Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tzn wiesz co zdjęcie masz bardzo wyraźne ale tam praktycznie nic nie widać , sama po przypatrzeniu się nie jestem pewna bo może tak jakiś cień cienia cienia i jeszcze raz cienia będzie ale Ja bym obstawiala ze nic nie ma , spróbuj może rano z siuskow rannych !
-
nick nieaktualny
-
Dysfunkcja cialka zoltego. Stad luteina... norma taka dla zdrowej ciazy to 60 ja mam 32. Tutaj oczywiscie nic nie zrobia bo powyzej 30 oznacza ze dochodzi do owulacji. Co z tego ze jest niedomoga lutealna i plamienia przed okresem. Tez normalne wedlug SPECJALISTOW tutaj.
-
Alicja92 wrote:Dysfunkcja cialka zoltego. Stad luteina... norma taka dla zdrowej ciazy to 60 ja mam 32. Tutaj oczywiscie nic nie zrobia bo powyzej 30 oznacza ze dochodzi do owulacji. Co z tego ze jest niedomoga lutealna i plamienia przed okresem. Tez normalne wedlug SPECJALISTOW tutaj.
No to teraz juz rozumiem czemu musisz -
Dziewczyny, wybaczcie że nie przeczytam Waszych wcześniejszych postów, ale dopiero dotarłam do domu i padam na twarz.
Muszę Was tylko poprosić o kciuki, żeby owulka mi wypadła w niedzielę. Dzisiaj kreseczka na teście jest wyraźna ale słabsza od testowej. Obstawiam, że jutro będzie pozytyw ^^ a w niedzielę, wiadomo - TŻ wraca -
U mnie jedna gruba krecha a najlepsze jest to, ze snilo mi sie jak jakis murzyn wylewa na mnie kubel zimnych pomyj.
Do tego brzuch jak na okres boli caly czas. Piersi tez bola a nigdy mnie nie bolaly. Myslicie, ze jest jeszcze nadzieja? Musze powtorzyc test jutro. Zlecenie mojej Pani Doktor.
Tempka godzine wczesniej niz zawsze 36.99. Wedlug dodawania mam 37.09. Eh ja juz nie wiem co myslec.
Czy jak biore luteine to musze odstawic zeby byl okres czy jak ma przyjsc to sam przyjdzie? -
Kochana, nadzieja jest póki @ nie przyjdzie Nie łam się! Nt lutki nie odpowiem, bo nie wiem..
Jak o mnie chodzi to ja właśnie liczę dziś na pozytywny test owu, żeby owulka mi na jutro przypadła. Idealnie na powrót TŻ. Poniedziałek też ewentualnie ujdzie, bo wtedy będę miała dzień przed i dzień po owu.
Eh dziewczynki, lecę do pracy.W tym miesiącu przypadają mi też weekendy ;/ będę tu do Was zaglądać z nudów. Miłego dnia! -
Dzień dobry
Ja juz po sniadanku , oglądam porodowke do 11 mam czas zabukowany hehe
Jakie plany na weekend prócz twoich spędzonych w pracy asmee: (
Trzymam kciuiki za owulke !!! :d
Alicja no nadzieja jakąś może i tam jest ale nie nastawiaj się proszę bo jak @ przyjdzie będziesz miała wielkiego dola ! Lepiej się Milo zaskoczyć , nie rob testu jutro tylko za dwa dni ! Jak wyjdzie jedna kreska to po prostu wiadomo , nic nie pyklo ! A co do luteiny odstaw ja juz , jeżeli okaże się ze zaszlas znów ja wezmiesz odrazy proste . Ja teraz nie wiedząc w styczniu ze w ciąży jestem tylko ze my nic nie podejrzewalismy bo to był cykl odpuszczony całkowicie bralam lutke na wywołanie i bralam ja od 16 DC gdzie owulka przyszła wgle w 23 i potem odstawialm wgle ja i nie bralam w 37 DC zrobilam test bo tempka wskakiwala tak późno 37 ponad i moje laski mnie wręcz zmusiły hihi i bach niespodzianka wiec odrazy lutke wzielam a nie bralam jej przez 12 dni a mimo wszystko ok wiec nie ma co się bać odstawienia chwilowego