Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem, wiem W tym miesiącu nawet się jeszcze nie staraliśmy, więc nawet nie liczę za bardzo na nic, a test zrobiłam z tego powodu, że dopadła mnie infekcja:/ i tak dla świętego spokoju go wykonałam przed globulkami.
Dopiero od przyszłego miesiąca ruszamy pełną parą -
nick nieaktualny
-
Biedroneczko na razie nie musisz , Ja mam kolczyka w pepku o dopiero wyjelam parę dni temu bo skora pępka mi się zaczęła na boki ńaciagac wiec juz dla bezpieczeństwa wyjelam żeby nie pękło.
Mordeczka no sorka , ze Cie wpieprzylam haha: P
Carmen no świetny jest nie .
Jeny dopiero usiadlam odsapnac , zrobilismy zakupy , obiadem ugotowalam dziś niedziela wiec zaszalalam i z robilam rosolek i potem na drugie schabik z ziemniaczkami i sałata z kefire bo śmietany nie jem od roku:) a teraz stygnie mi ciasto i robię kremowki papieskie jednak nie tarte:) mniaaaaaaam , zjadlam obiad i aż zmęczona jestem ! -
nick nieaktualny
-
Na mnie espumisan w ciąży wgle ale to wgle nie działa ale może na Ciebie podziala i jeszcze herbatka z kopru:) zasikasz się po takiej porcji picia na noc hehe
Ja zaraz ide się kąpać , polezec w wannie bo tak napitala mnie nad tylkiem kawałek pleców ze oszalec idzie plus kark mi się zastosował i nie moje kręcić w prawo głową , masakra jakąś normalnie. ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny