Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze świetne te rzeczy. Może bym się tym zainteresowała. Tyle że ja mam prawie cała wyprawkę już, część kupowaliśmy po trochę, jak byłam w ciąży, część dostałam od rodzeństwa, i tak to leży u mnie do tej pory.. Ale w sumie czemu nie spróbować
Zakręcona - dziękuję za tę informację z tymi jajkami. Nawet nie wiedziałam, że tak nerki obciążają. Ani by mi to do głowy nie przyszło, żeby poczytać o tym. Człowiek jednak całe zycie się uczy.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi to już masz z górki
Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ?hehe
gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Gabi to już masz z górki
Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ?hehe
-
nick nieaktualnyAgnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło.
ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić .
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Agnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło.
ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić .
Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy
-
Lumpeks to najlepsze rozwiazanie na kupienie wielu ubranek i Ja tez właśnie mam taki zamiar zwiedzania grzebalczykow . Owszem nowe niektore tez będą bo wszystkiego w grzebalczyku nie kupimy ...
A no liczą sie bo wiedza ze rodzice nie maja wyjścia , kupić muszą... Na nago dziecko chodzić nie będzie nie:)
Ja dużo ubranek od znajomej dostane na pierwsze miesiące bo ona ma synka który urodził się w kwietniu to akurat z tego co wyrośnie przejmie mój Antek a na prawdę ma super ciuchy: ) -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:To serio warto pochodzić po lumpkach wystarczy wyprać i masz super ciuszki
Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy
Paulette lubi tę wiadomość
-
Da na pewno da ! Spokojnie musisz poczekać : *
Asmee Ja np. Nigdy nie kupowalam ubranek , żadnych rzeczy dla dzieci nie będąc w ciąży a będąc juz w niej będę kupować kolo września tak ok półtora miesiąca , miesiąc przed porodem ... Uważam ze wystarczya tez nie będę masy ciuchow kupować bo jak mowie to część dostane a te pierwsze ciuszki to dwa tygodnie i odkladasz na bok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kochana za 30 zł to Ja znajomej kupilam dwa miesiące temu w lumpeksie 6 par bodow, trzy pary spodni , chyba ze cztery pary spiochow , wiec można dużo więcej nawet kupić
do tego mam termin na luty więc trafie na grudniowe wyprzedaże!
-
nick nieaktualny
-
Ja tez uwielbiam ale powiem Ci , ze będąc nawet w ciąży ogarniam się i idzie mi to lepiej niż przed nią nawet
Na wszystko jest czas a Ja osobiście nie kupuje za wcześnie co by nie zapeszac serio , juz w życiu przeżyłam stratę dzień po tym jak znajomy smoczek mi kupił ! Znajomy ... Były maz mojej przyjaciółki którego nienawidzę a za smoczka nienawidzę go jeszcze bardziej serio ...