Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ;) mnie to tak wzdęło od kilku dni, że sama wyglądam jak bym była już w konkretnym tygodniu ciąży :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee no właśnie nie narzekam jak widać a cieszę się:) a chodzenie po piętrach i mnie sprawia bez brzucha juz trud pewien , bo teraz w ciąży mam bezdechu bo coraz wyżej juz dziecko jest i to tez nie pomaga a mając jeszcze większy brzuch to masakrę musiała znajoma mieć . Ja się boje bo Ja na ostatnie dwa miesiące ciąży jestem w Polsce u Mamy i ona mieszka na 4 pietrze które jak się wchodzi to jak na 6 bo tak dookoła idziesz i jak mnie juz meczylo w piątym miesiącu wchodzenie tam a co dopiero będzie w 8 czy 9. Mam nadzieje ze za dużą nie bede

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo, współczuję! Ja mam problem żeby się wczłapać na 5, a w ciąży nie jestem.. a co dopiero w 8/9 mies x.x

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    O mamo, współczuję! Ja mam problem żeby się wczłapać na 5, a w ciąży nie jestem.. a co dopiero w 8/9 mies x.x
    to widzę, że nie jestem sama o.O

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego obawiam się strasznie , cóż jedno wyjście dziennie nie więcej bo nawet nie dam rady a codziennie ten jeden spacerek zalicze .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chciałbym mieć ładny mały zaokrąglony brzuszek ale zobaczymy co to bedzie ja jestem chudzielec 46 kg żywej wagi i 162cm wzrostu wiec z dużym brzuszkiem śmiesznie bym wygladała :) moi rodzice mieszkają na 4 pietrze wiec w Grudniu bede juz w 7m to tez czeka mnie trochę wysiłku po schodach :)

Maz pojechał po pizzę a ja wycisnęłam soczek z pomarańczy i kolacja z głowy ;) oczywiscie moja pizza to rukola pomidorki i ser grana :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, to my podobne jestesmy jak chodzi o bmi. Choc ja mam nieco wiecej kg, bo kolo 48, 3 aktualnie.. ale staram sie jeszcze trochę przybrac, tylko mi nie wychodzi

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee ja tez zawsze chciałam przytyć ale nie wychodzi mi to :)

Kuzwa barany w restauracji pomylili pizzę otwieram karton a tom 5 pomidorków i rozmaryno bleeeeeee :(

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez nie wychodzi. Wahania 1-2 kg nie wiecej... mam nadzieje, ze jak juz zajde w ciaze to mi troche kg zostanie.

Eh jakos dzisiaj nie moge myslec o jedzeniu.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety, ale z przybraniem kg nie mam problemów. chociaż jeszcze mieszczę się w swoim bmi ale po tym względem to wiem, że w ciązy będę musiała być bardzo uważna, bo łatwo przytyć, a zebym nie wyglądała jak potwór i wolałabym po porodzie jak najwięcej stracić tych kochanych kg ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dużo dużo cięższa od Was haha ale mam 176 cm wiec po mnie to rozkłada się wszystko ale tez nie mam problemu z przybieraniem wagi stad byłam na diecie bo po chorobach tarczycy itp mój organizm przybierał ze ledwo w lustrze się miescilam . A w ciąży mimo przybierania na wadze nie wygladam jeszcze fatalnie .
    Co do pizzy to nie mogą wymienić ? W końcu inne zamówienie skladalas i zaplacilas za nie !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja mam 174 cm ;) na diecie byłam mimo, że nie mialam nadwagi i dużo ćwiczyłam ale po poronieniu przytyłam 4 kg ;/ i nie mogę ich stracić :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu co to 4 kg kochana , Ja przez choroby przytylam ok 30 :) a zrzucilam 36 kg w 9 miesięcy samym zdrowym odżywianiem tzn troszkę więcej niż samo zdrowe jedzonko ,dla to jako dieta była bo takto zawsze normalnie jadlam .
    Teraz mam plus 10 no ale jestem w ciąży i jem normalnie ale oczywiscie bez przesady by nie stac sie wielorybem , to organizm troszkę siwe buntuje i przybyło parę kg ale reszta to juz ciąża:) nie jest to pierwszy czy drugi miesiąc wiec mam prawo juz zbierać kg ale po porodzie odrazy IDE na moja dietke:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie to wskazane teraz :) zresztą "tych" kochanym kg to nigdy nie za dużo :) Ja muszę najpierw zajść w ciążę i urodzić :P ale wiem, że jak juz się wszystko szczęśliwie uda to po porodzie też będę musiała się wziąć ostro za siebie. Moja siostra jest po dwóch porodach, a jest taka szczuplutka, że nie widać po niej, żeby chociaż raz rodziła. Ale ona dużo ćwiczy, a moja znajoma całe życie była jak patyk a po porodzie nic z tym nie robiła i jest trochę pulchnawa. Chociaż jej to bym powiedziała że na korzyść wyszło, bo lepiej wygląda ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz to zalezy jeden urodzi 3 dzieci i nic nie robi i chude jak patyk a druga urodzi jedno katuje się dietami i ćwiczeniami a tluszczyki , wałeczki ciągle są . Ja to samo powiedzialam , dieta i ćwiczenia jak tylko będę na siłach odrazy zabieram się za siebie tym bardziej ze ślub chcemy brać w sierpniu za rok to mam motywacje , ten ślub planujemy juz półtora roku wiec mógłby wypalic nie hehe a chce wyglądać zabojczo jako Panna młoda wiec trzeba będzie się wziasc za siebie hehe . Tak właśnie tych kilogramów nigdy za wiele jak nie przekroczą p!US 25 np hahaha

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my o ślubie też myślimy za rok w sierpniu, ale to wszystko wyjdzie w praniu ;)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wychodzimy z zalozenia, ze slub to za duzy wydatek i wolimy te pieniądze przeznaczyc na wakacje, mieszkanie.. jakos w tej kwestii jestesmy zgodni. Tym bardziej, ze ja panicznue boje sie byc w centrum zainteresowania, a na slubie niewatpliwie tak by bylo

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez tak podchodzi, ale ja jednak bym chciała miec jakies skromne wesele ;)

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona nie wysyłałam juz męża zeby z ta pizza jechał ,kurde jak ja Wam zazdroszczę tych ślubów ahhhhh chciałbym chciałbym przeżyć to jesCze raz <3

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee powiem Ci , ze jest to wydatek ale można wsiąść sobie skromny ślub nie musi on uważam być z wielka pompom żeby kilka osiedli wiedziało o nim hehe:)
    My robimy bez szału ślub ale na kilkadziesiąt osób:) jakoś masakrycznie dużo kasy nie wydamy a ślub chcemy wsiąść:) powiem Ci ze Ja tez się nie tyle co boje a krepuje być mega w centrum zaimteresowania i boje się powiedzieć przysięgę zw rozrycze się albo zatne cos tego typu wiesz

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ