X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sporo juz jesteś tam. , Ja w UK jestem 2,5 roku nie cale a mój D 9 lat

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ,fajne sa te kocyki :) szkoda,ze nie masz swojej prywatnej stronki :)

Zakręcona No juz trochę jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:17

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałabym mieć zarejestrowaną firmę, bo teraz do takich sprzedażowych profili skarbówka się przyczepia.. znajomego ostatnio za sprzedaż części na olx dorwali ;/

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze za kocykami i tym podobnymi rzeczami nie miałam okazji się rozglądać. Zresztą ja mam jeszcze swój kocyk z łóżeczka i poduszeczkę hahaha :D więc zaplecze już mam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze świetne te rzeczy. Może bym się tym zainteresowała. Tyle że ja mam prawie cała wyprawkę już, część kupowaliśmy po trochę, jak byłam w ciąży, część dostałam od rodzeństwa, i tak to leży u mnie do tej pory.. Ale w sumie czemu nie spróbować ;)

Zakręcona - dziękuję za tę informację z tymi jajkami. Nawet nie wiedziałam, że tak nerki obciążają. Ani by mi to do głowy nie przyszło, żeby poczytać o tym. Człowiek jednak całe zycie się uczy. ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi to już masz z górki ;)

Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ? :P hehe

gabi544, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Gabi to już masz z górki ;)

Powiem Wam, że te ceny to jest na prawdę lekka przesada. Niemowlę założy coś raz i za chwilę z tego wyrośnie, a ceny jak dla nas starych są albo i droższe. No ale przecież moje dziecko nie będzie gorzej ubrane od dziecka mojej przyjaciółki, nie ? :P hehe
    Ohh ja nie mam takiego parcia na ubranka, super jak dziecko jest modnie i fajnie ubrane. Zawsze jakaś koleżanka/siostra/kuzynka ma ubranka po swoich dzieciach i można dostać albo odkupić za grosze:) Kiedys gdy moja koleżanka była w ciąży poszłam z nią do lumpeksu. To co ona tam kupiła za drobne pieniądze to przesada. Nakupowała ubranek znanych drogich firm:) Oczywiście nie wszystko używane, ale zazwyczaj tak jak piszesz pierwsze ubranka dziecka zakłada się tylko raz więc nie widzę problemu żeby kupić używane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło. ;) ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić . ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Agnesia to dobry pomysł. nawet by mi do głowy nie przyszło. ;) ja niestety nie mam po kim dostać ubranek. chyba, że jak już może będę w ciąży to moja siostra się nade mną zlituje (w co wątpię). Więc wiem, że z moim eM. będziemy musieli sobie jakoś sami radzić . ;)
    To serio warto pochodzić po lumpkach wystarczy wyprać i masz super ciuszki :D Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lumpeks to najlepsze rozwiazanie na kupienie wielu ubranek i Ja tez właśnie mam taki zamiar zwiedzania grzebalczykow . Owszem nowe niektore tez będą bo wszystkiego w grzebalczyku nie kupimy ...
    A no liczą sie bo wiedza ze rodzice nie maja wyjścia , kupić muszą... Na nago dziecko chodzić nie będzie nie:)
    Ja dużo ubranek od znajomej dostane na pierwsze miesiące bo ona ma synka który urodził się w kwietniu to akurat z tego co wyrośnie przejmie mój Antek a na prawdę ma super ciuchy: )

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez niestety nie ma co liczyc na ubranka, chyba ze kuzynka o mnie pimysli, bo akurat zaciazyla :) ale tez nie mam jakuegos parcia. W razie czego bedziemy kupować uzywane na allegro, duzo tego wszedzie.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak ;) na chwilę obecną jeszcze się nie rozglądam, ale może niedługo Bóg mi pozwoli, żebym i ja mogła ...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    To serio warto pochodzić po lumpkach wystarczy wyprać i masz super ciuszki :D Gap, Zara H&M tam jest wszystko a koszt ok 30zł za 4-5rzeczy
    Kochana za 30 zł to Ja znajomej kupilam dwa miesiące temu w lumpeksie 6 par bodow, trzy pary spodni , chyba ze cztery pary spiochow , wiec można dużo więcej nawet kupić:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da na pewno da ! Spokojnie musisz poczekać : *
    Asmee Ja np. Nigdy nie kupowalam ubranek , żadnych rzeczy dla dzieci nie będąc w ciąży a będąc juz w niej będę kupować kolo września tak ok półtora miesiąca , miesiąc przed porodem ... Uważam ze wystarczy :) a tez nie będę masy ciuchow kupować bo jak mowie to część dostane a te pierwsze ciuszki to dwa tygodnie i odkladasz na bok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć. Wyprać/wyparzyć można i gotowe :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana za 30 zł to Ja znajomej kupilam dwa miesiące temu w lumpeksie 6 par bodow, trzy pary spodni , chyba ze cztery pary spiochow , wiec można dużo więcej nawet kupić:)
    W sumie jeszcze nie kupowałam więc dokładnie nie wiem, ale na pewno odwiedzę :D do tego mam termin na luty więc trafie na grudniowe wyprzedaże! :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dobrze wiedzieć. Wyprać/wyparzyć można i gotowe :)
    A jasne , ze tak ... Jak ciuszki są w dobrym stanie to oczywiscie !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    W sumie jeszcze nie kupowałam więc dokładnie nie wiem, ale na pewno odwiedzę :D do tego mam termin na luty więc trafie na grudniowe wyprzedaże! :D
    Dokładnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jeszcze zakupów robić nie będę. i wiem że nawet jak zajdę w ciążę to np sklepu typu smyk będę musiała omijać szerokim łukiem bo ja mam bzika na punkcie ubranek dla dzieci :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwielbiam ale powiem Ci , ze będąc nawet w ciąży ogarniam się i idzie mi to lepiej niż przed nią nawet :)
    Na wszystko jest czas a Ja osobiście nie kupuje za wcześnie co by nie zapeszac serio , juz w życiu przeżyłam stratę dzień po tym jak znajomy smoczek mi kupił ! Znajomy ... Były maz mojej przyjaciółki którego nienawidzę a za smoczka nienawidzę go jeszcze bardziej serio ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ