Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjak mija wieczór?
ja siedzę sama - mieliśmy jutro jechać na wycieczkę jednodniową, ale mąż pojechał na spotkanie z kolegami, czyli szybko nie wróci i trzeźwy też raczej nie więc z planów nici. A ja siedzę, jem lody, popijam winkiem czerwonym (na endometrium ) i oglądam ranczo. A co u Was słychać Kochane ? -
Biedroneczko Ja zawsze marzylam o pierwszym synku ale potem od samego poczatku miałam przeczucie ze to dziewczynka i tak na pierwszym USG w 17 tyg lekarka powiedziała ze nie widzi siusiaka wiec ja ucieszona ze przeczucia się sprawdziły a na polowkowym okazało się ze sisior . Dla mnie najważniejsze ze zdrowe dziecko jest ! Chociaż nie powiem ze szkoda ciut ze nie BD mogła tych przeslodkich ubranej kupować co noszą dupeczki male hihi . imię dla chłopca jest albo Oliwier albo Filip
-
Dzień dobry kochane .
Jak dzionek rozpoczęty , piękny dzionek wręcz upalny: o
Ja chora zawijam dziś wrotki do lekarza , chorobsko rozłożylo mnie jak cholera !
A jutro powrót juz do domu do Anglii , kurcze jak ten czas pobytu w Pl szybko z!ecial. Teraz następny we wrześniu wypad na poród do PL. -
nick nieaktualnywitaj ZakręconaOna to dobrze, że dzidziuś zdrowy. Mam nadzieję, że Ty też szybko się wykurujesz
u mnie już jest na termometrze 22 stopnie, a co będzie potem - aż strach myśleć :)a ja muszę iść do pracy dziś i jutro, choć miałam mieć długi weekend. I z tego powodu jestem wkurzona
masz termin na wrzesień? A dokładnie na którego? Miłego dzionka Kochana -
Gabi mam termin na 29 października kochana a do Pl przyjeżdża we wrześniu bo później juz na pokład samolotu nie będę mogła wsiąść nawet ... Tez mam taka nadzieje bo mecze się z chorobskiem i nie zbyt potrzebne to dziecku tez ! Ale ogólnie synus zdrowy i lata właśnie w brzuchu hehe
-
DZIEWCZYNY !!
SPRZEDAM DWIE HERBATKI FIRMY BABY AND MAMA MED - REGULARNE CYKLE I PŁODNOŚĆ FAZA 1i2 ,
Z PUSZKI "REGULARNE CYKLE" BYŁA ZROBIONA TYLKO JEDNA HERBATA , A PUSZKA "PŁODNOŚĆ FAZA 1i2" W OGÓLE NIE OTWARTA .
SPRZEDAJĘ BO JUŻ RACZEJ MI SIĘ NIE PRZYDADZĄ KOSZT TO 25ZŁ ZA DWIE PUSZKI + 10ZŁ WYSYŁKA. -
nick nieaktualny