X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sporo juz jesteś tam. , Ja w UK jestem 2,5 roku nie cale a mój D 9 lat

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ,fajne sa te kocyki :) szkoda,ze nie masz swojej prywatnej stronki :)

Zakręcona No juz trochę jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:17

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałabym mieć zarejestrowaną firmę, bo teraz do takich sprzedażowych profili skarbówka się przyczepia.. znajomego ostatnio za sprzedaż części na olx dorwali ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze za kocykami i tym podobnymi rzeczami nie miałam okazji się rozglądać. Zresztą ja mam jeszcze swój kocyk z łóżeczka i poduszeczkę hahaha :D więc zaplecze już mam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze świetne te rzeczy. Może bym się tym zainteresowała. Tyle że ja mam prawie cała wyprawkę już, część kupowaliśmy po trochę, jak byłam w ciąży, część dostałam od rodzeństwa, i tak to leży u mnie do tej pory.. Ale w sumie czemu nie spróbować ;)

Zakręcona - dziękuję za tę informację z tymi jajkami. Nawet nie wiedziałam, że tak nerki obciążają. Ani by mi to do głowy nie przyszło, żeby poczytać o tym. Człowiek jednak całe zycie się uczy. ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi to już masz z górki ;)

Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ? :P hehe

gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Gabi to już masz z górki ;)

Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ? :P hehe
    Ohh ja nie mam takiego parcia na ubranka, super jak dziecko jest modnie i fajnie ubrane. Zawsze jakaś koleżanka/siostra/kuzynka ma ubranka po swoich dzieciach i można dostać albo odkupić za grosze:) Kiedys gdy moja koleżanka była w ciąży poszłam z nią do lumpeksu. To co ona tam kupiła za drobne pieniądze to przesada. Nakupowała ubranek znanych drogich firm:) Oczywiście nie wszystko używane, ale zazwyczaj tak jak piszesz pierwsze ubranka dziecka zakłada się tylko raz więc nie widzę problemu żeby kupić używane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło. ;) ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić . ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Agnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło. ;) ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić . ;)
    To serio warto pochodzić po lumpkach wystarczy wyprać i masz super ciuszki :D Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lumpeks to najlepsze rozwiazanie na kupienie wielu ubranek i Ja tez właśnie mam taki zamiar zwiedzania grzebalczykow . Owszem nowe niektore tez będą bo wszystkiego w grzebalczyku nie kupimy ...
    A no liczą sie bo wiedza ze rodzice nie maja wyjścia , kupić muszą... Na nago dziecko chodzić nie będzie nie:)
    Ja dużo ubranek od znajomej dostane na pierwsze miesiące bo ona ma synka który urodził się w kwietniu to akurat z tego co wyrośnie przejmie mój Antek a na prawdę ma super ciuchy: )

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez niestety nie ma co liczyc na ubranka, chyba ze kuzynka o mnie pimysli, bo akurat zaciazyla :) ale tez nie mam jakuegos parcia. W razie czego bedziemy kupować uzywane na allegro, duzo tego wszedzie.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak ;) na chwilę obecną jeszcze się nie rozglądam, ale może niedługo Bóg mi pozwoli, żebym i ja mogła ...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    To serio warto pochodzić po lumpkach wystarczy wyprać i masz super ciuszki :D Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy
    Kochana za 30 zł to Ja znajomej kupilam dwa miesiące temu w lumpeksie 6 par bodow, trzy pary spodni , chyba ze cztery pary spiochow , wiec można dużo więcej nawet kupić:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da na pewno da ! Spokojnie musisz poczekać : *
    Asmee Ja np. Nigdy nie kupowalam ubranek , żadnych rzeczy dla dzieci nie będąc w ciąży a będąc juz w niej będę kupować kolo września tak ok półtora miesiąca , miesiąc przed porodem ... Uważam ze wystarczy :) a tez nie będę masy ciuchow kupować bo jak mowie to część dostane a te pierwsze ciuszki to dwa tygodnie i odkladasz na bok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć. Wyprać/wyparzyć można i gotowe :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana za 30 zł to Ja znajomej kupilam dwa miesiące temu w lumpeksie 6 par bodow, trzy pary spodni , chyba ze cztery pary spiochow , wiec można dużo więcej nawet kupić:)
    W sumie jeszcze nie kupowałam więc dokładnie nie wiem, ale na pewno odwiedzę :D do tego mam termin na luty więc trafie na grudniowe wyprzedaże! :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dobrze wiedzieć. Wyprać/wyparzyć można i gotowe :)
    A jasne , ze tak ... Jak ciuszki są w dobrym stanie to oczywiscie !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    W sumie jeszcze nie kupowałam więc dokładnie nie wiem, ale na pewno odwiedzę :D do tego mam termin na luty więc trafie na grudniowe wyprzedaże! :D
    Dokładnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jeszcze zakupów robić nie będę. i wiem że nawet jak zajdę w ciążę to np sklepu typu smyk będę musiała omijać szerokim łukiem bo ja mam bzika na punkcie ubranek dla dzieci :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwielbiam ale powiem Ci , ze będąc nawet w ciąży ogarniam się i idzie mi to lepiej niż przed nią nawet :)
    Na wszystko jest czas a Ja osobiście nie kupuje za wcześnie co by nie zapeszac serio , juz w życiu przeżyłam stratę dzień po tym jak znajomy smoczek mi kupił ! Znajomy ... Były maz mojej przyjaciółki którego nienawidzę a za smoczka nienawidzę go jeszcze bardziej serio ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ