Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabi u mnie dzień mija nawet fajnie mimo, że mój wczoraj wyjechał i wraca dziś w nocy ale spędzam przyjemnie czas z jego siostrą więc jakoś braki się uzupełniają jeszcze ona ma synka to już w ogóle pośmiać się można z 4-latka
gabi544 lubi tę wiadomość
-
Asmee juz wklejam fote tylko ze ja we Włoszech je kupiłam nie wiem czy w Pl sa ale jak nie tej firmy to na pewno sa inne.
http://static.pokazywarka.pl/i/5897305/548286/image.jpg
No chyba ze ja od zle interpretuje
1-pozytyw
2-negatyw
3- złe wykonany test
http://static.pokazywarka.pl/i/5897312/167515/image.jpg
A to moj tes i ja go odczytałam jako pozytywny
http://static.pokazywarka.pl/i/5897321/923503/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 18:38
-
Jednak wydaje mi sie ze ten moj test jest negatywny chyba jednak ta kreska tez powinna byc ciemniejsza od kontrolnej albo dwie takie same z tego co teraz dogłębnie przeczytałam Hahaha nieogarnięta jakaś jestem ostatnio pfffff
-
nick nieaktualnyja czytałam o takich testach że właśnie wyskakuje napis, ale to były z clearblue (CYFROWE) I dośc drogie, jak sprawdzałam w internecie.Ale jednak szkoda mi kasy na takie wynalazki
Karolcia - ja nie widziałam ani nawet nie słyszałam o tabletkach tego typu. A na co one konretnie mają pomagać? Co mają w skladzie? Ja używałam jeden cykl żelu conceive plus, ale nie udało się. Teraz używamy głównie do przyjemności -
Podobno regulują poziom hormonów i dostarczają niezbędnych witamin.
zawierają: wit.D, wit.B6 i B12, kwas foliowy,cynk,żelazo, biotyna,selen.
I mozna stosowac we wczesnej ciąży do 12tyg.
Ja biore od kilku dni i dam znac czy pomoglo cos
Podobno tez nie mozna za duzo myslec o ciazy, co wiadomo nie jest latwe
Bylam pewna, ze skoro jestem zdrowa to uda sie za pierwszym razem i strasznie pilnowalam mierzenia temperatury, robiłam testy owulacyjne a tu nic...
Teraz juz nie jestem az tak pozytywnie nastawiona jak poprzednim razem. -
nick nieaktualnyja też myślę, ze pozytyw
Karolcia - fajnie, że mówisz o czymś takim w sumie to może ja ich poszukam? :d W SUMIE zaszkodzić nie zaszkodzą a mogą pomóc. A ja bardzo lubię wynajdywać kolejne "wynalazki" poprawiające płodność i je sprawdzać A ile zapłaciłaś i ile sztuk jest? No i jak je przyjmujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 19:22
-
Jest 28tabletek i biore jedna na dzien.
zaplacilam za nie 3funty.
Tez stwierdzilam ze warto sprobowac bo kwas foliowy i tak bralam a tu jest troszke wiecej tego w tej tabletce
Fajnie sa opisane jak tabletki antykoncepcyjne bo z dniami tygodnia zeby nie zapomniec wziascgabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co - ja przejrzałam z ciekawości swoje wcześniejsze wykresy, i 2 miesiące temu też miałam takie tempki. Przed owulacją to było w granicach 36,5 - 36,8 nawet. A po owulacji wskoczyła do granic 37,21 ale wtedy mierzyłam w pochwie. to zależy też właśnie od miejsca pomiaru bo w pochwie podobno jest o kilka kresek wyższa od pomiaru w ustach. A teraz mniej więcej plasuje się na podobnych, tylko niskich poziomach u mnie, ale wahania w granicach normy.(najwyzsza 36,4 - najniższa jak dotąd 36,13) A mierzę teraz w ustach, bo tak mi wygodniej, mogę dokonywać pomiaru nawet podczas miesiączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 19:54
karolcia9230 lubi tę wiadomość
-
Tak sobie myślę, że w przypadku testu owu trudno byłoby o test pozytywny/negatywny, bo chodzi właśnie o obserwację wzrostu poziomu LH. Nie wiem czy jest możliwe określenia jakiejś normy przy której owu występuje u kobiet (generalnie) czy jest to dość indywidualne? oO
U mnie dziś znów temp taka sama jak wczoraj. Mierzę w ustach o 6.30, a gdy nie muszę wstawać tak wcześnie, ustawiam sobie budzik na mierzenie.