X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w nocy teraz cześciej wstaje siku a w dniu to juz całkiem co chwile biegam :) idę spać bo rano trzeba wstać na badania :)
    Kolorowych :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje co u was regularnie. My też dzisiaj rosół zjedliśmy u dziadków bo byłyśnlmy z kuzynką o ciążach powiedzieć

• ona. Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem rosoło-lubna :)
    Ja co prawda nie w ciąży jeszcze, ale siusiu chodzę często, szczególnie wieczorem. Wczoraj w ciągu godziny byłam z 9 razy chyba :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam!

U mnie 'po sprawie'. Wczoraj spakowałam męża na dożywotnią delegację. Moja cierpliwość się skończyła.. i wiecie co? Chyba do tego stopnia pogodziłam się z tym, że go ciągle nie ma, że nie odczuwam jego braku. Fakt faktem, że wieczorem dla odstresowania był % z przyjaciółką, ale.. czuję się lepiej, wolna. Teraz mogę realizować swoje marzenia.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)

Ja juz po badaniach 7 ampułek krwi mi sięgnęli :) nad ranem sie jakos obudziłam i cholernie zimno mi było aż sie cała telepalam jak maz mnie przytulił to zaraz poty mnie zalały i tak w kółko blehhh

Asmee wiesz co widocznie tak miało byc i skoro czujesz sie teraz lepiej i wolna to widocznie faktycznie było cos nie tak :) a jemu jak zależy to wszystko przemyśli i sie nie podda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:15

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;)
    Asmee czy ja dobrze zrozumiałam Twój post ? Rozstaliście się ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, dobrze rozumiesz.
    Dorastałam do tej decyzji długo. Prawda jest taka, że będąc z nim byłam sama i byłabym zawsze. Zdecydowaliśmy się na dziecko, ale to ja się starałam, mi zależało, mnie goni czas. Chciałam mieć i jego i bobasa, a nie można zjeść ciastko i mieć ciastko.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację kochana mam nadzieję że zostaniesz mamusią z takim mężczyzną który tak samo tego pragnie jak Ty. Choć też mam cichą nadzieję że do męża coś dotrze i zmieni coś w sobie

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !
    Biedroneczko no mnie tez ściągali po 6 np a raz 8 :o
    Upuszczaja jadu i tyle hehe
    Asmee kochanie wiesz co znasz opinie na ten temat moja , nic nie dało ... Najwyraźniej w ten sposób trzeba było , najważniejsze , ze nie ubolewasz mocno nad tym i to nie oznaka braku miłości a dorosłości i dążenie do własnych marzeń , najwidoczniej tak musiało miedzy wami się stać .
    A jaka reakcja jego była na to wszystko ? Tak łatwo odszedł ?
    Miejmy nadzieje , ze zrozumie i wróci w pełni gotowości w wasz związek zainwestować całego siebie a nie ze ty wiecznie sama i jeszcze dziecka nie chce ....

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, u mnie nieco inna sytuacja, bo mam bardzo ograniczony czas na zajście w ciążę. Rozważam skorzystanie z nasienia dawcy. Nie liczyłabym, że mój TŻ coś w sobie zmieni. Myślę, że dla niego to był dobry moment, bo sam nie miał tyle odwagi, żeby odejść.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee nie znam sytuacji, ale jeśli czujesz, że tak będzie lepiej to widocznie tak miało być. Mam nadzieję, że albo mąż zrozumie swój błąd i wróci zmieniony, albo znajdziesz faceta, który będzie pragnął tego co Ty i już nie długo będziesz tuliła maleństwo do siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:50

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee to co teraz zrobisz ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, tak jak mówiłam, zastanawiam się nad dawcą.

Teraz jak o tym pomyślę, to chyba lepiej, że tak się stało. Co z tego, że na papierku dziecko miałoby ojca, jak praktycznie by go nie widywało.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację kochana lepiej być samotną matką niż mieć męża którego nie ma... Asmee a czemu masz ograniczony czas na zajście w ciążę ? Sorki że pytam

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana masz racje , nie jedno dziecko jest szczesliwsze bez ojca !
    Asmee ale to chyba kupa procedur z takim czymś , dowiadywalas się cos ? Czytalas ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle powiem Wam , ze rozpadalo się u mnie ale jaja , przed chwila było słońce i skwar a teraz pada i zachmurzone niebo .
    Kurcze wiecie jak wczoraj mocno mnie rozbolala przed sen ręką lewa , cala ale aż zdrentwiala i bolala mocno ... Wystraszylam się trochę , położyłam się na prawym boku i przestała bolec ... A w ciąży tez za mocno na prawym nie wolno spać ani na plecach bo uciska się żyłę glowna i myślę ze mogłam za długo polezeć na plecach np. I wieczorem się odezwalo ale przeszło na szczęście szybko a ja spalam juz na moim znienawidzonym lewym boku

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Cześć Wam!

U mnie 'po sprawie'. Wczoraj spakowałam męża na dożywotnią delegację. Moja cierpliwość się skończyła.. i wiecie co? Chyba do tego stopnia pogodziłam się z tym, że go ciągle nie ma, że nie odczuwam jego braku. Fakt faktem, że wieczorem dla odstresowania był % z przyjaciółką, ale.. czuję się lepiej, wolna. Teraz mogę realizować swoje marzenia.
    Najważniejsze żebyś była szczęśliwa i się nie męczyła!

U mnie bez nocnych bóli, ale nie chwałę dnia przed zachodem, zobaczę przez kilka dni

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia a co Cie boli ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten brzuch w nocy;D chyba przez wzdęcia

• Asmee Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana masz racje , nie jedno dziecko jest szczesliwsze bez ojca !
    Asmee ale to chyba kupa procedur z takim czymś , dowiadywalas się cos ? Czytalas ?

Czytałam, dowiadywałam się.. ale ja chyba załatwię to na własną rękę (że tak powiem).

Zakręcona, z tym spaniem to nie tak do końca, że nie wolno. Większość lekarzy mówi, żeby spać tak jak wygodnie. Jeżeli dziecku będzie niewygodnie, to 'da znać'. Dość logiczne, że jeżeli będziesz leżała tak, że 'coś' będzie uciskane, to poczujesz dyskomfort.

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ