Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO kurcze - no to dobrze ma z Tobą ten Twój mężczyzna
Zakręcona - kuruj się i współczuję, naprawdę.
Ja nigdy dwóch dań nie gotuję z takiego względu, że mój to by tego chyba nie przejadł. I tylko by się zmarnowało. On uwielbia jajka. W każdej postaci, także u nas w lodówce zawsze minimum 30 jajek musi być
ale dobrze, niech wpiernicza, bo czytałam że jajka są dobre dla żołnierzyków
-
nick nieaktualny
-
A może Agniesia !! W ciąży takie bóle widzisz ja miałam dziś jelit a poplakalam się aż bo cały mnie bolal , miałam parcie w WC straszne: (
No ma dobrze ale czy to docenia ciort go wie . Wiesz co Ja tez nie robię często dwóch dan , rosolku to zrobię malenko tak chociaż bardzo lubimy:) mój samym rosolkiem się nie najada wiec drugie zrobię na chwile później . mój jest szczupły ale jeeee za dwoje , powiedzialam juz kiedyś jego lepiej ubierać niż żywic ! Haha mój syn podobny jest do niego strasznie i jak przejmie jego wszystko to ja oszaleje hahahagabi544 lubi tę wiadomość
-
On z tych, co to nie lubią okazywać uczuć, przepraszać itp. Taki twardziel pozorant ;d Genralnie dogadujemy się właśnie dlatego, że ja potrafię go odpowiednio podejść i on, choć twierdzi, że jest inaczej, nie może beze mnie wytrzymać.
Jajka.. ja bym mogła wcinać gotowane z majonezikiem często ;d. No ale wiadomo, że mają nie najlepszy wpływ na organizm. -
Nerki właśnie mocno obciążają , w takich ilościach to chyba trzeba by było wychlac z piec litrów wody żeby nerki oczyścić . Powiem Ci , ze Ja uwielbiam jajka najbardziej na miękko i jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem mmmm )
No wiesz twardziel twardzielem , mój tez taki jest ale czasami wie ze musi on rękę wysunąć ! Musisz wprost serio muuuu powiedziec -
Szczerze mówiąc od kiedy się znamy, on tylko raz przyznał się do błędu i przeprosił. W sumie nawet nie przeprosił tylko przyznał rację. Eh, zobaczymy jak wróci z pracy.. nic z tym nie zrobię. Prawda jest taka, że nigdzie nie będzie zarabiał tyle co tutaj. Coś kosztem czegoś. Spróbuję jeszcze raz z nim porozmawiać.. jeżeli to nie przyniesie skutku, rozstaniemy się.
Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie. Bardzo mi dzisiaj pomogłyście.
A w temacie jajek.. ja na miękko nie dotknę. Omlety ok, smażone ok, gotowane na twardo jak najbardziej. Byle nie na miękko.. taka zmora z dzieciństwa. -
A ja wróciłam od rodzinnego i brzydko mówiąc lekko mnie podkurwil,zerknął na bete i tekst ze niska ja sobie mysle jakim ch...niska?? Pozniej pyta kiedy ostatnia miesiączka była,wystawił mi skierowanie na badania z 10 ich jest i tez mam bete powtórzyć wiec w pon lecę na badania.Maz pyta to ile beta powinna wynosić skoro twierdzi ze niska jest a on ze nie nie ze normalna jest ze bedzie wzrastać,tylko mnie nastraszył stary baran .We wtorek odbiorę wyniki i pójdę do gina
-
Asmee ale Ona dostała badania ciazowe do zrobienia:) powtórzył bete jak dal Ci skierowanie a Ty masz mega dużą beta !!! niektóre w Twoim tyg maja jak ja w pierwszej ciąży 11 potem 23 dopiero tak wzrastała ... Jesteś w bardzo wczesnej ciąży a ciąża juz od 5 w becie jest to gdzie do Twojej to haha faktycznie jakiś baran .
-
Kochana teraz zrobisz masę badan pierwszych a potem co miesiąc , morfologia i mocz potem w drugim trymestrze 13-27 tydzień robisz kolejne badania a potem juz w trzecim ostatnie i przez cala ciążę co miesiąc na pobieranie krwi i oddawać siuski:)
-
Dokładnie ja mam do zrobienia badania ciążowe jest ich dokładnie 12 nie rozumiem wszystkiego wiem ze jest na HIV,toxoplasma,grupa krwi ,siki a dalej nie wiem Hahaha
No mi tez sie wydawało ze bete mam dobra a ten jebnal tekstem niska a pozniej nagle ze normalna dziad jeden !!!