Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To tez była miłość od pierwszego wejrzenia buhhaaaa quinny moodd
http://static.pokazywarka.pl/i/5926334/934279/image.jpg
Dziewczynki jeszcze jedno chore pytanie mam:jak ja. Teraz często wstaje do wc w nocy i nad ranem to o ktorej mam nasikać do pojemnika ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:30
-
Kochana no każdy ma swoja miłość co do wózka:) Ja osobiście tych wózków Quinny bardzo nie lubię , dla mnie są mega ale to mega nie wygodne . Ładnie wygląda jako spacerowka ale nie podoba mi się np. L3zacy , gondola ale to mowie każdego własny wybór:)
Mordeczko to co wózka nie będziesz używać ?
Ja nie mam zamiaru chustowac dziecka , może i troszkę lżej niektórzy mówią a ja bardziej bym powiedziała ze łatwiej wyjść bez wózka ale idąc na zakupy ciężko jest mosic dziecko plus reklamówki a w wózku zawsze masz dol na zakupy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Pomylilam , chodziło mi o ciebie; *
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Kochana no każdy ma swoja miłość co do wózka:) Ja osobiście tych wózków Quinny bardzo nie lubię , dla mnie są mega ale to mega nie wygodne . Ładnie wygląda jako spacerowka ale nie podoba mi się np. L3zacy , gondola ale to mowie każdego własny wybór:)
Mordeczko to co wózka nie będziesz używać ?
Ja nie mam zamiaru chustowac dziecka , może i troszkę lżej niektórzy mówią a ja bardziej bym powiedziała ze łatwiej wyjść bez wózka ale idąc na zakupy ciężko jest mosic dziecko plus reklamówki a w wózku zawsze masz dol na zakupy:)ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs