Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na szczęście wszystkie wyniki wyszły w normie. Obawiałam się tarczycy i faktycznie górna granica, ale w widełkach się mieści. Lekarz uznał, że nie ma sensu tego ruszać.
Pogoda piękna, a ja dopiero co na zakupy lecę O Rossmanna zahaczę, termometr kupię i w końcu zacznę monitorować temperaturę. Mam nadzieję, ze ogarnę prowadzenie zapisków tutaj, bo jak na razie czarna magia ;P -
Witajcie dziewczynki,ja dzis byłam nad jeziorem pospacerować u mnie piękna słoneczna pogoda i goraco ok 30 stopnii,a teraz zrobiłam sobie test ovu i popatrzcie kalendarzyk mi ovu wyliczył na wtorek ,ananas zakupiony zastanawiam sie kiedy zacząć go konsumować blehhhhhhh
http://static.pokazywarka.pl/i/5896258/371206/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 21:11
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Mordeczkę tak na 2.06 a czemu jak zobaczę dwie kreski to mam juz nie jeść ??
Carmen dziękujeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Agnesia wrote:Ech mam ochotę już testować a to dopiero jutro 7dpo będę biegła siku żeby tylko nie siknąć na test
Oo, będziemy testować razem! Pierwszy test planuję w czwartek, jeśli nic nie będzie to czekam do @. Z pełną świadomością, że nie ma na co liczyć w czw, ale no.. dłużej nie wytrzymam ;d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie jak mija niedziela? U nas baaaardzo gorąco, zmęczeni po weselu ale szczęśliwi.
Ślub jak z bajki - w stylu retro, a do tego mój brat jest zawodowym żołnierzem, więc przy wyjściu z kościoła stali żolnierze w asyście, którzy zrobili sklepienie z szabli, pod którym przeszli młodzi. I do tego ten mundur galowy - coś niesamowitego.
A jak ich 3 letnia córeczka poniosła obrączki do ołtarza, to się tak wzruszyłam, że z trudem powstrzymałam się od płaczu.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomóżcie mi, proszę to jest dzisiejszy test owu..(13 dc) NIe wiem jak go zaliczyć, bo wydaje mi się że jest jeszcze jednak lekko jaśniejsza, a Wy jak go oceniacie? Z góry dziękuję za pomoc
http://pokazywarka.pl/5jmbmu/ ZdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny