Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asmee no właśnie nie narzekam jak widać a cieszę się a chodzenie po piętrach i mnie sprawia bez brzucha juz trud pewien , bo teraz w ciąży mam bezdechu bo coraz wyżej juz dziecko jest i to tez nie pomaga a mając jeszcze większy brzuch to masakrę musiała znajoma mieć . Ja się boje bo Ja na ostatnie dwa miesiące ciąży jestem w Polsce u Mamy i ona mieszka na 4 pietrze które jak się wchodzi to jak na 6 bo tak dookoła idziesz i jak mnie juz meczylo w piątym miesiącu wchodzenie tam a co dopiero będzie w 8 czy 9. Mam nadzieje ze za dużą nie bede
-
nick nieaktualny
-
Ja tez chciałbym mieć ładny mały zaokrąglony brzuszek ale zobaczymy co to bedzie ja jestem chudzielec 46 kg żywej wagi i 162cm wzrostu wiec z dużym brzuszkiem śmiesznie bym wygladała moi rodzice mieszkają na 4 pietrze wiec w Grudniu bede juz w 7m to tez czeka mnie trochę wysiłku po schodach
Maz pojechał po pizzę a ja wycisnęłam soczek z pomarańczy i kolacja z głowy oczywiscie moja pizza to rukola pomidorki i ser grana -
nick nieaktualnyja niestety, ale z przybraniem kg nie mam problemów. chociaż jeszcze mieszczę się w swoim bmi ale po tym względem to wiem, że w ciązy będę musiała być bardzo uważna, bo łatwo przytyć, a zebym nie wyglądała jak potwór i wolałabym po porodzie jak najwięcej stracić tych kochanych kg
-
Ja jestem dużo dużo cięższa od Was haha ale mam 176 cm wiec po mnie to rozkłada się wszystko ale tez nie mam problemu z przybieraniem wagi stad byłam na diecie bo po chorobach tarczycy itp mój organizm przybierał ze ledwo w lustrze się miescilam . A w ciąży mimo przybierania na wadze nie wygladam jeszcze fatalnie .
Co do pizzy to nie mogą wymienić ? W końcu inne zamówienie skladalas i zaplacilas za nie !!! -
nick nieaktualny
-
Uuuu co to 4 kg kochana , Ja przez choroby przytylam ok 30 a zrzucilam 36 kg w 9 miesięcy samym zdrowym odżywianiem tzn troszkę więcej niż samo zdrowe jedzonko ,dla to jako dieta była bo takto zawsze normalnie jadlam .
Teraz mam plus 10 no ale jestem w ciąży i jem normalnie ale oczywiscie bez przesady by nie stac sie wielorybem , to organizm troszkę siwe buntuje i przybyło parę kg ale reszta to juz ciąża:) nie jest to pierwszy czy drugi miesiąc wiec mam prawo juz zbierać kg ale po porodzie odrazy IDE na moja dietke:) -
nick nieaktualnyU Ciebie to wskazane teraz zresztą "tych" kochanym kg to nigdy nie za dużo Ja muszę najpierw zajść w ciążę i urodzić ale wiem, że jak juz się wszystko szczęśliwie uda to po porodzie też będę musiała się wziąć ostro za siebie. Moja siostra jest po dwóch porodach, a jest taka szczuplutka, że nie widać po niej, żeby chociaż raz rodziła. Ale ona dużo ćwiczy, a moja znajoma całe życie była jak patyk a po porodzie nic z tym nie robiła i jest trochę pulchnawa. Chociaż jej to bym powiedziała że na korzyść wyszło, bo lepiej wygląda
-
Wiesz to zalezy jeden urodzi 3 dzieci i nic nie robi i chude jak patyk a druga urodzi jedno katuje się dietami i ćwiczeniami a tluszczyki , wałeczki ciągle są . Ja to samo powiedzialam , dieta i ćwiczenia jak tylko będę na siłach odrazy zabieram się za siebie tym bardziej ze ślub chcemy brać w sierpniu za rok to mam motywacje , ten ślub planujemy juz półtora roku wiec mógłby wypalic nie hehe a chce wyglądać zabojczo jako Panna młoda wiec trzeba będzie się wziasc za siebie hehe . Tak właśnie tych kilogramów nigdy za wiele jak nie przekroczą p!US 25 np hahaha
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my wychodzimy z zalozenia, ze slub to za duzy wydatek i wolimy te pieniądze przeznaczyc na wakacje, mieszkanie.. jakos w tej kwestii jestesmy zgodni. Tym bardziej, ze ja panicznue boje sie byc w centrum zainteresowania, a na slubie niewatpliwie tak by bylo
-
nick nieaktualny
-
Asmee powiem Ci , ze jest to wydatek ale można wsiąść sobie skromny ślub nie musi on uważam być z wielka pompom żeby kilka osiedli wiedziało o nim hehe:)
My robimy bez szału ślub ale na kilkadziesiąt osób:) jakoś masakrycznie dużo kasy nie wydamy a ślub chcemy wsiąść powiem Ci ze Ja tez się nie tyle co boje a krepuje być mega w centrum zaimteresowania i boje się powiedzieć przysięgę zw rozrycze się albo zatne cos tego typu wiesz