwykły czy owulacyjny, jeśli oba są dobre to będą mierzyły tak samo, jedyna różnica to dodana większa wartość po przecinkuPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj po badaniach czekam na wyniki czy wszystko w porządku i czy znowu nie wstrzymaj nam starania bo moja morfologia czasem szaleje a przez częste wizyty u gina już powoli mam dość . A teraz ogarniam płatności puki syn śpi i tez muszę na jakieś zakupy sie wybrać bo w lodówce tylko światło . A do sklepu też 3 km ale pogoda ładna to pójdę na spacer .
-
nick nieaktualny