X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Jestem w szoku. OF wyznaczył mi owulację na 12 dc, a kolejną miesiączkę na 23 dc.normalnie jestem w szoku :D mam nadzieję, ze się myli

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. Jutro wyjeżdżam. Wracam dopiero w niedzielę na noc, teraz muszę się szykować, pakować, prasować itd ;) no i muszę jeszcze przed wyjazdem opielić w ogródku swoje warzywka :P Więc już teraz życzę Wam udanego i słonecznego długiego weekendu <3 :* :* :*

gabi544 lubi tę wiadomość

• Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544, ovu nie jest nieomylny :) Obserwuj temp, użyj testu i będzie wiadomo :)

Paulette, aż zazdroszczę wyjazdu.. u nas skończy się na pilnowaniu domu rodziców/psów pod ich nieobecność. Cóż, zawsze lepsze to niż duże miasto.

A mnie dziś od rana brzuch bolał jak na @, źle mi było.. ale już przeszło. Dziwne, bo do @ (która, jestem przekonana, przyjdzie..) ponad 10 dni! Temperatura skoczyła w górę nieco.. choć i tak u mnie zawsze nisko, bo około 36,4 ale ja to chyba z tych 'zimnokrwistych' :P.

Paulette lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi Ovu działa w stylu "pojawiam się i znikam " u mnie zniknęła to i może u Ciebie się wszystko po przestawia :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie tak,ze widzicie pełno kobiet z brzuszkami?? Ja nie dość ze widzę ich ogrom to dzis wchodzę do lodziarni po loda patrze siedzi młoda para z dzieckiem,a dzieciątko w wózku takim jakim chce a na dodatek zaraz słyszę jak kobieta przechodząca wola swoją córkę Sofija imię jakie chce dla córki Hahaha ja byłam się przejść nad jeziorkiem ale tak goraco ze szok,ze krotki spacerek i do domu .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam Biedroneczko ;) A ty jak tam kiedy testujesz ? Jesz już ananasa?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie tak samo.. no i te bociany mnie ostatnio prześladują :D Dziś w środku dużego miasta przeleciał mi nad głową! Choć zdaję sobie sprawę z tego, że wcześniej zwyczajnie nie zwracałam na to uwagi.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee może to znak. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko na dzis miałam wyznaczona owulacje i wlasnie sie zastanawiam czy juz dzis wieczorem zjeść czy zacząć o jutra,jak myślisz?? Do testowania mam jeszcze trochę czasu bodajże 16 mam dostac @ .

Asmee oby ten bociek sie sprawdził :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zdradźcie o co chodzi z tym ananasem?

Gdyby się sprawdził to byłoby zbyt pięknie. Nasze starania w tym cyklu były.. biedne. Choć jakiś cień nadziei mam.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety ") jak mija wieczór? Ja jestem wkurzona.. MIałam mieć długi weekend, a wychodzi na to, że nie dość że idę w piątek do pracy, to jeszcze w sobotę muszę :/ i weź se tu coś zaplanuj to zawsze coś wyskoczy...
    Z mężem też wid7uję się tylko wieczorami, bo on nawet teraz jest jeszcze w pracy. Dobrze, że jak wraca, to ma siłę zająć się żonką ;)
    Asmee- dziewczyny pisały na wcześniejszych stronach, że ananas podobno pomaga w zagnieżdzeniu się, a konkretnie jakaś substancja zawarta w nim :) Poczytaj sobie :)

A co do boćków to mi się wczoraj śniły naawet. Dojrzały bocian, z młodymi w gnieździe.
    Sprawdziłam w senniku i wyczytałam, ze podobno widzieć bociana we śnie oznacza, że w rodzinie pojawi się nowe dziecko, a młode w gnieździe to sprawy do załatwienia w przedszkolu, domu dziecka itp.
    I już nie wiem - ale w sumie jakby tak pomyśleć, to się sprawdza tylko trochę wcześniej bo moja kuzynka zaadoptowała miesiąc temu 2 miesięczną dziewczynkę :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko możesz jeść od jutra :) ja jadłam 4 kawałki dziennie i pamietaj żeby jeść z tym twardym środkiem :)
    Asmee jest wątek o tym Ananas na zagnieżdżenie

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OO, poszukam bo nie słyszałam o tym :) Oj, jak ja mało jeszcze wiem o planowaniu dzieciątka.. Ananasa jem, czy też raczej pije w formie smoothie, tak o bo lubię.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko dziękuje za porady <3 <3 od jutra zacznę wcinać ananasa blehhhh pamietam pamietam o tym środku będę go pochłaniać w całości Hahaha :) muszę znaleść ten wątek o ananasie :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki. :) tutaj macie link do tego wątku o ananasie
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ananas-na-zagniezdzenie,6262.html

Asmee, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!

Teraz już chyba nie ma sensu, ale on następnego cyklu będę podjadać. :) U mnie dziwnie temp w górę leci.. a owu bawi się w 'pojawiam się i znikam' i z wykresu uciekła.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mordeczko za link dojadę do domu to sobie poczytam :) rano zjadłam plaster ananasa teraz tez zjem i dwa na wieczor blehhh :/ a ciekawe czy można tego ananasa potraktować blenderem hehe ale chyba te witaminy" zniszcza "sie .

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zniszczą :) Można sobie spokojnie zrobić smoothie z niego - polecam, bardzo dobre! :)

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to tak zrobie :) w takiej postaci ananas smakuje mi bardziej bo w kawałku nie lubie blehhh :/

Mordeczko co o tym myślisz?? Albo będę wycinać środek i zjadać a resztę miksować hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:53

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz tak zrobić kochana raczej na żadnych wartościach nie straci :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ