Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny. Jutro wyjeżdżam. Wracam dopiero w niedzielę na noc, teraz muszę się szykować, pakować, prasować itd no i muszę jeszcze przed wyjazdem opielić w ogródku swoje warzywka Więc już teraz życzę Wam udanego i słonecznego długiego weekendu :* :* :*
gabi544 lubi tę wiadomość
-
gabi544, ovu nie jest nieomylny Obserwuj temp, użyj testu i będzie wiadomo
Paulette, aż zazdroszczę wyjazdu.. u nas skończy się na pilnowaniu domu rodziców/psów pod ich nieobecność. Cóż, zawsze lepsze to niż duże miasto.
A mnie dziś od rana brzuch bolał jak na @, źle mi było.. ale już przeszło. Dziwne, bo do @ (która, jestem przekonana, przyjdzie..) ponad 10 dni! Temperatura skoczyła w górę nieco.. choć i tak u mnie zawsze nisko, bo około 36,4 ale ja to chyba z tych 'zimnokrwistych' .Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a macie tak,ze widzicie pełno kobiet z brzuszkami?? Ja nie dość ze widzę ich ogrom to dzis wchodzę do lodziarni po loda patrze siedzi młoda para z dzieckiem,a dzieciątko w wózku takim jakim chce a na dodatek zaraz słyszę jak kobieta przechodząca wola swoją córkę Sofija imię jakie chce dla córki Hahaha ja byłam się przejść nad jeziorkiem ale tak goraco ze szok,ze krotki spacerek i do domu .
-
Mordeczko na dzis miałam wyznaczona owulacje i wlasnie sie zastanawiam czy juz dzis wieczorem zjeść czy zacząć o jutra,jak myślisz?? Do testowania mam jeszcze trochę czasu bodajże 16 mam dostac @ .
Asmee oby ten bociek sie sprawdził
-
nick nieaktualnyHej Kobiety ") jak mija wieczór? Ja jestem wkurzona.. MIałam mieć długi weekend, a wychodzi na to, że nie dość że idę w piątek do pracy, to jeszcze w sobotę muszę i weź se tu coś zaplanuj to zawsze coś wyskoczy...
Z mężem też wid7uję się tylko wieczorami, bo on nawet teraz jest jeszcze w pracy. Dobrze, że jak wraca, to ma siłę zająć się żonką
Asmee- dziewczyny pisały na wcześniejszych stronach, że ananas podobno pomaga w zagnieżdzeniu się, a konkretnie jakaś substancja zawarta w nim Poczytaj sobie
A co do boćków to mi się wczoraj śniły naawet. Dojrzały bocian, z młodymi w gnieździe.
Sprawdziłam w senniku i wyczytałam, ze podobno widzieć bociana we śnie oznacza, że w rodzinie pojawi się nowe dziecko, a młode w gnieździe to sprawy do załatwienia w przedszkolu, domu dziecka itp.
I już nie wiem - ale w sumie jakby tak pomyśleć, to się sprawdza tylko trochę wcześniej bo moja kuzynka zaadoptowała miesiąc temu 2 miesięczną dziewczynkę -
Dzięki Mordeczko za link dojadę do domu to sobie poczytam rano zjadłam plaster ananasa teraz tez zjem i dwa na wieczor blehhh a ciekawe czy można tego ananasa potraktować blenderem hehe ale chyba te witaminy" zniszcza "sie .
-
Ooo to tak zrobie w takiej postaci ananas smakuje mi bardziej bo w kawałku nie lubie blehhh
Mordeczko co o tym myślisz?? Albo będę wycinać środek i zjadać a resztę miksować hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:53