Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:witam przeczytałam Wasze posty i chyba razem z Wami wybiorę się do bocianów
NIe wiem, czy dzisiaj będę obecna, jeśli tak to pewnie wieczorem, więc życzę Wam miłego i słonecznego dnia. Pozdrawiam wszysktkie -
nick nieaktualny
-
Teraz tak myślę.. wczoraj przejechałam prawie 500km i co kawałek na wsiach boćki widziałam.. może to jakiś znak? ;>
Chociaż to byłoby chyba zbyt piękne, żeby w pierwszym cyklu starań (i to tak nieudolnych) się udało. Tym bardziej, że TŻ w delegacji, a ostatni stosunek był 5 dni przed ovu. Wściekła jestem na jego pracę! ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Kobiety Witaj Asmee
My od dzisiaj działamy, bo wreszcie wyleczyłam tę infekcję.
Aaaa.. odebrałam TSH, wynik 1,29. I wiecie co? Jak niegdy nie widziałąm u siebie śluzu płodnego, albo był, ale jak na lekarstwo, tak teraz w tym cyklu mnie po prostu zalewa, od wczoraj. Jakbym się posikała nawet wiesiołek tak nie działał razem z lnem. nie wiem, czy to przez unormowanie tarczycy czy jak, ale jestem meeeega szczęśliwa
PAulette - faktycznie dziwne, tym bardziej ze nie miałaś ani śluzu płodnego, ani szczególnego skoku tempki. A widzę, że masz przerywaną linią. Podejrzewam, ze w miarę rozwoju sytuacji, tzn. dalszych pomiarów, jak będziesz mieć wyższe temperatury to pewnie Ci przesunie owulacje
Ja znikam szykować się na wesele - miłego, letniego dnia Kochane
P.S. U mnie termometr wskazuje już 25 stopniPaulette lubi tę wiadomość