Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A co so boli okresowych to każda na poczatku ciąży prawie je w jakimś stopniu ma , Ja miałam bol taki brzucha dwa dni przed testowaniem ze aż mnie zgielo w pol i byłam pewna , ze @ przyjdzie a jeszcze o ciąży nie wiedziałam i wręcz czekalam na @ żeby nowy cykl zacząć później bolalo tez nie raz po teście ale dużo dwlikatniej aż w końcu przeszło: )
-
O włączyłam sobie juz TLC pooglądam trochę a pozniej idę sie kapać i ruszam do tego sklepu dziecięcego co zawsze mnie tak interesował Aaa i jeszcze chuba pojadę do Verony do sklepu bo ostatnio widziałam taka fajna sukienkę długa kupiłam koturny to przymierze ja do nich nigdy długiej kiecki nie miałam
-
Ja w ciąży teraz na wakacje mam trzy długie sukienki , na te upały w sam raz ! Dla mnie juz szpilki czy koturny to odpadają a szkoda bo strasznie kocham w nich chodzić , kręgosłup juz nie daje rady ... To jednak 6 miesiąc ciąży , może bardzo jej nie widać ale jednak obciazenie jest wielkie. A Ty korzystaj póki możesz ... Za pol h maja być ciążę i porody z zaskoczenia:)
-
Ja dziś chyba postawie na totalny relax. Nie wiem, moze z psem pójdę o ile pogoda pozwoli, albo faktycznie spedze dzien przed tv. Jutro od rana do pracy wiec na nic innego sobie nie moge pozwolic. Chodzenie oo centrum handlowym w weekend to dla mnie zadna przyjemjosc, szcegolnie ze moge sobie na to pozwolic w tygodniu przed poludniem, kiddy to nie ma ludzi.
-
A ja zaraz wychodzę do sklepu,po sukienkę dzis nie jadę nie chce mi sie
Alicja myśle,ze takie rozmyślanie na zapas to niedobra sprawa,a kiedy masz termin @ ze umówiłas sie na bete??
Mordeczko jak Twoje samopoczucie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 11:58
-
Asmee dokładnie , wyluzuj się ile można , Ja nie pracuje juz ale mimo to cały tydzień tez zmeczyl mnie ...
Miałam wskoczyć w wannie zrelaksowac się i o leże i na wspólnej oglądam ale zaraz się zbiore szkoda dnia. Alicja ale nie możesz myśleć w ten sposób ze bo wcześniej poronienie to i teraz tak będzie , jest strach owszem miałam to samo jak zaszlam w ciążę ale szczerze !? Codziennie powtarzalam sobie ze będzie juz dobrze i tobie proponuje to samo bo ja widzę ze ty jesteś strasznie taka skolowana wszystkim ! Ja bym poczekala ze dwa dni i zrobiła test jak wyjdzie negatyw to wiadomo i nie ma co na bety chodzić wydawać kasę i szukać ciąży której nie ma , po prostu próbować następny cykl , masz piękny wykres ale niestety nie każdy taki ideał kończy się ciąża. .. Nie raz miałam takie cudo i bach @ przychodziła ! Uspokoj się ryba trochę bo szalejesz mowie bez owijania w bawełnę bo nie lubię tego robić wiec jak cie cos urazilo to wybacz -
Mordeczko to zazdroszcze hehe mnie pierwsze 12 tyg zabijalo dosłownie w życiu tak źle się nie czulam , ciągle rzyganie , mdłości , brak apetytu , sił , ciągle siku cos ciągle dopiero zaczęło się robić lepiej po 14 tyg ale właśnie są osobyn co cudnie ciążę przechodza
-
Zakrecona ja wiem tylko ja znam pelno przypadkow gdzie ciazy i tydzien po spodziewanej @ nie ma.
Okropnue skolowana jestem i rozmowa ze mna to chyba jak grochem o sciane. Juz na pon sie umowilam wiec pojade. Mam nadzieje ze ktos z nami jest
Wczorajszy mail mnie tak skolowal. -
No tez mam nadzieje ze ktoś jednak jest ale uważam bez sensu ze idziesz ale oki rob jak ci serduszko podpowiada.
Co do ciąż to są różne , jeżeli miałoby się tak stać to i tak nic niestety mię po możesz pomoc tak wczesnej ciąży: ( a wcale tak nie musi się stać ! Nie możesz zakładać najgorszego