X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Jestem w szoku. OF wyznaczył mi owulację na 12 dc, a kolejną miesiączkę na 23 dc.normalnie jestem w szoku :D mam nadzieję, ze się myli

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. Jutro wyjeżdżam. Wracam dopiero w niedzielę na noc, teraz muszę się szykować, pakować, prasować itd ;) no i muszę jeszcze przed wyjazdem opielić w ogródku swoje warzywka :P Więc już teraz życzę Wam udanego i słonecznego długiego weekendu <3 :* :* :*

gabi544 lubi tę wiadomość

• Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544, ovu nie jest nieomylny :) Obserwuj temp, użyj testu i będzie wiadomo :)

Paulette, aż zazdroszczę wyjazdu.. u nas skończy się na pilnowaniu domu rodziców/psów pod ich nieobecność. Cóż, zawsze lepsze to niż duże miasto.

A mnie dziś od rana brzuch bolał jak na @, źle mi było.. ale już przeszło. Dziwne, bo do @ (która, jestem przekonana, przyjdzie..) ponad 10 dni! Temperatura skoczyła w górę nieco.. choć i tak u mnie zawsze nisko, bo około 36,4 ale ja to chyba z tych 'zimnokrwistych' :P.

Paulette lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi Ovu działa w stylu "pojawiam się i znikam " u mnie zniknęła to i może u Ciebie się wszystko po przestawia :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie tak,ze widzicie pełno kobiet z brzuszkami?? Ja nie dość ze widzę ich ogrom to dzis wchodzę do lodziarni po loda patrze siedzi młoda para z dzieckiem,a dzieciątko w wózku takim jakim chce a na dodatek zaraz słyszę jak kobieta przechodząca wola swoją córkę Sofija imię jakie chce dla córki Hahaha ja byłam się przejść nad jeziorkiem ale tak goraco ze szok,ze krotki spacerek i do domu .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam Biedroneczko ;) A ty jak tam kiedy testujesz ? Jesz już ananasa?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie tak samo.. no i te bociany mnie ostatnio prześladują :D Dziś w środku dużego miasta przeleciał mi nad głową! Choć zdaję sobie sprawę z tego, że wcześniej zwyczajnie nie zwracałam na to uwagi.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee może to znak. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko na dzis miałam wyznaczona owulacje i wlasnie sie zastanawiam czy juz dzis wieczorem zjeść czy zacząć o jutra,jak myślisz?? Do testowania mam jeszcze trochę czasu bodajże 16 mam dostac @ .

Asmee oby ten bociek sie sprawdził :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zdradźcie o co chodzi z tym ananasem?

Gdyby się sprawdził to byłoby zbyt pięknie. Nasze starania w tym cyklu były.. biedne. Choć jakiś cień nadziei mam.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety ") jak mija wieczór? Ja jestem wkurzona.. MIałam mieć długi weekend, a wychodzi na to, że nie dość że idę w piątek do pracy, to jeszcze w sobotę muszę :/ i weź se tu coś zaplanuj to zawsze coś wyskoczy...
    Z mężem też wid7uję się tylko wieczorami, bo on nawet teraz jest jeszcze w pracy. Dobrze, że jak wraca, to ma siłę zająć się żonką ;)
    Asmee- dziewczyny pisały na wcześniejszych stronach, że ananas podobno pomaga w zagnieżdzeniu się, a konkretnie jakaś substancja zawarta w nim :) Poczytaj sobie :)

A co do boćków to mi się wczoraj śniły naawet. Dojrzały bocian, z młodymi w gnieździe.
    Sprawdziłam w senniku i wyczytałam, ze podobno widzieć bociana we śnie oznacza, że w rodzinie pojawi się nowe dziecko, a młode w gnieździe to sprawy do załatwienia w przedszkolu, domu dziecka itp.
    I już nie wiem - ale w sumie jakby tak pomyśleć, to się sprawdza tylko trochę wcześniej bo moja kuzynka zaadoptowała miesiąc temu 2 miesięczną dziewczynkę :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko możesz jeść od jutra :) ja jadłam 4 kawałki dziennie i pamietaj żeby jeść z tym twardym środkiem :)
    Asmee jest wątek o tym Ananas na zagnieżdżenie

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OO, poszukam bo nie słyszałam o tym :) Oj, jak ja mało jeszcze wiem o planowaniu dzieciątka.. Ananasa jem, czy też raczej pije w formie smoothie, tak o bo lubię.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko dziękuje za porady <3 <3 od jutra zacznę wcinać ananasa blehhhh pamietam pamietam o tym środku będę go pochłaniać w całości Hahaha :) muszę znaleść ten wątek o ananasie :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki. :) tutaj macie link do tego wątku o ananasie
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ananas-na-zagniezdzenie,6262.html

Asmee, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!

Teraz już chyba nie ma sensu, ale on następnego cyklu będę podjadać. :) U mnie dziwnie temp w górę leci.. a owu bawi się w 'pojawiam się i znikam' i z wykresu uciekła.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mordeczko za link dojadę do domu to sobie poczytam :) rano zjadłam plaster ananasa teraz tez zjem i dwa na wieczor blehhh :/ a ciekawe czy można tego ananasa potraktować blenderem hehe ale chyba te witaminy" zniszcza "sie .

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zniszczą :) Można sobie spokojnie zrobić smoothie z niego - polecam, bardzo dobre! :)

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to tak zrobie :) w takiej postaci ananas smakuje mi bardziej bo w kawałku nie lubie blehhh :/

Mordeczko co o tym myślisz?? Albo będę wycinać środek i zjadać a resztę miksować hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:53

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz tak zrobić kochana raczej na żadnych wartościach nie straci :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ