Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam zakochana!.Zakochana w białym owalnym łóżeczu z bialym baldachimem firmy Stokke
to była miłość.Milosc od pierwszego wejrzenia
ahhhh jakie cudoooo !!!!!!
Mordeczka to swietnie,ze samopoczucie ok:) ja w ogole nie mam żadnych dolegliwości prócz ze czasami brzuszek delikatnie zaboli i oby tak mi juz zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 20:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aha No to super Ci sie udało
te łóżeczko owalne samo kosztuje u mnie 499€ kurde trochę przesada jak na łóżeczko ,ale nie wiem czy bede potrafiła sie jemu oprzeć ,zobaczymy
. Aaaaaa i miliony cudownych ciuszków
szok normalnie widok tych maleńkich rzeczy mnie wzruszył
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Biedroneczko lozeczko baja !!! Można je podnieść ?
A to zdjęcie co agnesia ja takie lozeczko dostalam od szefowej po jej coreczce:) nie zniszczone spala w nim tylko pol roku:) białe piękneTylko że to kolekcja vanilla one nie są białe te mebelki tylko właśnie waniliowe
-
Zakręcona wersja mini ma dwa poziomy i jest do 6 msc Sa tez dwie inne wersje nawet do 7 lat naprawdę jest boskie te łóżeczko na żywo jeszcze piękniejsze
ja juz czytam opinie o nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:28
-
No piękne jest to prawda !
Kochana Ja nie mowie ze ta sama firma lozeczka tylko , ze takie samo wygladowojest białe ładne to moje takie do tego tez w zestawie maja komode jak wrzucilas , a może to taki zestaw w inne kolory nie wiem sama:) nie wnikam , kupiec sobie materac nowy i mam lozeczko
-
Ja tez chce białe łóżeczko i białe mebelki ogólnie chce jasny pokoik a dodatkami w jakimś kolorze
te łóżko wkręciło mi sie na maxa ale misze pomysleć bo widzę,ze jedna kobitka nie jest zadowolona ,jeszcze mam trochę czasu
ja juz byłam w łożku zeby wymyte i mi sie ssanie włączyło ,musialm iść zjeść kanapkę i paczka
Uciekam spać,dobranoc -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No piękne jest to prawda !
Kochana Ja nie mowie ze ta sama firma lozeczka tylko , ze takie samo wygladowojest białe ładne to moje takie do tego tez w zestawie maja komode jak wrzucilas , a może to taki zestaw w inne kolory nie wiem sama:) nie wnikam , kupiec sobie materac nowy i mam lozeczko
oglądam sobie akcesoria dziecięce, bujaczki, maty i takie tam:D Kurcze już się doczekać nie mogę aż będę sobie mogła wszystko kupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi za to prawy dokucza tak ze się zwijam z bólu. A temp wywinela mi psikusa C.o wczoraj test owu negatywny więc mam nadzieję, że dziś będzie pozytyw choć temp na to nie wskazuje. Spałam całą noc jak dziecko więc nie mam pojęcia skąd ta temp
owu będzie, jestem przekonana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 08:26