X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ;) mnie to tak wzdęło od kilku dni, że sama wyglądam jak bym była już w konkretnym tygodniu ciąży :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee no właśnie nie narzekam jak widać a cieszę się:) a chodzenie po piętrach i mnie sprawia bez brzucha juz trud pewien , bo teraz w ciąży mam bezdechu bo coraz wyżej juz dziecko jest i to tez nie pomaga a mając jeszcze większy brzuch to masakrę musiała znajoma mieć . Ja się boje bo Ja na ostatnie dwa miesiące ciąży jestem w Polsce u Mamy i ona mieszka na 4 pietrze które jak się wchodzi to jak na 6 bo tak dookoła idziesz i jak mnie juz meczylo w piątym miesiącu wchodzenie tam a co dopiero będzie w 8 czy 9. Mam nadzieje ze za dużą nie bede

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo, współczuję! Ja mam problem żeby się wczłapać na 5, a w ciąży nie jestem.. a co dopiero w 8/9 mies x.x

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    O mamo, współczuję! Ja mam problem żeby się wczłapać na 5, a w ciąży nie jestem.. a co dopiero w 8/9 mies x.x
    to widzę, że nie jestem sama o.O

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego obawiam się strasznie , cóż jedno wyjście dziennie nie więcej bo nawet nie dam rady a codziennie ten jeden spacerek zalicze .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chciałbym mieć ładny mały zaokrąglony brzuszek ale zobaczymy co to bedzie ja jestem chudzielec 46 kg żywej wagi i 162cm wzrostu wiec z dużym brzuszkiem śmiesznie bym wygladała :) moi rodzice mieszkają na 4 pietrze wiec w Grudniu bede juz w 7m to tez czeka mnie trochę wysiłku po schodach :)

Maz pojechał po pizzę a ja wycisnęłam soczek z pomarańczy i kolacja z głowy ;) oczywiscie moja pizza to rukola pomidorki i ser grana :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, to my podobne jestesmy jak chodzi o bmi. Choc ja mam nieco wiecej kg, bo kolo 48, 3 aktualnie.. ale staram sie jeszcze trochę przybrac, tylko mi nie wychodzi

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee ja tez zawsze chciałam przytyć ale nie wychodzi mi to :)

Kuzwa barany w restauracji pomylili pizzę otwieram karton a tom 5 pomidorków i rozmaryno bleeeeeee :(

Sofija <3
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez nie wychodzi. Wahania 1-2 kg nie wiecej... mam nadzieje, ze jak juz zajde w ciaze to mi troche kg zostanie.

Eh jakos dzisiaj nie moge myslec o jedzeniu.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety, ale z przybraniem kg nie mam problemów. chociaż jeszcze mieszczę się w swoim bmi ale po tym względem to wiem, że w ciązy będę musiała być bardzo uważna, bo łatwo przytyć, a zebym nie wyglądała jak potwór i wolałabym po porodzie jak najwięcej stracić tych kochanych kg ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dużo dużo cięższa od Was haha ale mam 176 cm wiec po mnie to rozkłada się wszystko ale tez nie mam problemu z przybieraniem wagi stad byłam na diecie bo po chorobach tarczycy itp mój organizm przybierał ze ledwo w lustrze się miescilam . A w ciąży mimo przybierania na wadze nie wygladam jeszcze fatalnie .
    Co do pizzy to nie mogą wymienić ? W końcu inne zamówienie skladalas i zaplacilas za nie !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja mam 174 cm ;) na diecie byłam mimo, że nie mialam nadwagi i dużo ćwiczyłam ale po poronieniu przytyłam 4 kg ;/ i nie mogę ich stracić :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu co to 4 kg kochana , Ja przez choroby przytylam ok 30 :) a zrzucilam 36 kg w 9 miesięcy samym zdrowym odżywianiem tzn troszkę więcej niż samo zdrowe jedzonko ,dla to jako dieta była bo takto zawsze normalnie jadlam .
    Teraz mam plus 10 no ale jestem w ciąży i jem normalnie ale oczywiscie bez przesady by nie stac sie wielorybem , to organizm troszkę siwe buntuje i przybyło parę kg ale reszta to juz ciąża:) nie jest to pierwszy czy drugi miesiąc wiec mam prawo juz zbierać kg ale po porodzie odrazy IDE na moja dietke:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie to wskazane teraz :) zresztą "tych" kochanym kg to nigdy nie za dużo :) Ja muszę najpierw zajść w ciążę i urodzić :P ale wiem, że jak juz się wszystko szczęśliwie uda to po porodzie też będę musiała się wziąć ostro za siebie. Moja siostra jest po dwóch porodach, a jest taka szczuplutka, że nie widać po niej, żeby chociaż raz rodziła. Ale ona dużo ćwiczy, a moja znajoma całe życie była jak patyk a po porodzie nic z tym nie robiła i jest trochę pulchnawa. Chociaż jej to bym powiedziała że na korzyść wyszło, bo lepiej wygląda ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz to zalezy jeden urodzi 3 dzieci i nic nie robi i chude jak patyk a druga urodzi jedno katuje się dietami i ćwiczeniami a tluszczyki , wałeczki ciągle są . Ja to samo powiedzialam , dieta i ćwiczenia jak tylko będę na siłach odrazy zabieram się za siebie tym bardziej ze ślub chcemy brać w sierpniu za rok to mam motywacje , ten ślub planujemy juz półtora roku wiec mógłby wypalic nie hehe a chce wyglądać zabojczo jako Panna młoda wiec trzeba będzie się wziasc za siebie hehe . Tak właśnie tych kilogramów nigdy za wiele jak nie przekroczą p!US 25 np hahaha

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my o ślubie też myślimy za rok w sierpniu, ale to wszystko wyjdzie w praniu ;)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wychodzimy z zalozenia, ze slub to za duzy wydatek i wolimy te pieniądze przeznaczyc na wakacje, mieszkanie.. jakos w tej kwestii jestesmy zgodni. Tym bardziej, ze ja panicznue boje sie byc w centrum zainteresowania, a na slubie niewatpliwie tak by bylo

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez tak podchodzi, ale ja jednak bym chciała miec jakies skromne wesele ;)

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona nie wysyłałam juz męża zeby z ta pizza jechał ,kurde jak ja Wam zazdroszczę tych ślubów ahhhhh chciałbym chciałbym przeżyć to jesCze raz <3

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee powiem Ci , ze jest to wydatek ale można wsiąść sobie skromny ślub nie musi on uważam być z wielka pompom żeby kilka osiedli wiedziało o nim hehe:)
    My robimy bez szału ślub ale na kilkadziesiąt osób:) jakoś masakrycznie dużo kasy nie wydamy a ślub chcemy wsiąść:) powiem Ci ze Ja tez się nie tyle co boje a krepuje być mega w centrum zaimteresowania i boje się powiedzieć przysięgę zw rozrycze się albo zatne cos tego typu wiesz

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ