Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Alicja wszystkiego dobrego z okazji waszej rocznicy , ruszaj skarbie i zdzialaj mezusiowi obiad niespodziankę
Juz niedługo wszystkie będą robić zakupy ciazowe !
Ja juz po sniadanku:) obejrzalam porody na Polsat café i zaraz kąpiel
Piękna mam dziś pogodę aż chce się żyć !
Dziś idziemy popatrzeć na ubrania jakieś dla malucha i w sobotę następną po wypłacie będziemy wiec lecimy w szaaaaaal ! -
U mnie się rozpogodziło i słoneczko swieci
Zakręcona ale zazdroszczę Ci tych zakupów tez juz bym chciała je robić Aaa mam pytanko jutro idę na te badania i tez siuski muszę oddać ,te siuski musza byc z porannego pierwszego moczu ?? -
Tak kochana , z pierwszego moczu ale pamietam żebyś się podmyla przed wysiusianiem bo wyjdzie ci w moczu pełno bakterii i troszkę będzie tu fałszywy wynik:) wiec najpierw dupka myta a potem siusiek:) i nie jedź nic przed pobraniem krwi to chyba wiesz hehe
Kochana tak Ci czas zleci ze uwierz , ze nie zauwazysz nawet a na biegu wózek bedziecie kupować: D
Dziś to jeszcze nie idziemy kupować ale popatrzeć ,sobota lub piątek będzie naszym dniem hihi -
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:U mnie się rozpogodziło i słoneczko swieci
Zakręcona ale zazdroszczę Ci tych zakupów tez juz bym chciała je robić Aaa mam pytanko jutro idę na te badania i tez siuski muszę oddać ,te siuski musza byc z porannego pierwszego moczu ??ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Tak kochana , z pierwszego moczu ale pamietam żebyś się podmyla przed wysiusianiem bo wyjdzie ci w moczu pełno bakterii i troszkę będzie tu fałszywy wynik:) wiec najpierw dupka myta a potem siusiek:) i nie jedź nic przed pobraniem krwi to chyba wiesz hehe
Kochana tak Ci czas zleci ze uwierz , ze nie zauwazysz nawet a na biegu wózek bedziecie kupować: D
Dziś to jeszcze nie idziemy kupować ale popatrzeć ,sobota lub piątek będzie naszym dniem hihi -
Dokładnie pierwszy strumień siuska pusc w WC lub wanne ja najczęściej sikam w wannie bo kuzwa obsikuje ręce hahaha . Nigdy mi sikanie nie sprawiało do probówki problemów w w ciąży tak od 4 miesiąca sikalam gdzie chciało i po rekach hahaha
Taki obejszczaniec ze mnie haha
No mamy wybrany mniej więcej juz:) zaraz Wam linka wrzuce ... -
http://camarelo.pl/w6.html
To ten wózek ale kolor chcemy niebiesko-szary
Mnie jeszcze bardzo podoba się ten żółto -szary ale jednak mój nie bardzo chce bo zbyt mocno oczojebny wiec raczej zostaniemy właśnie przy niebiesko szarym , nawet jak za kilka lat będziemy mieli córkę co nam się marzy to będzie jak znalazł jest wózek uważam piękny
Przede wszystkim gondola wysoka i rączką a my jesteśmy dość wysocy wiec niski wózek odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:36
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny