Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Biedroneczko co za konował....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:57
-
Oni tu w ogole maja jakieś chore te skale maja zerknijcie:
Ale na koniec stwierdził ze beta normalna nie ze niska w pon zobaczymy ile wzrośnie
http://static.pokazywarka.pl/i/5922679/109882/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:06
-
Beta masz idealna rybko !
A co do zwykłych lekarzy no w jakiś sposób na pewno się znają bo jednak przepisując nam leki w trakcie chorób wiedza co i jak by nie zaszkodzić ale oczywiście tylko tyle z ich wiedzy . Idź do giną normalnie pewnie ze tak .Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i bylam na tym pogotowie. Oczywiscie wymacal mi brzuch na wszystkie strony ale nic go zanieokoilo. Powiedzial mi tylko ze jak jeszcze bedzie mnie bolec to zebym albo brala nospe albo przyszla jeszcze raz w razie ostatecznosci jak z bolu nie dam rady wytrzymac to dadza mi zastrzyk. A jesli podejrzewam ze moglo dojsc do zaplodnienia to mam czekac i uwazac na siebie.
-
Biedroneczka29 wrote:Paulette to musisz przeczekać oby juz boleści nie było
Zakręcona No w sumie tak jakieś tam pojęcie miec musza
Ja chce juz Lipiec i iść na usg zeby serduszko zobaczyc aaaaaaJa na pierwszą wizytę czekalam z mega stresem po pierwszym poronieniu , jeny jaki strach a potem wieeeeeeeeelka ulga !
Jeny ! 6 miesiąc zaczelam ja pierdole ! Sorka za doslownosc
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Ja na pewno bede miała tez stresa ze hoho ,ale to każda z Nas tak ma,a jak ktoś wcześniej miał przykre i bolesne doświadczenia to tym bardziej stressssss,ale czekam czekam i sie doczekać nie mogę
kurczę juz 6 msc wow jak to szybko leci
duży masz brzuszek??
-
nick nieaktualnyJa byłam na zakupach dziś, jedzeniowych oczywiscie. Kupiłam wszystko na zapiekanke makaronową z szynką
i zaraz bede jadła szparagi białe z masełkiem:D Jutro mam w planie pranie i sprzątanie a później wybieram się do przyjaciółki na weekend:Dja już odliczam do 30.06 to pojde sobie prywatnie (do innnego gina) na usg zobacze co sie dzieje u mojej kropulki:D
-
No zlecialo jejku a dopiero co , na prawdę dopiero co zrobilam test !!!!!
Właśnie jak na ten miesiąc mam dość mały , wystaje sobie tam owszem ale nie za dużo:)
No Ja miałam taki stres ze filmik z USG ogladalam dla ulgi z serca chyba z piec razy pod rząd -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:No dokładnie dobrze, że nic nie znalazł.
Biedroneczka moment zleci i nie długo będziesz nam pisać o wrażeniach z wizyty
Zakręcona może dopiero zacznie się robić większy tak, że z dnia na dzień nie będziesz siebie poznawałanowe rozstepy się nie robią narazie
-
nick nieaktualnyz drugiej strony tak masz lepiej, a np moja znajoma była około 5 miesiąca w ciąży i wyglądała tak jak by za chwilę miała rodzić. Z czasem owszem też tyła, ale bała się, że będzie wyglądać jak jednak wielka bombka
tragedii nie było, ale myślałam, że przed porodem będzie gorzej wyglądać.