Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a jak podchodzicie do akcesoriów dziecięcych typu kołderki/kocyki? Ostatnio zwróciłam uwagę na cenę małych kocyków i porównując do cen dużych są przesadzone.. bo mają certyfikat, że dla dzieci się nadają. Cholerka, nie wiem jak wy, ale ja za papierek płacić nie lubię. Przez to zaczęłam sama szyć tego typu rzeczy.
-
Ja tez za papierek nie lubię płacić , Ja dostalam kocyk taki dla dziecka mały od znajomej i dokupie może jeszcze jeden albo i nie bo mam taki sam materiał ale właśnie duży w domu i wsio ... Ja nie umiem szyć takich cudów , dziadka może po proszę bo on ciągle szyje to cos zrobi a się kupi materiał po proatu
-
Zakręcona zobaczycie sobie ,ale tak jak piszesz można zrobic ciut mniejsze a jeszcze kasy sobie zostawić
Kuzwa nie wiem co mam robić ,tak czy siak muszę tutaj "pizdogrzebke"znaleść a jak cos to na poród do Pl ,nie wiem naprawdę nie wiem ja wolałbym rodzic w Pl ,czas pokaże .
A co do kocykow to jeszcze nie gapiłam sie ,ale jakis czas tem na fb mi wpadła stronka gdzie sa fajne kocyki podusie itp dla dzieciaczków . -
Kochana masz czas na przemyslenie , na spokojnie sobie pomyslcie , ustalcie:)
Albo zrobić wesele takie ze wynająć samemu kucharki i kupić jedzenie , więcej latania a większe wesele tak jak marzylam za tańsza kwotę . zobaczymy przemyslimy jeszcze -
Biedroneczka29 wrote:A co do kocykow to jeszcze nie gapiłam sie ,ale jakis czas tem na fb mi wpadła stronka gdzie sa fajne kocyki podusie itp dla dzieciaczków .
Ja swoją przygodę z szyciem też zaczęłam od strony na fb i to właśnie ze względu na wygórowane ceny. Polar to koszt około 12 zł, bawełna 10, ocieplina kilka zł. No i z takiego zestawu mamy 2 kocyki dziecięce za śmieszną kwotę. A w sklepie ponad 40zł za sztukę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Patka!
Dziewczyny, dokładnie strony nie pamięta, za dużo ich mam polubionych Ale podaję przykładową. Nawet nei wiecie jak łatwo coś takiego zrobić ALE materiały kupujcie na allegro, bo są dużo tańsze niż stacjonarnie (jak coś, służę radą).
https://www.facebook.com/pages/KocykMaluszka/385065568361240?ref=ts&fref=ts
Ja szyję kocyki, kołderki, poduszki, materacyki. Wszystko zależy od tego jaką maszynę macie i czy jest w stanie przeszyć piankę tapicerską/ocieplinę
Agnesia to do roboty! Po co masz przepłacać, jak możesz sama zrobić. A jaka satysfakcja, że dzidziuś ma wyprawkę robioną przez mamusię (i do tego niepowtarzalną)! Ja sobie obiecałam, że to co mogę zrobię maleństwu sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:35
-
Zakręcona carbonara,carbonara ja jeszcze niedawno zrobiłam wszystkim w pracy na obiad,ale makaronem jestem przeżarta blehhh zazwyczaj go jadłam dzien w dzien w pracy wiec wychodzi mi uszami dobrze,ze Ci smakowała ja zjadłam 1.5 bułki z pomidorem,rogala ,teraz zjem macedonie z brzoskwiń a na obiad chuba ugotuje tortellini albo risotto zrobię ,w ogole to ja nie mam apetytu,myslalam ze jak bede w ciąży to to sie zmieni ale jaka narazie niestety nie .
Asmee juz zerkam na stronkę
-
No właśnie a może z czasem jakiś większy miał przejdzie z Takimi ciuchami ? Może w necie na FB się ogladaj cos , na allegro ?:>
Ja właśnie zjadlam , wypilam gorąca herbatke żeby brzusio nie bolal po serze i teraz leże i kuchenne rewolucje ogladam
Antek cos w brzuchu swiruje powoli , scieme wali i myśli ze się nie skapne ze kopie mnie w środku po plecach prawie haha
A na tym etapie czuje ze każdy ruch , smrodek jeden -
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona carbonara,carbonara ja jeszcze niedawno zrobiłam wszystkim w pracy na obiad,ale makaronem jestem przeżarta blehhh zazwyczaj go jadłam dzien w dzien w pracy wiec wychodzi mi uszami dobrze,ze Ci smakowała ja zjadłam 1.5 bułki z pomidorem,rogala ,teraz zjem macedonie z brzoskwiń a na obiad chuba ugotuje tortellini albo risotto zrobię ,w ogole to ja nie mam apetytu,myslalam ze jak bede w ciąży to to sie zmieni ale jaka narazie niestety nie .
Asmee juz zerkam na stronkę
Ty we Włoszech to juz obeznana w gotowaniu ich hihi a długo tam mieszkacie ? Bo nie pamiętam czy mowilas -
Moj maz jest tutaj juz ok 12 lat a ja jestem z 6 oo to Ci Antoś boksuje mamusie tez oglądałam kuchenne rewolucje
Asmee to ta stronka co ma 66 polubien?? I w ndz został dodany komplecik dla Antosia niebieski w słoniki?? Bo nie mogę linka skopiować całegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:02
-
Tak dokładnie. Tak jak mówiłam, to nie dokładnie ta stronka, którą miałam na myśli (kurcze, jak znajdę to Wam wrzucę) ale kocyki są szyte w bardzo podobny sposób. Sama dla siebie szyłam taki na całe łóżko i muszę przyznać, że są super milutkie i dość ciepłe.